تلاش یونایتد برای خرید لاس
مرجع خبري رئال مادريد : منچستر یونایتد علاقه زیادی به لاسانا دیارا ، بازیکن فرانسوی رئال مادرید پیدا کرده است . به گزارش کالچیو نیوز 24 ، شیاطین سرخ که اکنون برای تور پیش فصل خود در ایالات متحده بسر می برند ، در فکر خرید بازیکن رئال مادرید برای تقویت خط هافبک خود می باشند که البته در این راه باید با تاتنهام و یوونتوس رقابت کنند .
لاس دیارا این روزها در کنار دیگر بازیکنان مازاد رئال در والدبباس تمرین می کند و در انتظار تعیین سرنوشتش است . او نمی خواهد در رئال بماند و می خواهد که در تیمی باشد که فرصت بیشتری بازی کند .
حالا منچستر یونایتد یکی از جدی ترین مشتریان برای اوست . آنها حالا که در راه خرید اشنایدر به مشکل خورده اند ، می خواهند بازیکن فرانسوی رئال مادرید را به خدمت بگیرند .
آدان :" گرفتن جای ایکر مشکل است ، اما غیرممکن نیست "
مرجع خبري رئال مادريد : آنتونیو آدان که پس از درخششی که در فصل قبل داشت توانست جایگاهش را به عنوان دروازه بان دوم رئال تثبیت کند ، پاسخگوی خبرنگاران در کنفرانس مطبوعاتی در لس آنجلس بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امسال گلر دوم هستی . چطور می توانی خودت را به سطح ایکر برسانی ؟
از جایگاهم مطلع هستم . پشت بهترین دروازه بان جهان هستم . خوشحالم که در این جا بسر می برم . افراد زیادی هستند که دوست دارند جای من باشند . هنوز خیلی جوان هستم و جای زیادی برای پیشرفت دارم . آکادمی همیشه دروازه بان های بزرگی را به وجود آورده است . هر چهار دروازه بان فعلی ما محصول آکادمی هستند . یک روز خواهم توانست که از دروازه این باشگاه دفاع کنم ، چرا که نه ؟
گرفتن جای ایکر غیرممکن است ؟
نمی توان گفت غیرممکن . چرا که اگر این طور فکر می کردم که دلیلی نداشت در این جا کار کنم . با این امید این جا کار می کنم که روزی بتوانم شرایط را تغییر دهم . می دانم که خیلی مشکل است ...
اگر قرار نباشد که شرایط عوض شود ، تا چه زمانی صبر می کنی ؟
در حال حاضر هیچ برنامه ای برای سنجیدن طاقتم ندارم . اکنون به عنوان دروازه بان ذخیره ایکر در تیم هستم . خوشحالم که به این تیم تعلق دارم و بیشترین تلاشم را انجام می دهم . می خواهم که به گروه کمک کنم و امیدوارم که امکانش باشد .
سیلوینو چه تفاوتی با مربیان دیگر دارد ؟
آنها بهترین کادر فنی ممکن برای رئال مادرید را شکل داده اند . او بیشترین را از هر دروازه بان استخراج می کند چرا که همیشه با بهترین دروازه بان های جهان کار کرده است . خوب کار می کند و بهترین عملکرد هر کسی را استخراج می نماید .
چه چیز مورینیو خاص است ؟
نتایجش این را مشخص می کنند . روحیه بردن را به تیم منتقل می کند .
منتفی شدن خرید کولیبالی با پیوستنش به تاتنهام
مرجع خبري رئال مادريد : تاتنهام هاتسپر در راه خرید سلیمان کولیبالی ، مهاجم اهل ساحل عاج از رئال مادرید پیش افتاد . به گزارش وبسایت باشگاه انگلیسی ، بازیکن 16 ساله اهل قاره آفریقا که پدیده جام جهانی زیر 17 سال بوده است ، یکی از آینده دار ترین بازیکنان حال حاضر فوتبال جهان به شمار می رود .
گفتنی است که رئال مادرید این بازیکن را مدت ها بود که مد نظر داشت اما در نهایت این باشگاه انگلیسی بود که در صدد خرید این بازیکن بر آمد .
کولیبالی در چهار بازی در جام جهانی زیر 17 سال توانسته بود که 9 گل به ثمر برساند و برابر تیمی همچون برزیل هت تریک کند .
.................................................. .................................................
نیازی هم به این نداشتیم.
فرگوسن :" رئال مادرید برای قهرمانی چمپیونزلیگ هر کاری می کند "
مرجع خبري رئال مادريد :الکس فرگوسن ، مربی منچستر یونایتد اذعان داشت که رئال مادرید یکی از مدعیان اصلی قهرمانی چمپیونزلیگ در فصل بعدی است. به گزارش لارازون ، مربی اسکاتلندی ، بارسلونا و میلان را هم مدعی دانست .
مربی شیاطین سرخ گفت :" تردیدی ندارم که رئال مادرید برای قهرمانی چمپیونزلیگ دست به هر کاری می زند . "
فرگوسن همچنین به تمجید از میلان و بارسلونا پرداخت و گفت که هدف اصلی یونایتد حضور در مونیخ در فصل آینده است .
نه بازیکن چند پسته مورینیو
مرجع خبري رئال مادريد : مورینیو علاقه زیادی به بازیکنان چند پسته دارد که از قضا در تیمش از این دست بازیکنان هم کم ندارد .
آلتین توپ
بازیکن ترکیه ای بایرن ، یکی از بازیکنان چند پسته ترکیب مورینیوست . هم می تواند در پست دفاع راست بازی کند و هم در پست هافبک کناری ، چه چپ و چه راست .
کوئنت رائو
او یک بازیکن چند منظوره به تمام معناست و این را در اولین بازی تابستانی رئال مادرید هم نشان داد . می تواند در هر دو جناح دفاع کناری بازی کند ، همچنین در پست هافبک وسط یا بال چپ و راست هم متخصص است .
آلبیول
پست اصلیش دفاع وسط است اما مورینیو او را در پست دفاع راست هم مورد استفاده قرار داده است ، همچون بازی لالیگا برابر والنسیا در برنابئو .
کریستیانو
او ستاره بی بدیل تیم در پست بال چپ است اما مورینیو بارها او را به عنوان مهاجم هدف یا حتی هافبک راست مورد استفاده قرار داده است .
مارسلو
فصل گذشته خود را به عنوان یکی از بهترین دفاع چپ های لالیگا مطرح کرد اما در خط هافبک هم بازی کرده است (برابر اتلتیکو در کوپا و برابر تاتنهام) .
په په
او یک بازیکن مستحکم در خط دفاع است اما فصل گذشته در رالی الکلاسیکو ها نشان داد که هافبک دفاعی قابلی است . چهار بازی را در خط هافبک حضور داشته است .
کایخون
فصل خوبی که در اسپانیول داشت نگاه مورینیو را به خود جلب کرد . با بازگشت به رئال مادرید می تواند در پست های بال راست و مهاجم نوک ایفای نقش کند .
آربلوا
فصل گذشته ذخیره اصلی راموس و مارسلو بود . 25 بازی را در پست دفاع راست بازی کرد و 12 تا را در پست دفاع چپ . در لیورپول در پست دفاع وسط هم بازی کرد .
راموس
می تواند در پست های دفاع راست و دفاع وسط بازی کند. این بازیکن در مجموع 141 بازی را در پست دفاع راست انجام داده و 108 تا را دفاع وسط . در 11 بازی هم در فصل 06-05 در خط هافبک بازی کرد .
آس مدعی شد : پیش قرارداد رئال با نیمار / اگر به باشگاه دیگری برود ، باید غرامت بدهد
مرجع خبري رئال مادريد : شرایط مشخص است : نیمار رئال مادرید را می خواهد و خود بازیکن نیز می خواهد برود (البته فکر می کند در ژانویه بهتر است) و سانتوس نیز می خواهد بفروشد اما نه الان . اگر انتقال در همین تابستان رخ دهد ، قیمت این بازیکن 45 میلیون یوروست و اگر تا ژانویه با سانتوس بماند کمتر هم می شود . ستاره جوان دیروز در خانه اش در سائوپائولو خواهد بود و جمعه باید در تمرینات سانتوس در کنار دیگر هم تیمی هایش حاضر باشد .
چلسی چندین بار با وکلای این بازیکن در این تابستان و حتی قبل از آن ( آنها در فوریه با آبراموویچ در لندن دیدار داشتند) اما باشگاه انگلیسی شانس خریدنش را اندک می داند چرا که از پیش قرارداد میان رئال مادرید و خود بازیکن مطرح شده است . منابع آگاه در چلسی گزارش داده اند که پیش قرارداد "فسخ ناپذیر " میان این دو طرف وجود دارد ، چرا که ارقام بالایی برای غرامت در این قرارداد در صورتی که هر کدام از طرفین زیر قولش بزند ، گنجانده شده است . چیزی مشابه شرایط قرارداد مخصوص فیگو . هر چند که مسئولان باشگاه رئال مادرید هر گونه پیش قرارداد یا غرامتی را رد می کنند .
به هر حال مذاکرات ادامه دارد . مورینیو در حال حاضر کم کم برنامه های هماهنگ شدن ستاره جوان را طراحی می کند . تردیدهای زیادی در مورد هماهنگ شدن نیماری که تنها 19 سال دارد وجود دارد و بررسی ها در حال انجام است تا بدون هیچ مشکلی ملی پوش جوان بتواند در رختکن رئال مادرید جای خود را پیدا کند .
اما مورینیو می تواند حرف بزرگان رئال مادرید را درک کند . می داند که نیمار می تواند ویژگی ها متفاوتی را به تیم بیفزاید . یکی از پیشکسوتان تیم می گوید :" او یکی از بازیکنانی است که می تواند تفاوت ایجاد کند . چنین بازیکنانی هیچ گاه تمام نمی شوند . "
مربی پرتغالی اعتقاد دارد که نیمار پس از کوپا آمه ریکا حداقل به یک ماه زمان برای بازیابی خودش نیاز دارد و حداقل تا مهر نمی تواند که جایگاهی برای خودش در میان هم تیمی ها پیدا کند . چرا که باید از نظر بدنی با لیگی که به مراتب قوی تر از لیگ برزیل است هماهنگ شود . از طرفی باید سعی کند که بهترین پست ممکن را برای این بازیکن پیدا کند . به همین علت بعید است که نیمار حداقل تا آبان بتواند که بازی واقعی خود را ارائه دهد . به همین علت است که کادر فنی راضی است که این بازیکن در ژانویه به تیم ملحق شود و بازیکنی نظیر آدبایور با قیمت کمتری در تابستان به گروه اضافه شود .
احتمال جدی بودن مصدومیت خدیرا و طول کشیدن آن تا چهار ماه
مرجع خبري رئال مادريد : سامی خدیرا در تمرینات صبح روز پنجشنبه از ناحیه انگشت پای راستش دچار مصدومیت شد . تست های اولیه کادر پزشکی رئال مادرید در بعد از ظهر جزئیات بیشتری را از این مصدومیت مشخص کرد .
بازیکن آلمانی بازی بامداد فردا (7:30) برابر چیواس گوادلاخارا را از دست می دهد و احتمال دارد که این مصدومیت بیش از آن چه که کادر فنی رئال مادرید انتظار دارد ، شدید باشد . در میان کادر بازیکنان رئال یک نگرانی بزرگ ایجاد شده است چرا که به طور مثال راکیتیچ که همین مصدومیت را داشت و چهار ماه نتوانست بازی کند . کادر پزشکی رئال مادرید بین 48 تا 72 ساعت آینده نظر قطعی و نهایی را اعلام خواهد کرد .
دیگر بازیکنی که بازی دوستانه فردا را از دست داده ، سرجیو راموس است که از ناحیه کمر مصدوم است ، نوری شاهین هم همچنان به مراحل ریکاوری خود ادامه می دهد .