درود دوستان عزیز.
آیا مدل های جدید پلاسمای پاناسونیک وارد بازار شده اند؟
Printable View
درود دوستان عزیز.
آیا مدل های جدید پلاسمای پاناسونیک وارد بازار شده اند؟
دوستان یه ال ای دی 40 به بالا با کیفیّت خوب می خام با بودجه ی حداکثر دو میلیون تومان. سه بعدی نباشه بهتره. کیفیّت و ماندگاری خیلی برام مهمه. لطفاً کمکم کنید.
حامد
سلام دوست عزیز Arash51.باید بگم اصلا 42 اینچ نخرید.چون بعد از مدت کوتاهی که چشم عادت کنه واقعا منوجه کوچکی تلویزیون خواهید شد.در ضمن اون مدل رو نمیشناسم اما مدل ME -4716 جدیدترین مدله و فقط یکم گرونتره.47 اینچه و سه بعدیش عالیه. کاملا بدون لرزش و عینک حرفه ای داره.واقعا باریک وسبکه و دکمه های جلوش لمسیه.سرعت جوابدهیش هم خوبه.تنها اشکالش همونایی که تو تایپیک نوشتم.با بعضی فرمت فیلمها اگه سازگار نباشه هنگ میکنه.زیرنویس های فارسی باید Unicode ذخیره بشن تا نشان داده بشن.پول الکی برا تلویزیون سه بعدی گرون نده.چون اگه 3D میخواید باید بدونید که 80 درصد به سازنده فیلم بستگی داره نه به نوع تلویزیون و من الان مجموعه زیادی از انیمیشن ها و فیلم سه بعدی رو دارم و.فقط بعضی از اونا واقعا سه بعدی خوبند مثلا HUGO 3D عالیه و Harry potter 2011 افتضاح.مارشال تلویزیون خوبیه.جنس های جدیدش بازار مشترکه . گفته بودم یا حسابی بهتون حال میده یا اینکه سه سوت خراب میشه. من 1.5 میلیون خریدم.خودش تلویزیون دیجیتال هم هست و کیفیت شبکه های داخلیش هم خوبه.توی تلویزیون های ال ای دی سامسونگ بهترین کیفیت رو داره .سونی فقط مارکه و ال جی همون سامسونگه اما بهش نمیرسه.اما قیمتاشون نسبتا بالاست.پس اگه واقعا ارزون و خوب میخوای مارشال گزینه خوبی به نظر میرسه.موفق باشید
به صورت رسمی خیرنقل قول:
ولی اگر شهر اهواز هستید چند مدل جدید هست = 42ET5 - 50XT50-42E5-42U5
اگه دنبال تلویزیون با قیمت مناسبی مدل 32KD20 xvision حدود 680-670 تومنه . گیرنده دیجیتال داره . قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی داره .نقل قول:
به نظر من نسبت به مشخصاتش قیمت مناسبی داره . 4 تا ورودی HDMI هم داره .
مجهز به پانل LED با درجه کیفی +A
داراي ----T داخلي با كيفيت HD
قابليت پخش تصوير، فيلم و موزيك از روي حافظه USB
زاويه ديد بسيار وسيع (178 درجه افقي و عمودي)
قابليت پخش فيلم به حالت 24 فريم در ثانيه
روشنايي و وضوح بسيار بالا در تصوير
قابليت ضبط برنامه هاي تلويزيوني PVR حتي در حالت آماده به كار(استندباي)
مجهز به ماشين زمان
قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,JPE,PNG,BMP
قابليت پخش صدا با فرمت: MP3,WMA,AAC
قابليت پخش تصوير با فرمت :DIVX,MPG,MPEG,MP4,MOV,MKV
ممنون دوست عزیزنقل قول:
من منتظر جوابت بودم.
من هرچه توی اینترنت گشتم جایی که حد اقل مشخصات مارشال ME -4716 یا ME - 4225 بتونم ببینم پیدا نکردم.
شما یا دوست دیگه ای اگه سراغ دارین لینک بدین.
انتخاب یه تی وی سه بعدی خیلی خوب خیلی مشکله.
من امروز رفتم بازار و با اینکه توی بروجرد هستم وشهر کوچکیه ولی خوشبختانه چون مردم بروجرد خوش گذران هستند و کمی بروزند فروشگاه زیاد هست و امکان مانور هم خوبه.
من خوش انصاف ترین فروشگاه را پیدا کردم و سامسونگ 6960 و الجی 66100 به ترتیب دو انتخاب من بود.
سام 6960 = 40=بدون پلیر 1990 دیگه آخرش
الجی 66100 =42= بدون پلیر 2100 دیگه آخرش
ازدوستان خوب انجمن خواهش دارم بدون تعصب بهترین راهنمایی را اریه بدن.
من حقوق بگیرم و دعا گوی شما.
فردا میرم بخرم پس منتظر هستم.
ممنون.........
با 1500 میتونی led شارپ بخری . قیمت مدلهای کواترونش بالاتره .نقل قول:
با 1350 تومن میتونی مدل 40le430x sharp که جدیده رو بخری . مشخصات خوبی داره .
dvbt داخلی ،Full HD ، پنل ژاپنی ، پخش فیلم از usb و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،نقل قول:
با این قیمت شارپ بهتره یا ال جی؟
سلام
تهران 6960 سری D قیمتش 1.880.000 هست یعنی تقریبا 110 هزار تومان ارزان تره و بین دو تا تی وی که گفتید انتخاب بهتری اگر 6960 شما هم سری D چیز بدی نیست اما اگر سری ES یه کم مشکل داره .
من ازبازارتهران خبرندارم ولی توی سایت سامسونگ سنتر قیمت بدون پلیرنزدیک 2 میلیونه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله سری D هست.
من دیگه انقد نظرات ونکات دوستان گرامی را خوندم که میدونم.
1-تصویرsd توی6960 بهتره ولی سه بعدی الجی خیلی راحت تره.
2-ظاهر الجی البته 66100 و67100 کمی بهترشده.
من امروز تونستم از عینک هردو استفاده کنم ودموی سه بعدی ببینم.
عینک الجی خیلی راحت تر بود و تصویر هم نرم تراز سام بود.
یه لرزش کمی توی سه بعدی 6960 حس کردم .
جالب بود که توی نمایندگی الجی سه مدل باهم روشن بود 66100 و 5700 و65100 .
تصویر 66100 خیلی شفاف تربود.
البته هیچ کدام حاضر نشدند تصویر شبکه های داخلی را پخش کنن و من نتونستم ببینم که توی خونه چه کیفیتی دریافت میکنم.
ممنون میشم......
منتظر نظر اساتید هستم