مرسی فقط به زبان ساده بذار فرض کن طرف مقابلت یه ببو گلابیه که از گوشی هیچی حالیش نیسنقل قول:
Printable View
مرسی فقط به زبان ساده بذار فرض کن طرف مقابلت یه ببو گلابیه که از گوشی هیچی حالیش نیسنقل قول:
من از سایت SamFirmware.com رام جدید 2.2.3 Gingerbread را برای گالکسی جیو دریافت و گوشی خودم را آپدیت کردم. اما با مشکل از دست دادن زبان فارسی برخورد کردم. حالا هر چه جستجو کردم نتوانستم رام فارسی 2.2.1 (JPKC3) را روی اینترنت پیدا کنم. لطفا اگر آدرس دانلود را می دانید اعلام نمایید. با تشکر
لطفا لینک دانلود را اعلام نمایید. با تشکر فراواننقل قول:
ربطی نداره
ولی کسی می دونه تابپیک جیو موبایلستان چی شده
دیگه باز نمیشه
اصلا غیبش زده
چشم عزیز اختیار داری! :دی
بروز رسانی گوشی Galaxy Gio به نسخه 2.3.3
نکات مهم قبل از بروز رسانی گوشی:
1. این فیرمور فاقد زبان فارسی است! تنها اگر می توانید با آن کنار بیاید عمل آپدیت را انجام دهید.
2. پشتیبان گیری از تمام آیتم هایی که در خود گوشی ذخیره شده و شما به اون نیاز دارید (مثل مخاطبین، نت ها، برنامه ها و...). تمامی این موراد بعد از آپدیت حذف خواهد شد. موارد موجود در کارت microSD حذف نخواهد شد.
3. حتما سیم کارت و کارت حافظه (microSD) خود را از گوشی در بیاورید.
4. سعی شود از کابل USB اصلی موجود در جعبه گوشی استفاده شود.
5. گوشی باید حتما بالای 50 درصد باتری داشته باشد (پیشنهاد می شود گوشی فول شارژ باشد).
6. مطمئن شوید که تمام درایور های مورد نیاز گوشی در ویندوز شما نصب باشد. برای راحتی کار، سی دی Smasung Kies موجود در جعبه گوشی را داخل کامپیوتر گذاشته و برنامه Kies را به طور کامل نصب کنید (با اینکار تمامی درایور ها نصب خواهد شد).
7. بهتر است آنتی ویروس، فایروال و تمام برنامه های امنیتی شما بسته باشند.
8. این آموزش برای گوشی Samsung S5660 Galaxy Gio می باشد! لطفا بر روی گوشی های دیگر تست نکنید.
9. عمل بروز رسانی بسیار ساده و کاملا اختیاری است، به همین دلیل مسئولیت برخورد با هرگونه مشکل در هنگام بروز رسانی که باعث خراب شدن گوشی شما شود، با خود شما است!
مراحل بروز رسانی گوشی:
1. فایل بروز رسانی را از آدرس زیر دانلود کرده، سپس آنرا از حالت زیپ در آورید.
پسورد فایل:کد:http://androidadvices.com/downloads/GalaxyGio_S5660_XXKPA2.3.3.zip
جهت بررسی درست بودن فایل ها، نام و تعداد فایل ها را با تصویر زیر مطابقت دهید:نقل قول:
androidadvices.com
محتوای مخفی: فایل های برنامه
2. برنامه Odin_Multi_Downloader_v4.42 را باز کنید. پنجره ای مشابه پنجره زیر باز خواهد شد. (از این به بعد اسم برنامه را Odin صدا می زنیم!).
محتوای مخفی: برنامه Odin
3. حال باید گوشی خود را در حالت Downloading قرار دهید. برای اینکار، گوشی خود را خاموش کرده و سپس در حالی که دکمه های Vol Down (کم کردن صدا) و Home (دکمه وسط گوشی که تاچ نیست) را فشار می دهید؛ به طور همزمان دکمه روشن کردن گوشی را هم با آنها فشار دهید. به طور خلاصه این سه دکمه را با هم فشار دهید تا گوشی روشن شود:
Volume Down + Home + Lock Key
حال گوشی شما روشن شده و صفحه ی سیاه رنگی ظاهر می شود که در وسط آن کلمه ی Downloading... با رنگ زرد نوشته شده است.
4. اکنون گوشی خود را با استفاده از کابل USB به کامپیوتر وصل کنید (بدیهی است که منظور ما همان کامپیوتری است که فایل های آپدیت در آن است و برنامه Odin را در آن باز کردید). حال در برنامه Odin اولین خانه آن به رنگ زرد در می آید، مانند زیر:
محتوای مخفی: اتصال گوشی به کابل USB
5. در قسمت پایین سمت راست برنامه روی دکمه OPS کلیک کرده و فایل GIO_v1.0.ops موجود در جایی که شما فایل ها را دانلود کردید، را انتخاب کنید. به طور خودکار دکمه های زیرین آن نیز باز خواهند شد، حال روی BOOT کلیک کرده و فایل APBOOT_S5660XXKPA_CL258140_REV03_user_low_true.tar .md5 را برای آن انتخاب کنید، برای Phone فایل MODEM_S5660XXKP7_CL258140_REV03.tar.md5 و برای PDA فایل CODE_S5660XXKPA_CL258140_REV03_user_low_true.tar.m d5 و در آخر برای CSC فایل GT-S5660-csc-SERKP4.tar.md5.
به طور خلاصه:
نقل قول:
OPS – GIO_v1.0.ops
BOOT – APBOOT_S5660XXKPA_CL258140_REV03_user_low_true.tar .md5
Phone – MODEM_S5660XXKP7_CL258140_REV03.tar.md5
PDA – CODE_S5660XXKPA_CL258140_REV03_user_low_true.tar.m d5
CSC – GT-S5660-csc-SERKP4.tar.md5
6. بقیه تنظیمات را اصلا تغییر ندهید! اگر اشتباها این کار را کردید، برنامه ی خود را با عکس زیر مطابقت دهید:
محتوای مخفی: تنظیمات برنامه Odin
7. جهت اطمینان، دوباره تمامی مراحل را بررسی کنید تا به مشکلی بر نخورید. اگر مشکلی نبود، می توانید روی دکمه Start کلیک کنید و مرحله بروز رسانی را شروع کنید. شایان ذکر است که معمولا زمان آپدیت حدود 5 دقیقه و نیم طول خواهد کشید. عکس مرحله بروز رسانی:
محتوای مخفی: مرحله بروز رسانی
8. در هنکام آپدیت گوشی، مواظب باشید که به هیچ چیزی دست نزنید، اتصال USB قطع نشود، کامپیوتر خاموش نشود و... پیشنهاد میشود در هنگام آپدیت هیچ برنامه ای باز نکنید و بگذارید تا آپدیت به طور کامل انجام شود. پس از چند دقیقه، آپدیت تمام شده و شما تصویری مشابه تصویر خواهید دید:
محتوای مخفی: اتمام بروز رسانی گوشی
9. صبر کنید! اتصال USB را قطع نکنید! منتظر باشید تا گوشی شما تصویر Homescreen را نمایش دهد. تصویر مذکور، همانند تصویری است که شما برای اولین بار گوشی را روشن کردید (تنظیمات اولیه)، با این تفاوت که به زبان روسی است (که بعدا می توانید در تنظیمات گوشی آن را انگلیسی کنید)! اگر این تصویر را مشاهده کردید، می توانید کابل را قطع کنید. تبریک می گوییم، شما گوشی خود را به نسخه 2.3.3 آپدیت کردید! اما برای پایداری بیشتر، عمر بهتر باتری و سرعت بیشتر گوشی، باید تمام اطلاعات هرز و داده های قبلی موجود در گوشی حذف شوند. اگر مایل به انجام اینکار هستید، به مرحله بعدی بروید.
10. برای اینکار، گوشی خود را خاموش کرده، سپس دکمه Home را نگه داشته و گوشی را روشن کنید. بطور خلاصه:
Home + Lock Key
11. اکنون شما تصویری مشابه زیر خواهید دید که گزینه هایی مانند زیر دارد (تصویر گوشی زیر برای Galaxy S است، اما تفاوت چندانی ندارد!):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12. این قسمت با لمس کار نخواهد کرد، پس برای بالا و پایین رفتن از المان تنظیم صدا در سمت چپ گوشی استفاده کرده و برای تایید کردن دستور از دکمه Home وسط گوشی استفاده کنید. گزینه ی wipe data/factory reset را انتخاب کرده و تایید کنید. پس از انجام کار (بسیار سریع انجام می شود)، گزینه ی wipe cache partition را انتخاب و تایید کنید. پس از انجام این دو مرحله گزینه ی اول یعنی reboot system now را انتخاب کرده تا گوشی شما ریست شود و وارد سیستم عامل شوید. بطور خلاصه:
wipe data/factory reset
wipe cache partition
reboot system now
گفتنی است که شما بعد از انجام اینکار، دوباره با پنجره تنظیمات اولیه مواجه خواهید شد.
13. جهت حصول اطمینان از آپدیت گوشی، وارد منوی Settings شده و در زیر منوی About Phone، بخش Android Version را مشاهده کنید.
14. برای ما هم دعا کنید! :دی
اين آپديت چه مزيتي نسبت به ورژن قبليش داره ؟؟نقل قول:
چجوري توي گوشي ميتونيم ورژنشو ببينيم ؟؟
هيچ راهي نداره فارسي هم داشته باشه با اين آپديت ؟
به نقل از کسی که این آپدیت رو گذاشته بود:نقل قول:
اين آپديت چه مزيتي نسبت به ورژن قبليش داره ؟؟
پایداری بهتر سیستم عامل، سرعت بیشتر و هنگ کمتر
عمر بهتر و بیشتر باتری
وای فای قوی تر و پایدار تر شده
رسپونس یا زمان پاسخ گویی به تاچ بهبود پیدا کرده
برخی مشکلات دوربین مثل بسته شدن ناگهانی و یا لایه صورتی رنگ و... که برخی کاربران اعلام کرده بودند حل شد، همچنین دوربین عکاسی کیفیت بهتری داره و میزان زوم اون هم بیشتر شده
میزان دسترسی رم برای برنامه ها بیشتر شده و کلا تو این قسمت بهبود پیدا کرده (البته میزان رم تو تسک منجر همون 279 مگ هست)
بوت آپ گوشی یه اندازه دو درجه سریعتر شده
امتیاز Quadrant بیشتر و رابط کاربری مقداری سریعتر شده
پشتیبانی از ادوبی فلش 10.3 اضافه شده و امکان 3D Map نیز به گوگل مپ
در اندورید مارکت بعضی ها گزارش دادند که برخی مواقع خطا میداده و سرعت دسترسی کم بوده که اینم حل شده
یه مشکل هم تو Samsung Apps بوده که اونم حل شده
البته اینو بگم که اکثر اینها رو من خودم هنوز ندیدم و مشکوکم....مثلا ساپورت فلش رو که مال من نداشت!
تو خط 13 گفتم:نقل قول:
چجوري توي گوشي ميتونيم ورژنشو ببينيم ؟؟
Settings > About Phone > Android Version
من که فعلا راهی پیدا نکردم...به نظرم باید منتظر آپدیت اصلی باشید...نقل قول:
هيچ راهي نداره فارسي هم داشته باشه با اين آپديت ؟
نکته مهم: اولین مشکلی که با این آپدیت پیدا کردم این بود که قطب نما برعکس کار میکنه! یعنی شمال رو جنوب نشون میده! تو کامنت ها که گشتم یکی دقیقا به این مورد اشاره کرده بود...
ممنونم از پاسخگويي كاملت دوست عزيزنقل قول:
يعني الان با همين ورژني كه داره هم نميتونم فارسيش كنم ؟؟ هيچ راهي نداره ؟
گوشيم فارسي نداره اصلا
توي اينترنت و اس ام اسا حروفاي فارسي جدا جداس چيكار بايد بكنم ؟
سلام بچه ها مي خواستم بگم كه بازي هاي
parking break
field runners
guns n glory
وبرنامه هاي
unrar pro
sara dic
instant heart rate
i lighter
photo shop
picsay pro
astro
dj studio
fat booth
به خوبي اجرا ميشوند.
ومن يك سوال از شما داشتم جناب roxh58 بازي هاي Assassins Creed V3.4.6وModern Combat Sandstorm مانند hero of sparta درصفحه ي21 كند هستند؟؟؟؟؟