دوستان این ویژگی all share چه کاربردی داره دقیقا؟
Printable View
دوستان این ویژگی all share چه کاربردی داره دقیقا؟
-چيز خاصي نيست مربوط ميشه به ارتباط بين چندين دستگاه كه در منزل دارين مثل موبايل و pc ,...اگر دانگل usb هم داشته باشين بصورت بي سيم هم ميتونيد اين ارتباط رو برقرار كنيدنقل قول:
سلام من یک LCD C685 خریدم...وقتی روشنش میکنم نور تصویر خیلی کمه ولی وقتی کانال رو عوض میکنم نور تصویر به حالت نرمال بر میگرده دلیلش چیه...؟...ضمنا وقتی هم که کانال رو عوض میکنم در فاصله بین عوض شدن کانال کادری که اطلاعات کانل رو نمایش میده بسیار کم نور میشه...!
سلام من یک LCD C685 خریدم...وقتی روشنش میکنم نور تصویر خیلی کمه ولی وقتی کانال رو عوض میکنم نور زمینه به حالت نرمال بر میگرده دلیلش چیه...؟...ضمنا وقتی هم که کانال رو عوض میکنم در فاصله بین عوض شدن کانال کادری که اطلاعات کانل رو نمایش میده بسیار کم نور میشه...!
-فكر ميكنم اين نور بر ميگرده به تنظيمات eco mode كه نور زمينه رو كاهش ميده بايد off كنيدنقل قول:
مشکل رو پیدا کردم
پست حذف شود
من 590 دادم براش اره Full HD hastنقل قول:
سلام دوباره خدمت دوستان عزیز؛
آقا من مدل 37C695 رو دارم با گارانتی سام سرویس میخواستم ببینم آخرین ورژن نرم افزارش چیه؟
برای من ورژن : 001010 _ 05/07/2010 هستش .
آیا فریمور جدیدتر اومده؟
اگر کسی داره لینکشو بی زحمت بزاره ممنون.
1013 اخرين فريمور هست :نقل قول:
[HTML]http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/lcd-tv/LA40C650L1RXXM/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support[/HTML]
تشکر از شما دوست عزیز؛نقل قول:
سه تا سئوال دیگه هم داشتم :
سئوال اول: اگر من بروزش کنم مشکلی از لحاظ ساپورت فارسیش اعم از تلتکست، تیونر داخلی دیجیتال و زیرنویس Srt پیدا نمیکنه؟؟؟
سئوال دوم : این فریمور برای مدل 40 اینچه و برای من 37C695 هست مشکلی از لحاظ بروزرسانی پیدا نمیکنه؟؟؟
سئوال سوم : خوده سام سرویس نرم افزارش رو ساپورت نمیکنه ازشون بگیریم یا ببریم بروز کنند.
ممنون از لطف شما پایدار باشید.:20: