سلامنقل قول:
سرعت 64 برای دانلود بین 5 تا 10 کیلو بایت بر ثانیه هستش.نرخ آبونمان نداره اما نرخ آزاد مصرفی مگابایتی 10 تومن میندازه گیگابایتی 10000 تومن
Printable View
سلامنقل قول:
سرعت 64 برای دانلود بین 5 تا 10 کیلو بایت بر ثانیه هستش.نرخ آبونمان نداره اما نرخ آزاد مصرفی مگابایتی 10 تومن میندازه گیگابایتی 10000 تومن
ممنونم دوست عزیز...نقل قول:
این که مثل دایال آپه ! کیفیتش چطوره؟ قطعی داره؟ اذیت نمی کنه؟ من فقط وبگردی می کنم...با این وجود کدوم به صرفه تره به نظر شما؟ دایال آپ یا سرویس 64؟
موفق باشید
خوب کلا سرعت 64 باید همین حدود باشه خیلی خوب دیگه برسه به 12 که کم پیش میاد.قطعی داره چون سرویس بصورت بی سیم هستش و هر چیزی روش تاثیر داره.دقیقا فقط به درد وبگردی میخوره .فکر دانلود اینجور چیزا نباید باشینقل قول:
toloosoft گرام
من آدرسی را که شما دادید هم د رفایر فاکس هم در اینترنت اکسپلور دادم اما صفحه ای باز نشد . در ضمن من مودم زرد رنگ داخلی دارم . من چند بار سعی کردم اما ین آدرس جیزی نشون نمیده .کد:http://192.168.1.1/
شما کارت شبکتون خودش ip میگیره اگر نه ip اون رو به 192.168.10 تغییر بدید تا صفحه کانفیگ رو بتونید ببینید.نقل قول:
سلام
در مورد این ادرس والا من خودم مودم خارجی دارم و از چیزی که شنیده بودم این ای پی ست شده هست ولی الان که شما میگی پس باید به روش دوست زیر عمل کنینقل قول:
از شما هم بابت راهنمایی ممنوننقل قول:
شما باید ای پی شبکه رو به صورت دستی روی ای پی خاص مثل 192.168.0.5 باید بذاری
بعد اون میتونی یا با ای پی 192.168.0.1 یا با ای پی 192.168.0.10 وارد کانفیگ مودم بشی
برای یوزر و پسورد هم هر 2تاش admin
بعد اون هم وارد بخش وایمکس و باندهایی که ایرانسل برای مودم تعیین کرده رو ممنون میشم برای من ارسال کنی!
با تشکر
"علیرضا"
[QUOTE=toloosoft;4779132]سلام
از شما هم بابت راهنمایی ممنون
/QUOTE]
ببخسید من یک رو جا انداختم درستش 192.168.1.10 هست.
[QUOTE=sei_pm;4779636]سلامنقل قول:
والا 1 و 0 الان بحث ما نیست
الان مشکل من اینه که تنظیمات باند فرکانسی وایمکس مودمهای ایرانسل رو میخام!
اگه شما هم از وایمکس ایرانسل استفاده میکنی ممنون میشم وارد کانفیگ مودم بشی و یه عکس از صفحه تنظیمات باند وایمکس مودم بگیری و برای من ارسال کنی
"علیرضا"
مردمممممممممممممممممممممم م:19::19::19::19::19: یک ماهه وایمکس گرفتم ولی حتی جمع کنم روزارو یک هفته نشده 10روزه زنگ زدم پشتیبانی که خرابه مودم انگار نه انگار:18::18::18: بابا من جفت دکلم انتنم فوله اگر از مودم نیس پس چیه:18::18::18:؟؟؟؟؟؟
یک تست دیگر با مودم داخلی زرد رنگ ایرانسل
128 با دانلود ماهانه 3 گیگا بایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]