يكي از دوستان اين پوشا ،ناپوشاي سال دوم دبيرستان رو يه توضيح مختصر بده .
با تشكر.
يكي از دوستان اين پوشا ،ناپوشاي سال دوم دبيرستان رو يه توضيح مختصر بده .
با تشكر.
سلام
میشه در مورد این تست یکم توضیح بدید ؟ (دین و زندگی 2 , درس1)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا سیر آفاقی یعنی چی ؟
تو نمودار تابع اگه بتونی خطی پیدا کنی موازی محور X ها که تابع رو قطع نکنه می شه ناپوشا وگرنه پوشاست . همین :31:نقل قول:
آلبته تو تکمیل فرمایش دوستمون باید گفته بشه که اون خط ها تو محدوده هم دامنه باشه و بیرون از هم دامنه هم محور نباشهنقل قول:
نقل قول:کد:http://www.loghatnaameh.com/dehkhodaworddetail-64fdc3a64c6c47f1b8eb8e632adcddb4-fa.html
سلام میشه این اخرین سوال زبان منو جواب بدید . خیلی ممنون ایشالله جبران کنم
monalisa..........by leonadro ad vinci as far as I....
1 was painted_ know
2was painted _am known
3.has been painted _ am known
4 has been painted _ know
حالا من گفتم با خودم چون یه کاریه که در گذشته انجام شده والان اثرش رو داریم می بینیم که همون تابلوی کشیده شده هست پس گزینه ی 4 درسته present perfect
اما خودش گفته 1 چرا ؟؟؟
دست شما درد نکنه ان شالله همه English 100 بزنن
حتما .نقل قول:
فک می کنم اینطور باید بشه که در صورتی می تونیم بگیم کشیده است که طرف هنوز زنده باشه . مثلا وقتی داریم از یکی صحبت می کنم مثلا کمال الملک می گیم : کمال الملک در فلان تاریخ نقاشی فلان را کشید . نمی گیم کشیده است . یعنی وقتی میشه گفت کشیده است که طرف نقاشی مونالیزا رو کشیده هنوزم داره نقاشی های دیگش رو ادامه می ده .
خلاصه اینکه اگه ترجمش کنی مفهومش معلوم میشه .
موفق باشی:46:
امیدوارم همه موفق بشن :20:
خب این الان که تو متن کتاب نیست از کجا اومده ؟نقل قول:
فکر کنم توی کتاب هست.اگه دقت کنی توی کتاب دینی دومنقل قول:
درسش رو نمیدونم
ولی تو همون آیه ای که پایین توضیحات مربوط به سرشت خدا آشنا هست
اول آیه اش فکر کنم اینه:
سنریهم آیاتنا فی الافاق و فی انفسکم حتی یتبین لهم انه الحق....(بقیش رو یادم رفته!!چون کتاب جلوم نیست)
راستی یه پیشنهاد برای سومیها:اگه آیات رو حفظ باشید خیلی کمکتون میکنه.این فقط حرف من نیست.اکثر رتبه برترها همین کارو کردند.معین فلاحتگر هم تو وبلاگش همین رو نوشته بود.
ببخشيد توي آيه في انفسهم هستش!