dv6 1390 گرون نیست کهنقل قول:
به نظر من الان بهترین انتخاب هست و از همون ایران اچ پی هم بگیر که عالی هست
خرید پستیتم مجانی میشه ( پکیج 2 )
در کل تو خریدت شک نکن
لب تاپ خوبی هست
dv6 1390 گرون نیست کهنقل قول:
به نظر من الان بهترین انتخاب هست و از همون ایران اچ پی هم بگیر که عالی هست
خرید پستیتم مجانی میشه ( پکیج 2 )
در کل تو خریدت شک نکن
لب تاپ خوبی هست
ممنون
اما من تاپیک ها رو که خوندم نظرم بیشتر به سمت 2020 جلب شد حالا نمی دونم این بهتره یا اونی که شما می گین؟
یه سوال هم اینکه ایا تاپیکی هست که 2020 و 1390 ریویو کرده باشه؟
راستی پس رو لپ تاپ دل با گارانتی زیگورات اصلا فکر نکنم؟؟یعنی یا 1390 بگیرم یا 2020؟؟؟؟اونم فقط اچ پی؟؟من صبح باز یه چک می کنم.امیدوارم سایت یه تجدید نظری بکنه تا ما افراد جدید این همه معطل نمونیم تا اول تاپیکمون صلاحیتش تائید شه بعد جواب بگیریم آخه اگه عجله داشته باشیم چی کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب خرید پستی زیاد توصیه نمیشه ولی چون شما تهران نیستید و ایران اچ پی هم بهترین گارانتی برای محصولات اچ پی هست تنها راهشه . امیدوارم خرید خوبی داشته باشید.نقل قول:
در مورد رنگ بله فقط مشکی داره . اما در مورد قیمت 1225 باید بگم که گرونتر بودنش دلیل بر بهتر بودن نسبت به 2020 نیستش . دلیلش تو بازاره هر چی هست .
من خودم 2020 رو بهت پیشنهاد میکنم به خاطر مزایای بیشترش .
یعنی توصیه شما اینه که برم حضوری بگیرم؟؟چرا پستی رو توصیه نمی کنین؟؟؟من اگه حضوری برم که چون تا به حال با لپ تاپ کار نکردم زیاد سر در نمیارم که ایراد داره یا نه؟
سلام
يه مدل از سوني سري fw معرفي كنيد تا رنج قيمت 1.300 با مشخصات زير:
*cpu 2.53* cache 3m** fsb 1066
ram 4g*
hard 320g
vga ati 4650
بین
fw 490
jab رو بگیرم یا DDB
رو انگاری تو بازار ِِDDBها گرونتر از JABهستن ذر صورتی که فرق این دو تو سرعت هارد شونه که JAB با 7200و DDBبا 5400 هستش پس چرا DDb ها گرونترن ایا فرق خاصه دیگری دارن؟
ممنون میشم توضیح بدید و کدوم رو توصیه میکنید
سلامنقل قول:
چرا میگین که Dell دیگه توصیه نمیشه؟؟
و اینکه مثلا با بودجه یک میلیون و صد، گزینه دیگه ای هم ردیف vostro 1320 هست؟
جواب منم بدين ! :37:نقل قول: