هکرها دارن آندرویید رو پورت میکنن واسه N900 :دی یعنی موقع استارت آپ میتونین بین آندرویید و ممو یکی رو انتخاب کنین ...
جالبه :دی
Printable View
هکرها دارن آندرویید رو پورت میکنن واسه N900 :دی یعنی موقع استارت آپ میتونین بین آندرویید و ممو یکی رو انتخاب کنین ...
جالبه :دی
مولتی تسکینگ n900 واقعا عالی هستش و کار کردن رو خیلی راحت کرده.نقل قول:
تو قسمت ویدیو هم میتونی با نصب برنامه mediabox و یا panucci به راحتی از قابلیت مولتی تسکینگش استفاده کنی.:46:
نقل قول:کد:http://www.youtube.com/watch?v=yri4qOfP8T0
ايولنقل قول:
جالب شد!
اطلاعات ديگه اى هم داريد؟
چجورى نصب مى شه و...؟
یه ویدئو ازش تو یوتیوب هست ... ببینید !نقل قول:
ايول
جالب شد!
اطلاعات ديگه اى هم داريد؟
چجورى نصب مى شه و...؟
هیچ راهی نیست بدون اینترنت برنامه به داخل گوشی نصب کرد؟
نصب کردن برنامه ها و پیدا کردن یک فیل مثل فایل عکس یا اهنگ مثل ویندوز موبایل I900 دنگ وفنگ و پیچ تو پیچ نداره ؟
سلام من كه به غير از خود كوشي نتونستم به هيج صورت ديكه اي برنامه روش نصب كنمنقل قول:
نه ،عكس و فيلم اوردنش خيلي خيلي راحته
تو منو كه بري فيلم و اهنك تو مدياست
عكس ها هم تو فوتو
فقط كافيه روشون كليك كني
به راحتي اوردن عكس و فيلم تو كوشي هاي سيمبين داره:10:
یک برنامه مولتی مدیای فوق العاده برای فیلم دیدن.
اسم این برنامه SIB هستش و باید مخازن maemo extras-devel و maemo extras رو فعال کرده و دانلودش کنید.
برای کار کردن و تنظیمات این پلیر میتونید از طریق کیبورد گوشی کارها رو انجام بدید.
امکانات این برنامه واقعا جالب هستش و هنگام نگاه کردن به فیلم میتونید به موسیقی هم گوش کنید.:31:
در ضمن این برنامه میتونه ویدئو های با فرمت mkv رو نیز پخش کنه.
اسکرین شات از محیط این برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا اسکرین شات از محیط گوشی خودم::46:
قابلیت مولتی تسکینگ n900 باعث میشه هیچ گوشی از لحاظ مولتی مدیا به پای n900 نرسه.
به نظر من n900 فعلا بهترین گوشی از لحاظ مولتی مدیا هستش.:40:
سلام
ninja3000sh دستت درد نکنه از این اطلاعاتی که در مورد گوشی در اختیار همه گان میزاری
من چند سوال داشتم.
یکی این که روی این گوشی skype هست , درسته؟ اگه هست مثل skype کامپیوتر کار می کنه و میشه باهاش زنگ هم زد؟
سوال دیگم اینه که میشه از پ-ر-ک-س .. استفاده کرد در این گوشی واسه فیس بوک و این جور چیزا
مرسی
برنامه fring که به تازگی واسه n900 ریلیز شده و شما میتونین از طریق اون کاراتون رو انجام بدین.نقل قول:
با ------ هم میشه استفاده کرد و مشکلی نداره.چند صفحه قبل هم طریقه کار با ------ n900 رو گذاشتم.:46:
سلام میخواستم ببینم حافظه این گوشی را میشه کامل استفاده کرد؟روی سرعت چه تأ ثیری داره؟گوشی هنگ نمیکنه؟n97چطور؟اون مشکل پیدا میکنه؟آخه منn96دارم 8gکه پر بشه گوشی خیلی بد میشه.