نقل قول:
من 88 بودم خوشحال می شم اگر در مورد این که کدوم کتاب یا اموزشگاه خوبه یا بده یا چیز های دیگه اگر سوالی بود کمی راهنمایی کنم به نظر من اموزشگاه لازمه حتی یک درس مگر اینکه مدرسه ی خوبی داشته باشی پارسال اموزشگاه فقط به من از لحاظ درسی کمک نکرد ازلحاظ روحی هم کمک کرد من
تو این یک سال خیلی عوض شدم یادتون باشه مهم ترین چیز توکل به خداست هیچ کی باور نمی کنه من از 4 تیر87 تا 2 تیر88 یک ضرب خوندم بدون یک بار خسته شدن از روزی 5 ساعت تا روزی 12 ساعت من قبلش همچین اعتقادات درست و حسابی نداشتم ولی تو این یک سال انقدر کمک بهم رسید بر خسب اتفاق که باورش برای خودم هم مشکله من کسی بودم که ریاضی اول دبیرستان افتاد سال دوم هم تجدید داشتم سال سوم هم معدلم 15 شد روزی 10 دقیقه هم درس نمی خوندم یک دفعه چی شد که کمتر از 10 ساعت می خوندم یا توی یک ازمون بالای 1000 می شدم گریم می گرفت اینا همش عنایات خدای متعاله که تازه اونجوری که باید شناختمش به نظر من کنکور دیوار نیست سکوی پرتابه که می تونید باهاش به اوج برسید به نظر من مهمترین چیز تو این یک سال خودسازیه نه قبولی کنکور چون بهتون قول می دم که با خودسازی قبولیه کنکور هم می اید
موفق باشید
یا حق
آره این خیلی مهمه