سلام داریوش جون کمک واسه انتقال می خوای من هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی هاستتم مبارک باشه ، بچه ها 1 گیگ :دی هم هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام داریوش جون کمک واسه انتقال می خوای من هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی هاستتم مبارک باشه ، بچه ها 1 گیگ :دی هم هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:16: اشکال نداره اینجور مسائل عادیه :16:نقل قول:
خبر:
نیما اغفالم کرد هاست خریدم
یکم بگذره کارا میاد تو راه :31:
هر کس تونست بگه :
" گوسفندی رفته بود چرا . هم خود چرد هم بچه را . نه خود چرید نه بچه را . پس چرا رفته بود . چرا ؟ "
خوب حالا یعنی چه ؟
فقط بگم به حرفای این نیما اعتمادی نیست ! :34: چون بعضی وقت ها که شوخیه ، شوخی شوخی جدی می شه !
من قبلا یک اخطار گرفتم :34: بخاطر همون !!! داوود و امیر محمد یادشونه ! :34:
راستی امیر یادته یکبار تیکه انداختی داشت به جاهای باریک می کشید ؟ بعدش تاپیک رو بستن ؟
محمد جاننقل قول:
هر کس تونست بگه :
" گوسفندی رفته بود چرا . هم خود چرد هم بچه را . نه خود چرید نه بچه را . پس چرا رفته بود . چرا ؟ "
خوب حالا یعنی چه ؟
احيانا تاپيك را اشتباهي نيومدي؟ !!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها می گم تو این نظر سنجی توی امضامم شرکت کنید به خدا صواب داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستیتش من یه سایت برای یاس می خوام بزنم طرفداراش باهاش ارتباط مستقیم داشته باشن به نظرتون URL چی انتخاب کنم ، بعد غیر از URL ایدتون ( طراحی و برنامه نویسی سایت و غیره ) چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور خودتی دیگه؟:16: چون شما استاد تیکه انداختن هستید واسه ما هم کلاس آموزشی میزاری؟ :16:نقل قول:
راستی امیر یادته یکبار تیکه انداختی داشت به جاهای باریک می کشید ؟ بعدش تاپیک رو بستن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
محمد جان
احيانا تاپيك را اشتباهي نيومدي؟ !!!!!
سلام بر بچه های گل.
3 تا سوال دارم. کسی بده؟
1- این document.all کجا استفاده داره؟ (آخه بعضی ها به جای document.getElementById ازش استفاده می کنند.) یعنی مثلاً برای Browser های قدیمیه؟ یا یه OS دیگه؟
2- این onload کی صدا زده میشه؟ وقتی صفحه تازه می خواد لود بشه؟ یا وقتی loadش تموم بشه؟ کدوم Event وقتی صدا زده میشه که صفحه کامل load شده باشه؟
3- این آجاکس اگر به Redirect بر بخوره، صفحه ی بعدی اش رو میاره؟
همین دیگه.
مرسی که جواب می دین.
هرموقع که لود به اون تیکه از خط برسه خودش لود میکنه هرچی Onload بالاتر باشه زودتر لود میکنه :31:نقل قول:
2- این onload کی صدا زده میشه؟ وقتی صفحه تازه می خواد لود بشه؟ یا وقتی loadش تموم بشه؟ کدوم Event وقتی صدا زده میشه که صفحه کامل load شده باشه؟
منظورت کدوم خطه؟
اگر اینجوری باشه که دیگه بهش نمی گن Event که!
حالا اگر با جاوا اسکریپت این رو مقدار دهی کنم چی؟
نقل قول:
- این کد غیر استاندارده و فقط مال IE , Opera هستش .
- وقتی لودش تموم شد !
- بلی .