به نظر من برزیل قهرمان میشه و اسپانیا دوم.
البته اگر قبلش به هم نخرده باشند.
Shahin king عزیز هم که تو جمع ما هستند. :دی
Printable View
به نظر من برزیل قهرمان میشه و اسپانیا دوم.
البته اگر قبلش به هم نخرده باشند.
Shahin king عزیز هم که تو جمع ما هستند. :دی
بعد بگید چرا مخفی میاد!نقل قول:
Shahin king عزیز هم که تو جمع ما هستند.
خوب برای همین کاراست دیگه !
آدم راحت نیست !
احتمالا شاهد بازی برزیل- آرژانتین و اسپانیا-ایتالیا در نیمه نهایی خواهیم بود
اگه میبردیم میخوردیم به اسپانیا و این بازی میبردیمش و میرفتیم فینال
به نظر من ایران با این بازی کرد قهرمانه
پس حذف شدیم...
باز خدا را شکر که تیم ملی به مرحله بالاتر صعود نکرد و سازمان تربیت بدنی با ولخرجی های که برای تیم فوتسال میخواست بکنه برشکست نشد!
دمه بچه ها گرم همین هم که تا همین جا اومدند و اینطور که نظرات را می خوندم تا دقایق اخر هم از ایتالیا جلو بودیم کاری خیلی بزرگی کردند.
فوتسال با جیب خالی به این مسابقات رفت و همین که تونست در جمع 8 تیم قرار بگیره کار خیلی بزرگی کرده.
اما واقعا حیف شد اگر به اوکراین بیشتر گل زده بودیم الان حال ما یک جور دیگر بود.
فک کنم رده بندی جدید ایران یکی دو پله صعود کنه
اما خیلی حیف شد.
کلا اعصاب همه به هم ریخت.
با تفاضل هم نتونستیم صعود کنم.
ولی بچها خیلی عالی کار کردند در کل جام.
به امید موفقیت های دیگر.
تا 4سال دیگه هم وضعیت ها شاید فرق کنه.
واقعا خیلی حیف شد که نبردیم ، بچه ها خیلی خوب بازی کردن ....
حقشون برد بود .
ای خدا چقدر بد شانسی چقدر بد شانسی بخدا به اندازه ای ناراحت شدم که اصلا تا بحال واسه ورزش خودم ناراحت نشدم!تف به این شانس!ولی من به یه نکته ای بر خوردم تیم ما درسته خیلی خوب بازی میکنه ولی تاکتیک خاصی نداره بعدشم مصطفی نظری بی نظیر عمل میکنه اما شوت گیر نیست واقعا گل آخر رو به نظرم تا حدودی مقصر بود چرا چون 1 دقیقه مونده تموم بشه توپ دست ایران بود ولی نظری تقدیمش کرد به ایتالیا همونم برگشت یه شوت نوک پا ساده به وسط دروازه اگر ثابت مونده بود راحت میگرفت!
اما داغ دل ما از بازی اوکراین باشه از خودمون و از اوکراین باشه در مقابل ایتالیه!
آخه این اوکراین پدر سوخته فقط هنر داشت به ایران و ایتالی گل بزنه یه گل نتونست به ایتالیا!بعدشم بازی سر در گم با اوکراین خیلی افتضاح بود اصلا بازی قبل ایران خودش نبود اون چه بازی بود که کرد!
چی بگم که دیگه تموم شد واقعا آتیش گرفتم من نیمه اول رو ندیدم اما واقعا بد گلهایی خورد ایران !اما خب حق میدم بشون بدبختها فک کنم به اندازه لیبی هم امکانات نداشتن
در ضمن خیلی راحت گل میخوریم.