دوستان گوشیمو فلش کردم درست شد ممنون از راهنمایی تون:20::20: یه سوال دیگه هم داشتم چرا وقتی گوشیرو خاموش میکنم ساعتش بهم میخوره این مشکل رو از اول داشتم مربوط به فلش نیست یعنی تنظیمی چیزی داره که بشه درستش کرد ؟ اگه اینم بگید ممنون میشم:31:
Printable View
دوستان گوشیمو فلش کردم درست شد ممنون از راهنمایی تون:20::20: یه سوال دیگه هم داشتم چرا وقتی گوشیرو خاموش میکنم ساعتش بهم میخوره این مشکل رو از اول داشتم مربوط به فلش نیست یعنی تنظیمی چیزی داره که بشه درستش کرد ؟ اگه اینم بگید ممنون میشم:31:
اين ی که ميگی احتمالا باتري داخليش تموم شده.... ولی عجيبه که به اين زودی باتريش تموم شه !نقل قول:
معمولا باتري ساعت گوشی بيشتر از 3 سال کار ميکنه ....
راهی برای شارجش نیست؟
نه.
بايد ببری مايکروتل برات تعويض کنن.
می خوام بعد از مدت ها برم گوشی بخرم.بعد از تحقیقات فراوان به LG KC910i Renoir ,Samsung M880 Pixon, Samsung S8300 Ultratouch, SonyEricsson C905 رسیدم.به نظر شما کدوم بهتر.
ملاک های تصمیم گیری من:
1.قیمت از 250000 تا 300000 تومان
2.دارای بهترین کیفیت عکاسی و فیلم برداری(دوربین 8 مگا پیکسل به بالاو فیلم برداری 30fps به بالا)
3.وضوح و بلندی صدا
4.زیبایی
5.نداشتن مشکل محدودیت در نصب برنامه های جاوا
اشکالاتی که از LG KC910i Renoir گرفتن:
1.صدای زیر متوسط
2.مشکل با نصب برنامه های جاوا (محدودیت حجمی 3 مگا بایت)
3.باتری ضعیف
اشکالات samsung M8800 Pixon:
1.کیفیت فیلم برداری پائین تر ار LG KC910i Renoir
2.باتری ضعیف
3.از لحاظ عملکرد پائین تر از Samsung S8300 Ultatouch
اشکالات Samsung S8300 Ultratouch:
1.عمر يا زمان باطريش:اگر 25 دقیقه باهاش حرف بزنی باطریش کاملا خالی میشه.شارژ گوشیم تقریبا نصف روزه.
2.ساپورت نرم افزاری نداره.
3.صداش خیلی ضعیفه.
4.دوربینش کیفیت خوبی نداره.
اشکالات c905:
1.اسپیکراش ضعیفه
2.كيفيت متوسط فيلمبرداري .ضبط فیلم با رزولوشن QVGA و 30 فریم در ثانیه انجام میشود.و همچنین دوام كم محافظ كشوئي لنز دوربين
ممنون از حسن توجهتان
من بهت s8300 و رنوار رو توصیه میکنم.
با سلام این برنامه file explorer رو از کجا گیر بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
گوشی من هم پس از 1سال و 3 ماه که از خریدش میگذره تاچش خراب شد.
هیچ کار خاصی هم باهاش نکردم.
نظر من اس8300نقل قول:
بهترین فیلم برداریو بین این 3 تا داره ... عکسش میشه گفت با رنوار مساویه و از اون دوتا بهتره ... البته رنگ بندی اس8300 طبیعیتره ... نمیدونم از کجا میگی دوربینش ضعیفه !
ساپورت نرم افزاریو کاملاً بر عکس گفتی چون بیشتر از همشون براش فریمور هست
صداش ضعیفه مثل بقیشون
باتریش قوی نیست ولی انقدم ضعیف نیست که 25 دقیقه ای تموم بشه
یه دفه باهاش کار کردم با شارژ اولیش کلی عکس گرفتم و ور رفتم 2 تا خط داشت یه خطشم کم نشد
مشکل جاوا نداره و یه خوبی دیگش اینه که دکمه داره که واسه جاوا لازمه
به جتم میتونی فکر کنی البته فیلم برداریش در حد اس8300 نیست
سلام دوستان
من یه مشکل دارم : وقتی گوشیم رو وصل میکنم یه option میومد که 3 تا گزینه داشت pc suite , media player , file transfer از وقتی ویندوزم رو عوض کردم دیگه اون option نمیاد و مستقیم بصورت یه devıce توی my computer ظاهر میشه . چیکار کنم که دوباره مثل قبل بشه ؟