ممنون،میگم چیکار کنم که خودم با ملکه ازدواج کنم؟آخه تو صفحات قل همچین چیزی ذکر شده بود!نقل قول:
Printable View
ممنون،میگم چیکار کنم که خودم با ملکه ازدواج کنم؟آخه تو صفحات قل همچین چیزی ذکر شده بود!نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم می شه پچ هایی رو که باید از تو خود بازی دانلود کرد و پولی هم هست با حجم حدود 1 گیگ از جای دیگه دانلود کرد و روی بازی کرک شده نصب کرد اگه می شه لطفا لینک از این پچ ها بگذارید
ممنون
من تونستم همه achievement های بازی را باز کنم ولی 4تا از اونها Secret هستن. (پچ 1.02a) کسی میتونه بگه اونها چی هستن؟ DLC های Warden's Keep و Stone Prisoner و Return to Ostagar هم نصب هست.
کسی میتونه در این مورد کمک کنه:
من تقریبا همه achievement های بازی رو باز کردم(1550 امتیاز از 1600 تا. البته فکر کنم!). ولی 4تای اونها Secret هستن(پج 1.02a). و همچنین DLCهای Warden's Keep , Stone Prisoner , Return to Ostagar هم نصب هست. میتونه کسی کمک کته؟
بابا من گیر کردم ، اصلا نمی دونم باید چکار کنم . هر جایی هک که میرم هیچ اتفاقی نمی افته.
خوب ماموریت اصلی شما چیه الان؟؟؟نقل قول:
کدوم یکی از ماموریت های اصلی رو تموم کردین؟؟
عنوانش الان یادم نیست . همون کوئستیه که با یه سری جونور صحبت می کنیم و بعدش یه دختره که شبیه روحه و لباس تنش نیست میاد و باهاش حرف می زنیم و بعد غیب میشه . الان نمی دونم چکار کنم .
عنوانش الان یادم نیست . همون کوئستیه که با یه سری جونور صحبت می کنیم و بعدش یه دختره که شبیه روحه و لباس تنش نیست میاد و باهاش حرف می زنیم و بعد غیب میشه . الان نمی دونم چکار کنم .
راستی ظاهرا تو بعضی جاها برای اینکه افراد صحبت کنند ، باید از Persuasibn و Canning و یا Intimidation استفاده کنیم . اصلا اینها چی هستند و کجا پیدا می شند ؟ من Warrior هستم و Human.
اگه درست فهمیده باشم کدوم رو میگین یعنی همون زنی که پیش گرگنما ها هست .نقل قول:
احتمالا رفتین به کمپ الف ها وحالا هم باید دنبال سر دسته گرگنما ها بگردید تا بتونید 1 چیزی پیدا کنید تا با اون زخمی ها رو خوب کنید.
حالا حسش نیست کل ماجرا رو بگم :دی اگه ماجراش رو نفهمیدی بگو تا تعریف کنم.
خلاصه شما الان باید برید توی جنگل بگردید تا بالاخره به 1 جا میرسید که 1 هوای سفید وجود داره و وقتی برید داخلش دوباره برتون میگرده به عقب. درست یادم نیست ولی فکر میکنم باید 1 کاری توی همون جنگل میکردید تا بتونید از اونجا رد بشید.
بروبکس هرکی یادشه راهنمایی کنه.
بعد که از اونجا رد شدید به 1 قلعه خرابه میرسید و ...
در مورد سوال دیگتون:
وقتی لول کارکتر پیشرفت میکنه توی 1 قسمت از آپگرید کردن کارکتر به شما اجازه میده که قدرت حرف زدن رو زیاد کنید. همونجا که میتونید قدرت پوشن سازی و ترپ سازی رو زیاد کنید. اولین قدرت که عکس 1 دهن هست که 1 چیزی ازش زده بیرون. اون رو که افزایش بدید قدرت حرف زدنتون زیاد میشه و میتونید بعضیا رو که مثلا میخوان با شما بجنگن رو با حرف زدن ترغیب کنید که این کا رو نکنن. چه با تهدید و چه با خوب حرف زدن و ...
دوستان ، من اینجاها گیر کردم. واقعا نمی دونم باید چکار کنم.نهچیزی رو نقشه هست نه می دونم که باید کجا برم.
1) Arl of redcliffe
تا اونجایی پیش رفتم که با جک و جونورها جنگیدم تو اون سالنی که درهاش موقع جنگیدن با جونورها با یه هاله آبی رنگ بسته شده بود. بعد رفتم پیش اون زنه که پیش چند نفر دیگه بود و خم شده بود روی زمین و فکر می کنم داشت گریه می کرد و اگه اشتباه نکنم دنبال پسرش می گشت.باهاش حرف زدم بعدش فکر کنم پسرش رو هم یه جایی پیدا کردم اما بعدش دیگه نمی دونم باید چکار کنم. چون با زنه مجددا صحبت کردم بلند شد و رفت وایستاد پیش دو نفر دیگه و همین. دیگه باهاش هم نمی تونم حرف بزنم.
2) Nature of the beast
تا اونجا رفتم که با Lady of the Forest (همون که پیش گرگ نماهاست)حرف زدم و اون غیب شد و یعدش هم با جونور ها حرف زدم و با چند تا هم جنگیدم و دیگه نمی دونم چکار کنم.
3) Paragon of her Kind
این کوئست رو هم کلا نمی دونم چکار کنم.