سلام
تایا جان ایجاد چند تا پست پشت سر هم درست نیست
شما همه رو یکی بده
tnx
Printable View
سلام
تایا جان ایجاد چند تا پست پشت سر هم درست نیست
شما همه رو یکی بده
tnx
با سلام
براي backup چكار كنم؟
اون دستور مي خواهد از كل هارد بك آپ بگيرد
من فقط آپديت ها و پكيج ها را مي خواهم
آپدیت و پکیج هایی که با برنامه synaptic یا بادستور apt-get میگیری توی این مسیر قرار داره :نقل قول:
کد:/var/cache/apt/archives
میتونی این فایل ها رو یه جایی نگه داری تا اگه خواستی بعدا دوباره نصبشون کنی.
من مي خواهم از همه پكيج هاي نصب شده back up بگيرم و اين فقط آن هايي رو كه با برنامه هاي داخل خودش نصب كردي Back up ميگيره و آن هايي رو كه از package هاي بيروني (مثل نصب شده توسط فايل DEB) است back up نمي گيرد
پس بايد بروم سراغ Norton Ghost چون راه ديگري نيست
دوست عزیز اگر به پست:نقل قول:
خواهی دید در دستور backup یکسری چیزها exclude شده اند شما کافی اوون چیزهایی رو که نمی خواهید ازش بک آپ بگیره رو exclude کنید مثلا نمی خواهید از درایو های دیگتون بک آپ بگیره بزنید:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1526168&postcount=468
چرا از نرم افزارهای بیگانه ؟! :46:کد:--exclude=/media
حالا با يه كم امتحان كردن فهميدم
اين هموم كپي پيست خودمون هست به اضافه فشرده سازي در يك فايل
البته ويندوز اين كار رو نمي تونه انجام بده
درسته؟
نمي شه فقط چيز هايي كه تازه اضافه شده رو از آن backup گرفت؟
من چطوری می تونم روی لینوکس درایور CD-Rom رو نصب کنم؟! ماله من ASUS است.(40X)
خوب نمی شناسه که نمی شناسه.
سلام
بالاخره به لطف شما دوستان عزیز خیلی از مشکلاتم از جمله گرافیک و فونت حل شد.البته سی دی هما هم خیلی کمک کرد.
حالا مشکلم اینه که وقتی کانکتم فقط با باز شدن صفحات می تونم بفهمم آنلاینم.آیا پنجره ای هست که توش تایم کانکت موندن و یوزر نیمی که باش کانکتم رو نشون بده؟
سوال دیگه ای که دارم اینه که چجوری 2 تا کانکشن باهم داشته باشم؟
یه سوال دیگه : برنامه ای شبیه یاهم مسنجر برای ubuntu وجود داره؟اگه هست لطفا" یه لینک دانلود بذارید.
آخرین سوالم ( البته فعلا" ) : من وقتی می خوام صفحات وب سیو شده رو ببینم باید حتما" باید open with کنم و از اونجا فایر فوکس رو انتخاب کنم چجوری می شه با دابل کلیک بازشون کرد؟
راستی همچنان 192.168.1.1 جوابی بهم نمی ده.
شاید توی etc/fstab/ تعریف نشدهنقل قول:
وگرنه من خیلی وقته که این درایو رو دارم و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم
۱- اپلت network_monitor رو روی پنل اضافه کنید (روی پنل کلیک راست کنید و add to panel رو بزنید و بعد نتورک مونیتور رو اضافه کنید)نقل قول:
۲- من خودم که از داخل مودم یوزر و پسورد رو عوض می کنم ولی احتمالا با pppoeconfig می تونید ۲ اکونت با هم داشته باشید
۳-چند برنامه برای چت کردن هست ولی من از gaim استفاده می کنم
۴- روی فایلتون کلیک سمت راست کنید و بعد properties از صفحه باز شده در تب open with برنامه مورد نظرتون رو انتخاب کنید
۵- شاید ip مودمتون این نباشه
توی دفترچه مودمتون ببینید ip اش چیه و بعد . . .
امیدوارم کافی باشه
سلامنقل قول:
ممنون از راهنمایی هات.
نتورک مانیتور تایم نمی نویسه تا اونجا که من دیدم.
تو user manual مودمم این رو نوشته :
Understand the default IP settings for MT800: IP address
(192.168.1.1)
یه راه آسون برای کانکشن ساختن و فهمیدن اینکه با چه یوزری کانکتیم نیست؟الآن دو روزه دارم راه های مختلف رو امتحان می کنم ولی هنوز یه راه آسون پیدا نکردم.هنوزم گیجم.یه بار کانکت می شه یه بار همون راهو می رم ولی کانکت نمی شه.
اگه یه نفر لطف کنه یه سایت معرفی کنه که راه کانکشن ساختن رو به صورت تصویری آموزش بده ممنون می شم.