به نظر من نهنقل قول:
متن كتاب : (( واكنش در فشار ثابت : اين واكنش در ظرفي سرباز يا هر ظرف ديگري انجام ميشود كه با تغيير حجم فشار را ثابت نگه ميدارد ...))
پس نتيجه ميگيريم نميشه!!!:46:
به نظر من نهنقل قول:
متن كتاب : (( واكنش در فشار ثابت : اين واكنش در ظرفي سرباز يا هر ظرف ديگري انجام ميشود كه با تغيير حجم فشار را ثابت نگه ميدارد ...))
پس نتيجه ميگيريم نميشه!!!:46:
بر و بچ تهرانی چه شانسی آوردیم ما : 65 درصد بومی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوش به حالمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام رفیق
کجای کتاب نوشته که گرماسنج بمبی علاوه بر اینکه گرمای واکنش در حجم ثابت رو اندازه می گیره در فشار ثابت هم ممکنه باشه که شما می گی نمونه اش گرماسنج بمبی!!!!
البته من الان که دقت می کنم می بینم که می شه یه واکنش هم در فشار ثابت باشه هم در حجم ثابت اما تحت شرایط زیر:
1- واکنش دهنده ها و فرآورده ها در فاز جامد باشند
2- واکنش دهنده ها و فرآورده ها در فاز محلول باشند به شرطی که گرمای تولید شده اونقدری نباشه که باعث افزایش حجم محلول باشه
3- تعداد مول گازی در دو طرف یکسان باشه اما به شرطی که آنتلپی واکنش اندک باشه و باعث گرم شدن گاز و افزایش حجم و در نتیجه کاهش فشار نشه.
اگه اشتباهه یا موردی جا افتاده بگید تا بررسی کنیم.
سلامنقل قول:
همین دیشب با پسر عموم صحبت می کردم که آخر کامپیوتره و موقعی که هنوز تلوزیون رنگی تو خیلی از خونه ها نبود اون تو خونه با کامپیوتر ور می رفت اینو گفتم که بدونید از کامپیوتر چه نرم افزار چه سخت افزار خیلی حالیشه. میگفت دو ترم دارم می رم پیام نور به لعنت خدا هم نمی ارزه همه نمره ها شده 1 - 2- خلاصه اوضاع خیلی خرابه می خوام ولش کنم برم واسه آزاد یا سراسری.
اگه من جای شما بودم می موندم واسه سال بعد که همین کار رو هم کردم. رتبه ام تو منطقه 1 ریاضی شد 5700 ولی موندم واسه سال دیگه
خوش باشی
نقل قول:
ممنونم عزیزم
راستی تست تو ÷اسخ نامه گزینه ی 2 رو زده بود و یه سری توضیحات داده بود که من نفهمی دم واسه همین اینجا گذاشتم
الان خانواده رفتن حرم گفتم منو کافی نت ÷یاده کنند
این قضیه موثر و غیر موثر چیه؟نقل قول:
نقل قول:
این قضیه استیکی چیه؟
به نظر من مدیران هیچ کار مفیدی جز حذف کردن ÷ست ها انجام نمی دن
قربونتنقل قول:
می شه جواب پاسخ نامه رو اینجا بزاری تا ببینیم چی گفته.
من که حتم دارم گزینه 1 درسته
یعنی تاپیک رو بچسبونه اون بالا.. یعنی پین بکنه تاپیک رونقل قول:
نقل قول:
متاسفانه
منم موافقم :(نقل قول:
به نظر من مدیران هیچ کار مفیدی جز حذف کردن ÷ست ها انجام نمی دن
بچه ها منو كمك كنيد من 2 سال كنكور دادم متاسفانه هر دوسالم برام مشكل پيش اومدش نتونستم درس بخونم سال اول شدم 16000 امسال شدم 12000 (منطقه يك) امسال انتخابام همه بالا بودن مردود شدم حالا برج دوازده باي برم خدمت نميدونم دوباره بخونم يا تكميل ظرفيت همينطوري يه چي بزنم برم هرجاشد شدش!