پست تکراری بود محتوباتش رو پاک کردم.
Printable View
پست تکراری بود محتوباتش رو پاک کردم.
<p></p>نقل قول:
<p> </p>
<p> </p>
<p>حق باشماست.بنده اطلاعاتی ندارم اگر داشتم الان اینجا نبودم .قبلا هم گفتم که یه بی سوادم.داشتم سعی میکردم به دیدن و شنیدم محدود بشم اما انگارحق با قدیمی هاست که میگن وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنند و وقتی قاطی میکنی تا میلیون بشمار و سر این و اون خالی نکن و تصمیم نگیر و الی آخر (همش گفته قدیمیاست ؟!!!خب بگذریم من آدم نمیشم! Ultimate Weather رو قبلا لینکشو گذاشتم. اما اون موقع نصبش نکرده بودم. حالا معرفی. اول چند تا از عکسهاش رو ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" /> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" /> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" />
خب تغییری که در نظر اول مشاهده میشه چندان محسوس نیست ببینید!!!قبل از نصب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" />
و بعد از نصب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" />
اما تغییر اساسی رو وقتی متوجه خواهید شد که تو هوای برفی یا بارونی و با باد زیاد چه مخالف و چه پهلو پرواز کنید (البته خیس شدن باند ها و تاثیر نور چراغ روی باند هم جای خودش) تصاویر رو ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" /> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" />
تاثیر برف روی شیشه های سسنا ...
بعد از نصب تاثیر توربولانس ها به حدی طبیعی خواهد شد که مرد میخواد با تنضیمات real و یه پرنده سبک تو هوای برفی و با باد مخالف فرود باد یا حتی پرواز کروز(صاف) داشته باشه.اما Ultimate Weather که کاری از شرکت Zinertek و آقای Bill Stack (کمپانی Zinertek طراح ژرفای عمیق شب هم هست!!) چراغ ها رو هم بهینه میکنه و به کاربر امکان انتخاب دو نوع چراغ معمولی و زئون رو میده تصاویر زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" /> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" /> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" />
و تاثیر Ultimate Weather FX روی بازتاب نور چراغ های فرود بر روی باند....قبل از نصب ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" />
و بعد از نصب ...
اما برای بهینه کردن چراغ ها یک برنامه دیگه هم هست به نام Shockwave 3D Lights که به نظر حرفه ای تر میاد من که نصب کردم بدجوری به کارت گرافیکم فشار آورد حالا کدومش بهتره میتونید امتحان کنید لینک Shockwave 3D Lights رو هم سرفرصت میزارم.خوشبختانه Ultimate Weather هم روی fsx نصب میشه و هم روی 2004. اما امروز بعد از نصب ویندوز که اومدم رو 2004 نصب کنم و ازش عکس بگیرم(تو نت پیدا نکردم) متوجه شدم که به خاطر رستور ویندوز قبل از نصب فایل ناخواسته پاک شده!! و باید دوباره دانلود کنم. به همین خاطر هم نتونستم آپلودش کنم که مجبور نباشید از تورنت بگیرید. اما اگر این یکی دو روزه آپلود کردم حتما لینک میدم.به هر صورت الان میتونید لینک رو که چند روز قبل گذاشتم بگیرید.یه آموزش تقریبا کامل با یک پک حرفه ای آماده کردم که تقریبا تموم شده با 737 . همین روزا میزارمش.آقای ebicross من همچنان منتظر نسخه ورد هستم. اگر مقدور نیست لطفا بنده رو از انتظار در بیارید.پاینده باشید.نکته : تمام گفته های فوق برداشت های شخصی بوده و هیچ کدام مورد تایید یا رد Zinertek نیست و بیشتر یا کمتر بودن امکانات برنامه رو بعد از دانلود به عهده نمیگیرم. در ضمن اگر توان مالیش رو دارید خوبه که بابتش پول بپردازید و از نسخه قانونی لذت ببرید تا کمکی هم به سازنده ها بشه. اما فروش محصول دیگران تو سایت های ایرانی غیر قابل تحمله.
چرا تو همچین میکنی؟نقل قول:
خوب حالا. چرا جوش میاری... همین که تا همینجاش با تحریم تحمل کردیم خودش خیلیه. باید این سختی ها رو تحمل کرد تا به راحتی رسید. راحتی به راحتی به دست نمیاد.
اصلا سقوط ها چه ربطی به تحریم داره؟
الان خود ایران هواپیماهی نو از شرق سفارش داده(دیروز رئیس هواپیمائی کشور اینو گفت)
تقریبا تاثیر تحریم ها صفره.چون خیلی راخت داریم تحریم هارو دور میزنیم .فقط کارمون یکم مشکل شده
حالا اینارو لش این فروم اگه انجمنهاشو سرچ کنی انجمن سیاسی هم دارهنقل قول:
اما اونچه که مهم هست اینه که اینجا فروم تخصصی کامپیوتر هست پس....
و از همه مهمتر اینکه طبق قانون جرائم سایبری که اخیرا تصویب شده p30world هم مثل همه فروم های تابع قوانین ایران موظف هست در صورتی که کاربری مرتکب خطای سیاسی و مشابه بشه ip متخلف رو تحویل مقامات بده. بنابر این بهتره با اجتناب از بحث سیاسی هم این تایپیک رو که چند روزیه به صفحه اول رفته به خطر نندازیم هم فروم رو و از همه مهمتر آسایش خودمون و خانواده رو.
ممنون
این چه برنامه ایه؟:18:نقل قول:
گرافیک بالایی نیاز داره؟
تو خود سمیلاتو نصب میشه دیگه
بله عرض کردم که addon هست و رو شبیه ساز پرواز خودمون نصب میشه چه 2004 و چه x (سیمولاتور به تعداد vor های روی زمین addon داره که هر کدوم به نحوی پرواز رو واقئی تر میکنند . متاسفانه فایل من گم گور شده.این یکی آب و هوا و تاثیرش رو پرنده رو طبیعی تر میکنه. نه زیاد به گرافیک فشار نمیاره اما اون Shockwave 3D Lights به گرافیک من که خیلی فشار آورد. نمیدونم شاید مشکل از سیستم من بود. الانم دوباره ویندوز مشکل پیدا کرده. دیشب حدود 600 مگ نرم افزارهای امنیتی دانلود کردم به محض اینکه مشکل سیستم حل بشه Shockwave 3D Lights رو هم میزارم جریاناتش رو.آموزش رو هم همینطور.نقل قول:
در مورد بخش سیاسی ممنون از اطلاعتون راستش قبلا هم گفتم اهل فروم بازی نیستم واسه همین ندیدم. چرا که بیشتر وقتم رو که شخصا تو نت میگردم(به جز ساعت های دانلود) تو وبسایت ها و فروم های بیگانه دارم با این زبان افتضاح (اگر درست نوشته باشم) سر و کله میزنم.فکر نمیکنم فروم های داخلی که تا حالا توشون پست زدم بیشتر از 3 تا باشه.تاریخ عضویتم تو p30world و تاریخ اولین پست که تو همین تایپیک بود نشون میده عمق فاجعه رو.
پاینده باشید.
بهرام جان مگه گرافیک شما 9300 /9500 یک گیگ نیستش؟
پس چطوری این بازی اینقده برات سنگینی میکنه؟
حالا من که نمیدونم لینک مشخصات سیستممو دادم رفتی دیدی یا نه ولی مال من خیلی ضعیفه(512 مگابایت 7300)
چرا عزیزم گرافیک 9400 1BG هست که حدودا 60 درصد اور کلاک شده . مشکلب با برنامه نداره اما همونطور که گفتم بعد از نصب 3d light مشکل پیدا کرد البته قبلش هم خیلی سیستم کند شده بود. 2-3 روز بود زیر حملات سنگین آقایون جوجه هکر بودم. از هر مدلی که دلتون بخاد. سیستم پر از اسپایور و ویروس تروجان جاسوس آمریکائی ... فرانسوی و غیره بود. دستام تاول زده دیگه (آخه با بیل ویروس ها رو خالی میکردم. البته در پایان این جنگ سایبری یک ip هم بدس آوردم که میدم ******)نقل قول:
اما عزیز بهترین گرافیک های امروزه هم بیش از 512 مموری ندارند. چرا که مهم ترین عنصر gpu هست که از 7300 تا 9400 تفاوت اونقدر نیست که بشه به قول معروف باهاش پز داد!!!! موقع خریدش هم حضور نداشتم وگرنه 9500 میگرفتم یا مشابه رو تحت ATI . اما همونطور که گفتم تو حالت طبیعی با حد اکثر گرافیک حدود 30 فریم دارم.
پاینده باشید
حالا شما گرافیکت رو حالتvery high میذاری روان و بدون مشکل همه جزئیاتشو نشون میده؟ ( روان مثل روغن؟)
راستی من پرسیدم گفتن 9500 با 9400 فرقی نداره
تو رو خدا اینو از رو هدینگ بردار.نقل قول:
نداره
بجای این حرفها ایکاش یه خورده همت داشتید و برای همدیگه فایل های بدرد بخور آپلود میکردید یا لینک دانلود میدادید !!
کسی لینک دانلود شهر تهران (( کامل باشه )) رو برای FSX نداره ؟؟