نقل قول:
میدونم چی میگی. 95 من هم زیاد این جوری میشه. من هم نفهمیدم ولی وقتی خاموش روشن میکنی درست میشه.
Printable View
نقل قول:
میدونم چی میگی. 95 من هم زیاد این جوری میشه. من هم نفهمیدم ولی وقتی خاموش روشن میکنی درست میشه.
سلام
دوستان قصد خريد n82 رو دارم(كا دوي تولد براي داداش جونم)
ميخواستم معايب و محاسن اين گوشي رو بگين در ضمن اگه يه جمع بندي هم بكنين ممنون ميشم
به هر حال شما با اين گوشي كار كرديم و به همه چيزش اشنايي دارين
تو قابلیت های تصویری و سی پی یو و سیستم عامل عالیه
تو قابلیت های صوتی هم متوسط
در مجموع بهترین و بیشترین امکانات رو به قیمت داره !
ممنون ولي اين كاري كه گفتي رو هم قبلا كرده بودم هم الان دوباره امتحان كردم درست نشد!نقل قول:
در مورد ريست هم من با گرفتن دكمه هاي 3 * سبز ريت كردم، فرقي كه نمي كنه؟! نشد...
خوش به حال داداشت :دينقل قول:
از نظر من هيچ مشكلي نداره فقط سياهش رو اگه گرفتي پيشنهاد ميكنم اون برچسباشو نكني، چون اگه روش يكمي چرب بشه تميز كردنش كار... (البته تيتانيميشو نمي دونم چون دستم نگرفتم)
من كه هميشه يه دستمال عينك دستمه و راه به راه روش رو تميز ميكنم چون هم دستام زود عرق ميكنه هم يكمي چربه!!~
از نظر من مشكلي نداره و جزو كم عيب ترين گوشي هاي موجوده...
راستي يه سوال:
remot sim در قسمت بلوتوث چيه؟!
والا ان82 گوشیه خیلی خوبی هست ....نقل قول:
دوربینش عالیه ... فلاشش معرکه است ....
از نظر سرعت و سیستم عامل هم خیلی خوبه .... برنامه ها رو خیلی خوب نصب میکنه ....
از نظر صدا هم برای من که خوبه ..... ولی در کل از نظر صوتی متوسط هست
پلتفرم انگیج هم داره برای بازی کردن ....
تا 8گیگ هم رم ساپورت میکنه ....
سلام بر همه ی ن82 دار ها
منم به جمعتون پیوستم
گوشی بسیار عالی ای هست
فقط یکم باتریش ضعیفه !!!
یه سوال همین اول کار داشتم !!!
اولی که گوشیو گرفتم عکس که میگرفتم میتونستم اونو توی گالری ببینم
ولی الان هر چی عکس میگیرم (البته روی مموری کارت سیو میشه) توی گالری نمیاد (ولی از توی فایل منیجر میشه اونا رو دید)
ولی اگه روی مموری خود گوشی بگیرم میاد تو گالری !!!
میخواستم بدونم مشکل چیه ؟؟؟
ممنون!
سلامنقل قول:
مباركه...چند؟ با گارانتي؟
من احتمال ميدم تاريخه گوشيت رو عوض كرده باشي (نسبت به اون موقع كه اولين عكس رو گرفتي)
چون واسه من اينطوريه... هر عكسي كه تاريخش جلوتر باشه اول مياد...
شاد باشي:40:
سلام
اگر دقت کرده باشید روی خود لنز دوربین یک در پوشی وجود داره!وقتی درب دوربین رو باز میکنید اون درپوش خودش میره کنار و وقتی هم که در آفتاب هستید اون در پوش بسته میمونه
وقتی درب لنز رو باز می کنم اون درپوش کنار نمیره تصویر سیاهه و یه علامت(به معنی:به دلیل کمبود باتری فلاش زده نمی شود)هی چشمک می زنه!
گوشیم ضربه نخورده خیس نشده و خاک هم توش نرفته این اتفاق هم خیلی ناگهانی افتاد منظورم اینه که خودم دست کاریش نکردم که این جوری بشه!
خواهشا کمکم کنید!!!!!