شما کافیه بسته کدک k-lite mega codec pack رو دانلود و درحالت full نصب کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشهنقل قول:
Printable View
شما کافیه بسته کدک k-lite mega codec pack رو دانلود و درحالت full نصب کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشهنقل قول:
من یک فیلم با فرمت mkv گرفتم که 6 تکه هست اسم هاشون این جوری هست
Transfor_www.tinyrip.info_.mkv.001
Transfor_www.tinyrip.info_.mkv.002
Transfor_www.tinyrip.info_.mkv.003
Transfor_www.tinyrip.info_.mkv.004
Transfor_www.tinyrip.info_.mkv.005
Transfor_www.tinyrip.info_.mkv.006
حالا وقتی رینیم میکنم و اون 001 یا 002 یا .. رو حذف میکنم فقط قسمت یک (001) رو نشون میده و زمان که میزنه زمانه کل فیلم رو نشون میده (2.16.00) و بقیه فایل ها رو هم نشون نمیده
با مدیا پلیر کلاسیک هم فیلم ها رو باز میکنم
برنامه HJSplitPRO رو دانلود کن و با اون باید اینا رو بچسبونی بهم !نقل قول:
برنامه رو که باز کردی join رو بزن .بعد فایل 001 رو انتخاب کن خودش درستش میکنه .
اسمش هم عوض نکن ! به حرف این آرش هم گوش نکن !
مرسی من یکمی گشتم و این رو پیدا کردم File Splitter & Joiner با همین کارم راه افتاد
(فکر نمیکردم اینجا به این زودی جواب بگیرم ) حالا اون HJSplitPRO بهتره از این هست تا بگیرمش !!
نه فرقی نداره. اون کم حجم تر بود فقط.نقل قول:
موفق باشید:46:
سلام
من خيلي وقت پيش سريال جومونگ را از دوستم كه رو هاردش ريخته بود گرفتم و با پخش كننده GOM player آن را اجرا مي كردم وخوب كار مي كرد اما حالا كار نمي كند كلا مثل اينه كه رو PAUSE زده باشي. وقتي هم با KMPLAYER كار مي كنم صدا نداره. لطفا بگو چكار كنم
همونطور که عرض شد :نقل قول:
نقل قول:
دو تا راه داره:
1 - بعضی نرم افزارهای پلیر (از جمله bsplayer ) این امکان رو دارن که یه فایل صوتی رو از خارج همزمان با فیلمتون پخش کنه
2 - با استفاده از نرم افزارهای ادیتور (مثل یولید،وگاس و ...) صدای اصلی فیلم رو بردارید و صدای دیگه رو روش میکس کنید.
اگه زمانبندی صدا و فیلمت درست باشه ،راه اول بهترین و ساده ترین راهه.
لینکی از یکی از این برنامه ها نداری که حجمشم کم باشه؟(من حجم بالاهارو پیدا کردم)نقل قول:
2 - با استفاده از نرم افزارهای ادیتور (مثل یولید،وگاس و ...) صدای اصلی فیلم رو بردارید و صدای دیگه رو روش میکس کنید.
اگه تو ایران هستید،بهترین راه خرید سی دیشون از بیرونه.
ضمنا یولید بهتره.
نرم افزار کم حجم دیگه ای شاید باشه،ولی من سراغ ندارم.
سلام
من فیلمی دانلود کردم حالا برای باز شدنش به پارت 4 که میرسد این پیغام را میدد مشکل از کجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون