دوست عزیز این لینک که شما دادید برای کاردانی به کارشناسی هستش. بالای صفحه هم نوشته شده.نقل قول:
موفق باشی:11:
Printable View
دوست عزیز این لینک که شما دادید برای کاردانی به کارشناسی هستش. بالای صفحه هم نوشته شده.نقل قول:
ّبچه ها آموزشکده ی شهید بابایی قزوین چه جوریه ؟؟؟
کسی خبر نداره ؟
آهان راستی من صبجی به همین آموزشکده زنگ زدم گفتم کی ثبت نامه و اینا ، گفت تو پیک سنجش نوشته ...
نگفت پیک سنجش چه روزی؟:18::18::18:نقل قول:
متوجه نمیشم چی میگید...نقل قول:
اون کد دانشگاه رو من رفتم تو دفترچه دیدم فقط تونستم بفهمم که دوره ی شبانه هست.
برای ورودی مهر یا دی دیگه کد اختصاصی نزده که.زده ورودی مهر 40 نفر دی 80 نفر همین.
من از کجا باید بفهمم؟؟؟
متاسفانه دقت نکرده بودم. چون یه نگاه سطحی به دفترچه کردم و دیدم اکثر آموزشکده ها یا نیمسال اول دارن یا نیمسال دوم، ولی به این موضوع که بعضی آموزشکده ها هردو نیمسال رو دارن توجه نکرده بودم.نقل قول:
سلام به همه
من هم آستانه اشرفيه قبول شدم.(كامپيوتر)
اما هيچي از اين شهر نميدونم.
چه جور شهريه چه امكاناتي چه بيمارستاني
اگه كسي اهل اونجاست يا .... چند تا عكس و كليپ از كوچه بازار و خيابوناش و .... بزاره تا استفاده كنيم
راستي من پرسيدم تكليف ما چيه. بلاخره نيمه اول بايد بريم يا دوم(آ×ه هردوتا برميداره شبانه) بهم گفتن اونا موقع ثبت نام معلوم ميشه
اوه شرمنده اصلا دقت نکرده بودم ...نقل قول:
سلام خواهشمندم!
فیش پستی تاییدیه تحصیلی چیست؟(باید بریم پست؟دیپلم و سایر موارد رو هم باید برد؟)
دوره روزانه چه خصوصیاتی داره؟
یه جور حرف می زد که انگار سرش خیلی شلوغ بود ، منم ولش کردم ...نقل قول:
نمی دونم هفته ایی یه بار می یاد دیگه ...
به من فقط همینو گفت ، حالا چرا با تغحب نگاه می کنی :20:
حالا بفیم خواستن تماس بگیرن ، جوابش رو بزارن اینجا ...
به گزارش روز چهارشنبه ايرنا از روابط عمومي سازمان سنجش، پذيرفتهشدگان نهايي آزمون ورودي دورههاي کارداني نظام جديد آموزشکدههاي فني و حرفهاي سال 1388 بايد منحصراً در يکي از روزهاي دوشنبه و يا سه شنبه (30 و 31 شهريورماه) با دردست داشتن مدارک لازم، براي ثبت نام به آموزشکده فني و حرفهاي محل قبولي خود مراجعه کنند.
پذيرفته شدگان هريک از کد رشته محل هاي اعلام شده ضرورت دارد با مطالعه دفترچه راهنماي آزمون ورودي دورههاي کارداني نظام جديد آموزشکدههاي فني و حرفهاي سال 1388، نسبت به شناسايي آموزشکده فني محل قبولي خود اقدام کنند.
دانشآموزاني که در اين آزمون پذيرفته شدهاند، به شرطي مجاز به ثبتنام در آموزشکدههاي فني خواهند بود، که تمامي واحدهاي درسي دوره سه ساله ، کارورزي و کارآموزي خود را در رشته مربوط حداکثر تا پايان شهريورماه 1388 با موفقيت طي کرده باشند و يا داراي ديپلم نظام قديم (دوره چهارساله) باشند.
اگرتعداد پذيرفته شدگان در يک رشته تحصيلي درهريک از آموزشکدههاي فني به حد نصاب تشکيل يک کلاس نرسد، محل تحصيل اين قبيل پذيرفته شدگان در نزديک ترين آموزشکده فني تعيين خواهد شد.
پذيرفته شدگان در اين آزمون لازم است اصل مدرک ديپلم متوسطه نظام جديد يا گواهي موقت پايان تحصيلات متوسطه نظام جديد دريکي از شاخههاي کاردانش يا فني و حرفهاي صادره از محلتحصيل مبني برگذراندن کليه واحدهاي درسي در دوره سهساله، کارورزي و کارآموزي را حداکثر تا پايان شهريورماه 1388 در هنگام ثبت نام به همراه داشته باشند.
پذيرفته شدگان در اين آزمون همچنين بايد اصل شناسنامه و دو برگ فتوکپي از تمام صفحات آن،6 قطعه عکس 4×3 تمام رخ تهيه شده در سال جاري و فيش پستي درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم را به موسسه محل قبولي به همراه داشته باشند.