گپ جان وقتي سميس 3 اصلي بياد فكر كنم ديگه نيازي به پك نباشه
Printable View
گپ جان وقتي سميس 3 اصلي بياد فكر كنم ديگه نيازي به پك نباشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم از اینترنت خودم دانلود کردم ورژن ریلودید الان تست کردم اون ورژن های ریلودید با مال من مطابقت داره رازور را نمی دونم چون دانلود نکردم از اول یه چیزایی بو می داد 1 ) ریلیز شدن 2 هفته قبل از زمان انتشار رسمی بازینقل قول:
2 ) وجود یک شهر در بازی
برای من که فرقی نمی کنه 7 -8 روز بعد بازی که ریلیز شد حتما نسخه اورجینال یعنی کپی شده از خود بازی خریده شده از مراکز فروش را می گذارند اون موقع اونم دانلود می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینم چه فرقی با هم دارند اون موقع براتون می گم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط حیف این ترافیک که حروم می شه :31::31: البته دانلود نکنم هم حروم می شه:31: پس بهتره که دانلود کنم :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم تند می ری یعنی چه کلاه برداری :13: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم معنی کلاه برداری را نمی دونی اونا هم مثل من و خیلی های دیگه از اینترنت دانلود کردند . من خودم همیشه وقتی یک بازی ریلیز می شه دنبال بازی های کرک شده کراکر های مشهور می گردم مثل reloaded و یا razor و تا حالا هم مشکلی نداشتند و شروع به دانلود می کنم حالا به احتمال زیاد الان مال این razor هم اصل نباشه چون بازی های که قبل از تاریخ انتشار منتشر می شوند توسط یک عده خائن از شرکت سازنده دزدیده می شوند و سپس در اختیار کراکر ها قرار می گیرند و ... حالا این reloaded و razor و یا p30world و یا اون افرادی که از اینترنت دانلود کردند از کجا بدونند که بازی کم و کسری داره چون بازی نصب می شه و خوب اجرا می شه و حتی حجم بازی کم نیست که بگیم شاید بازی ناقص باشه پس هیچ کس مقصر نیستنقل قول:
در ضمن ما حق اعتراض نداریم چون نسخه اصلی را نمی گیریم و می ریم نسخه کپی شده و ... می گیریم پس در میان هممون کلاه برداریم نه p30world و یا کراکر های حرفه ای
حالا شما چون پول دادین برای این بازی پی سی ورلد می تونه وقتی بازی اصلی ریلیز شد دوباره براتون بفرسته البته اونم باید مسئولین فروش در سایت توضیح بدهند و شما هم نباید زود به کسی کلاه بردار بگین چون خودمونم می دونیم که همه فکر می کردند بازی اصلی است حتی کراکر ها
هیچ کس نمی دونست که بازی نسخه اصلی نیست مگه علم غیب دارن که بدونند بازی اصل نیست
یه نفر فیلسوف پرسیده بودن بازی چرا غیر قانونیه!!!!یعنی شما هنوز هیچ کدوم از ورژیون های سیمسو بازی نکردید!
بیباک جان از صفحه ی 50 بگرد تا این جا عکس گذاشتیم برو ببین:دی
اوه پسر مارو بگو چه شاد بودیم سیمس 3 سیمس 3 ببخشید چرا این روز شمار سیمس 3 هیچ عددی رو نشون نمیده البته اگه توی خود سایت هم برید هیچ عددی رو نشون نمی ده (سرکارشدیم رفت هی هی ...)
به این تاپیک برید با این لینک تا کمی هم درباره ی با نمکی های بازی شبیه سازی شده ی زندگی به سبک ایرانی بحث کنیم:دی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3809311#post3809311
خیلی باحال میشه ها ! لابد توی قسمتی هم که سیمزت رو می سازی بدون صورت بدون ریش نمی تونی بسازی ! کلا هم نداره ، در عوض 40 رنگ و نوع عمامه داره !
فرض کنین همین سیمز با هزاران هزار محدودیت دینی !! اصلا میشه توش ازدواج کرد ؟ چجوری آشنا بشیم ؟ تو بازی وقتی می شینن پای کامپیوتر دنبال شغل بگردن صفحات اینترنتش فیـلتر نیست ؟
حالا که دیگه گرفتیم تموم شد رفت پی کارش
به نظرتون بعد اینکه بازی اصلی منتشر شد پی سی بازم میذارتش؟
از کجا باید اصلشو بعد یه هفته تهیه کنیم؟
بله می زارتش اما اون دیگه حساب کار ماست که ازش بخریم یا نه به نظر من پی سی تقصیری نداره خیلی سایتای دیگه هم اووردنش پس همه کلاه بردارن سر مارم کلاه گذاشتن یعنی سر پی سی رو چون منبع تحقیقیش خود سایت بود دید دیگه روزشمارش عددی رو نشون نمیده و فکر کرد این اصلیه خدا اون دزدای اصلی رو حسابشون رو می رسه پی سی کاره ای نیست
امیدوارم همینطورم بشه ...نقل قول:
خیلی اعصابم خورده ... بعد از یه هفته رفتم پست با هزار بدبختی این بازی رو ازشون گرفتم !
6500 هم پول بازی دادیم که مثلا پیشتاز هستش و درب منزل تحویل میگیریم ! :13:
حالا فهمیدیم بازی هم نسخه ی اصل نیست !
زنده جان kaka.ronaldo تو چند صفحه قبل روز شمار رو بينكش رو گزاشته يگ نگاه بكن ميبيني روز شمارش 6 رو نشون ميده
الته اگه امروز بري 6 رو نشون ميده
من كه زنگ زدم گفتن كه اين نسخه ي اصلي هست خدا داند كه راست گفتن يا دروغ.:13: