آقا H.VIKE عزیز دمت گرم من اگر تو رو نداشتم چیکار می کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20::20::11:
راستی آقا می شه بگی دقیقاً این پوشه Daemons رو تو کجا باید بسازم ؟ و اصلا می تونم بپرسم کارش چیه؟:11:
Printable View
آقا H.VIKE عزیز دمت گرم من اگر تو رو نداشتم چیکار می کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20::20::11:
راستی آقا می شه بگی دقیقاً این پوشه Daemons رو تو کجا باید بسازم ؟ و اصلا می تونم بپرسم کارش چیه؟:11:
در other مموري كارت يه new folder به اين نام درست كن:46:نقل قول:
كارش هم اگر خواستید هر کدام از فایلهای elf هنگام روشن شدن گوشی اجرا شوند باید اونو داخل فولدر Daemons قرار دهید.این فولدر نقش StartUP ویندوز را دارد:11:
موفق باشيد!:40:
سلام دوستان آیا کسی هست بتونه آموزش کامل نحوه استفاده از Elf LogoChenger رو بزاره؟
منظورم از آموزش همون نحوه تغییر دادن نام لوگو ، نحوه جایگزن کردن شکلک و .... دیگه هست:11::11:
دوستان اگر لطف كنيد بگيد اين Elf file manage چه جوري بايد رو گوشي بريزم ممنون مي شم:41:
آخه علاوه بر يه فايل با پسوند Elf يه فايل هم با پسوند cfg و چند تا عكس كوچيك مثل آيكون هم وجود داره. فايل Elf رو كه تو پوشه Zbin ميرزيم بقيه رو كجا بايد بزاريم؟؟؟؟؟:11::11:
باسلامنقل قول:
دوست عزيز يك پوشه بنام elfmanager داخل config داخل مموري كارت بساز وفايلها را داخل آن بريز .
موفق باشيد
دوست عزيز خيلي ممنون:11:نقل قول:
آقا اينكاري كه شما گفتي انجام دادم اما گوشي ريست ميشه ؟نقل قول:
دوستان اگر امكان داره بطور كامل تر توضيح بدين ازتون ممنون مي شم:11::11:
با سلام مجددنقل قول:
دوست عزيز آخرين پچ lib گوشيت را دان لود وقبلي را پاك وجديد را با ستتولز دوباره فلش كن درست ميشه .
بيا اينم اخرين پچ lib برا گوشيت ناصر جون!!!!نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/3226541/1dc3bf74/w800_r1bd001lib.html
موفق باشيد!:40:
آقا دم شما گرم .
خیلی ممنون.