نقل قول:
سلام.اقا واقعا دمت گرم!!!!! دو سال اعتبار داره!!!! خیلی ممنون:31:
اگه کی avira antivir profesional رو گیر اوردی لینک انلودشو بذاری خیلی ممنون میشم...
Printable View
نقل قول:
سلام.اقا واقعا دمت گرم!!!!! دو سال اعتبار داره!!!! خیلی ممنون:31:
اگه کی avira antivir profesional رو گیر اوردی لینک انلودشو بذاری خیلی ممنون میشم...
[quote=milaaad;3618446]دوست عزیز شما که به این جور مسائل حساسین (کپی رایت) بهتره از نسخه رایگان این انتی ویروس بهره ببریدنقل قول:
خودم دارم ازش استفاده می کنم وهیچی کمتر نسخه پولی اون نداره
فقط فاقد وب گارده که اونم بدرد ما نمی خوره چون سرعت اینترنتو میار پایین
[quote=p30 vahid;3618844]نقل قول:
دوست عزیز ممنون از راهنماییت.موفق باشی و سال خوبی داشته باشی
کلیدی که آپلود کردم برای نسخه Professional می باشدنقل قول:
با توجه به اینکه در حال حاضر کلید نسخه Premium به راحتی پیدا میشود ، توصیه میکنم از نسخه Premium استفاده کنید
چون مزیت نسخه Pro نسبت به نسخه Premium صرفا ساپورت سیستم عامل های لینوکس و سولاریس و قابلیت شبکه آن است
سلام دوستان.من avira antivir premium v 9 رو سیتمم نصب کردم و هر روز هم اپدیت می کنم. حالا میخوام یه فایروال فوق العاده قدرتمند هم در کنار انتی ویروس نصب کنم در صورتی که با هم به مشکل بر نخورن! میخوام بدونم پیشنهاد دوستان برای یک فایروال قدرتمند و سازگار با انتی ویروس avira چیه؟ در ضمن فقط فایروال باشه
در زمینه فایروالهای قدرتمند سازگار با محصولات Avira را در پست زیر توضیح دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی راهی وجود نداره که هر روز آپدیت نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
این ورژن به تنهایی کافیه یا باید همراه با آنتی ویروس دیگه باشه؟
برای غیرفعال کردن آپدیت روزانه آویرا ، در پنجره اصلی برنامه به بخش Administration --> Scheduler برویدنقل قول:
و تیک گزینه Daily Updates را بردارید
اما در زمینه خود آویرا بستگی به نوع محصولش دارد مثلا در نسخه های Premium و Pro به هیچ عنوان نیازی به برنامه دیگری ندارید
اما در نسخه Personal یا Free چون قابلیت وب گارد نداره یا باید خودتون نظارت وب رو به عهده بگیرید
( مثلا با استفاده از افزونه NoScript در فایرفاکس جلوی اجرا شدن خودکار اسکریپت های هر سایت رو بگیرید
و خودتان بر روی انها نظارت کنید و صرفا اجازه اجراشدن اسکریپت ها در سایت های امن رو بدید و کارهای دیگر)
یا اینکه می توانید از نسخه رایگان آویرا بصورت آنتی ویروس دوم و غبرفعال استفاده کنید
نقل قول:
دوست عزیز تو اون پست صحبتی از comodo نکردی.به نظرت این firewall با avira antivir سازگاری داره؟
و firewallها هم update میخوان؟
و در موقع نصب firewall ویندوز باید خاموش باشه؟ اگر نباشه ایراد داره؟ و اگر ممکنه تنظیمات comodo firewall pro رو با ذکر version قرار بدین.
سلام بچه ها
یه سئوال دارم
من روی سیستمم avira premium 9 نصب هست و هر دفعه با ریست شدن سیستم یه سری از برنامه ها میخان به اینرنت وصل بشن ( اینجوری که برنامه میگه) و من deny رو میزنم تا از این کار جلو گیری بشه ولی هرچی تیک اون قسمت که میگه برنامه به خاطر داشته باشه که دیگه این پیغام رو نده میزنم باز هم دفعه بعد که سیستم راه اندازی میشه دوباره اون پیغام میاد
کجای برنامه رو باید تنظیم کنم که این پیغام دیگه نیاد
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]