ببخشيد اما من يه آدم درست كردم و شب و روز داره با گياها حرف ميزنه و بهشون ميرسه بيچاره پاك پير شد (البته داره پير ميشه) اما هنوز آدم گياهي نشده تمام گياها هم ازش راضي هستند:19:
Printable View
ببخشيد اما من يه آدم درست كردم و شب و روز داره با گياها حرف ميزنه و بهشون ميرسه بيچاره پاك پير شد (البته داره پير ميشه) اما هنوز آدم گياهي نشده تمام گياها هم ازش راضي هستند:19:
تو رو خدا!!!!! يكي بگه چطوري ادم گياهي بسازم هر كاري ميكنم نميشه حتي راهنمايي گوگولي مگولي هم خوندم و انجام دادم اما نشد كه نشد:29:
بد بخت از پيري داره ميميره!!!!:37:
magy عزيز اين سريال رو بعد از ريختن CDها و قبل از باز شدن wizard بازي مي خواد و تا سريال رو وارد نكنم wizardنصب بازي باز نميشه .:41:لطفا دقيقا بگو خودت چطوري نصبش كردي شايد كمك كنه .:45:نقل قول:
اگه نصبش تموم شد بعدش سريال بخواد .......:13:فكر ميكنم اون سرياله رجيسترشه..... نزني هم مهم نيست بايد بازي اجرا بشه
سلام بچه ها اين لينك پچ هاي سيمز 2 ***** شدن. با ***** شكن هم باز ميكنم دانلود نميشن. اگه ممكنه توي Rapidshare آپلود كنيد تا همه بتونن دانلود كنن. مرسي
کدام پچ را می گی بگو بزارمنقل قول:
راستشو بخواي من خودم يه بار بيشتر اينو نصب نكردم و همون يه بار هم راحت نصب شدنقل قول:
مشكل اينجاست كه من خيلي وقت پيش نصب كرده بودم سيديش هم مال خودم نبود!!
بنابراين دقيقا يادم نيست چطور نصبش كردم اما دي وي دي بود دقيقا بگو بعد از نصب بازي اين كد رو ميخواد؟ يعني قبلا تا حالا كد رو وارد كرده بودي اگه قبلا كد وارد نكرده باشي مشكل از كد هست:46:
ديدي !!! هيچ كس جواب مارو نداد تا سيمزه مرد!!!!!!!!!!:37: اما آدم گياهي نشد:29:نقل قول:
اين سريال رو بعد از نصب بازي ميخواد وقتي سريال رو وارد ميكنم اينerror رو ميده :
please insert the correct DVD - ROM , select OK and restart application
حالا اگه مشكل از كد باشه بايد از كجا كد درست رو پيدا كنم .راستي بايد پوشه سريال رو در محل نصب بازي كپي كنم ؟ من اين كار رو هم كردم ولي بازم جواب نداد .!!!!!!!!
اين معمولا اخطاري هست كه براي نداشتن كرك مينويسه مطمئني كه توي سيدي اول كرك وجود نداره اگه كرك داشت بايد بريزيش توي فولدري كه بازي رو نصب كردي توي فايل TSBINنقل قول:
در ضمن وقتي اين پيغام رو ميده منظور اينه كه كد رو درست وارد كردي احتمالا بايد كرك داشته باشه
از یک مشکل هم می تواند باشدنقل قول:
1 : برنامه clone cd در کامپیوتر داری
2 : برنامه Daemon_Tools ( برنامه cd rom مجازی ) در کامپیوتر داری
که باید هر دو برنامه را پاک کنی