خیلی خیلی ممنون.استفاده می کنم.فقط من تو دریبل مشکل دارم.شاید با تمرین حرفه ای بشم
Printable View
خیلی خیلی ممنون.استفاده می کنم.فقط من تو دریبل مشکل دارم.شاید با تمرین حرفه ای بشم
من چون به فیفا خیلی عادت دارم اصولا هر وقت فیفا بازی می کنم دیگه قاطی می کنم ...
برای دگمهی w می گم..توی فیفا برای پاس توی عمقه ولی اینجا برای دیودنه ...
من هم برای دویدن هی از e استفاده می کنم..هی اعصابم قاطی می شه .....
نقل قول:
اقا دستت درد نکنه خیلی استفاده کردیم.
اون دوستمون مشکلش حل شد ایشالاه ؟(dont send)
نه نشد البته دیگه وسط بازی dont send نداد ولی وقتی باشگاه رو ارتقا میدم میندازه بیرون اون کاری رو که گفته بودن رو نمی تونم انجام بدم چون dvd بازی الان دستم نیست دادمش به یکی از دوستان اونم احتمالا به جمع معتادین می پیونده .:27:نقل قول:
متاسفانه nuer دربازبان جوان تیمم که خیلی برای اینده روش حساب باز میکردم هم به راحتی با پول خیلی نا چیز که نگم سبکترم رفت تاتنهام :18: شیطونه میگه پدر این باشگاه تاتنهام رو در بیارم وهرچی بازیکن داره بخرم بعد بندازم تو سطل اشغال البته مردد هستم :21::31:
جالبه که باشگاه اشتوتگارت که قبلا nuer عضو اون تیم بوده 116000 یورو ازم بابت اینکه بازیکن جوان محسوب میشده و از اکادمی اونجا به اوج رسیده پول گرفت . یه پول دستی هم بابت انتقالش دادم :19: عجب چیزایی رو فکرشو کردن سازنده های بازی.
دیگه گیج شدم احتمالا بازیکن بعدی carvalho هستش انم با 10 یورو تازه یه بازیکن هم به نام Jo دارم اونم امروز رفت .
راستی من ورزشگام رو دادم برا تعمیر از کجا بفهمم چند وقت دیگه اماده میشه الان حدود 11 ماه میگذره ؟
بابت توضیات کنترل بازی هم قابلی نداشت :11:
یکی از همون کلکای نامردی بزن پولت زیاد دوباره همرو برگردون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاتنهامو چیکار داری حالا؟:دی
قسمت ticketing که بری نمای کوچیکی از ورزشگاه رو داره که جاهایی از ورزشگاه که داره ساخته میشه با یه مثلث زرد رنگ نشون داده شده.روی مثلث که قرا بگیری با موس عدد مربوط به ماههای باقی مونده ساخت رو خواهی دید.نقل قول:
از این کلک نامردی کسی نیست به ما بگه؟نقل قول:
این ترینر ها که کار نمی کنند:19:
H M R 0 0 7
برای ورزشگاه تو قسمت Construction می نویسه چند ماه مونده
کلک نامردی:نقل قول:
1- باید بری جایی که بازی رو نصب کردی.
2- پوشه user بعد تو پشه ی objects بعد فایل متنی house رو باز کن.
3- خط اخرش بعد از کلمه ی Pałac یه عدد هستش کنار اون عدد یک علامت منفی ( - ) بزار. 4 الی 5 صفر هم بهش اضافه کن بعد فایل رو ببند دکمه ی yes رو هم بزن.
4- حالا باید بری تو بازی و در قسمت career بعد قسمت private life بعد قسمت cars and real estate خانه ی Pałac رو بخری.(نوشته جنابFeli)حالا خواهی دید که پولت زیاد شده.اما این پول تو حساب خودت هست و برای خرید بازیکن یا کارهای عمرانی باشگاه باید یه مقدار پول به باشگاه هدیه کنی.
--------------------------------------------------------------------------------