بهترین مربی که الان بی کار هست و باید رو هوا بگیرنش دون فابیو هست
مارکو فان باستن هم مربی خوبیه ولی فکر نکنم تیم ملیش رو ول کنه البته آبراموییچ با $ می تونه هر کاری بکنه
Printable View
بهترین مربی که الان بی کار هست و باید رو هوا بگیرنش دون فابیو هست
مارکو فان باستن هم مربی خوبیه ولی فکر نکنم تیم ملیش رو ول کنه البته آبراموییچ با $ می تونه هر کاری بکنه
نتیجه نهایی
Hull 0 - 4 Chelsea
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من این پیروزی اصلا خوشحالی نداره, فقط شاید باعث بشه تیم از بحران دربیاد.
من برگشتم .
ببخشید یکی دو روز نبودم ، راستی بابت تشکرتون برای اون پوستره ::::: (( خواهش می کنم )) :11:
قضیه چیه باستن که مربی تیم هلند رو می گید ؟؟؟
اگه اونه که هنوز بچست به درد مربی گری یه تیم بزرگی مثل چلسی نمی خوره :27:
البته از مدیر نادونی مثل آمبراموویچ هر چی بگی بر میاد . خدا رو چه دیدی شاید میثاقیانو کرد مربی :31:
راستی یادم رفت بگم حواستون به دیش و ال ان پیتون باشه ...
امروز صیح چندتا سرباز پتک به دست اومدن مال ما رو کندن بردن
دیگه مجبوریم بشینم کانالای خز و خیل ایران رو ببینیم :27:
فکر کنم دست تقدیر این تیمو گذاشت جلو چلسی تا عقدهاشونو روی این تیم خالی کنن :31:نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
من که از همون اول از شوچنکو خوشم نمیومد حتی اون مواقعی که چلسی تو اوج بود . :2:
و فکر کنم بعداز مورینیو لمپارد نقش کلیدی تو موفقیت چلسی داشت . ولی حیف که ... :13:
یه سوال دارم:این حقیقت داره که رونالدینیو میخواد بره چلسی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که رونالدینیو با پیراهن چلسی عکس انداخت فقط اون موقع میشه باور کرد که حقیقت داره:27:نقل قول:
این چند روزه و حتی قبل اون تا دلت بخواد خبر و شایعه و از این چیزا هست در مورد رونالدینیو
فقط باید منتظر موند و دید که چی میشه:46:
ای بابا اون موقع هم نمیشه اطمینان کرد،ممکنه عکس ادیت شده باشه!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
البته من مظورم زمانی هست که پیراهن چلسی دستشه و داره با آبراموویچ دست میده:27:
البته بد هم نمی گید شاید به عکس هم نشه اطمینان کرد چون ممکنه عکس ادیت شده باشه:13: