کسی برنامه ی انتی ویروس برای این گوشی نداره
Printable View
با سلام. از دوستان عاجزانه درخواست برنامه و الالخصوص دیکشنری برای نوکیا 6300 دارم. گیر اوردید حتما بگید.
این گوشی ویروس براش نوشته نشده.یا حداقل رایج نیست.پس نگران نباشید.نقل قول:
در مورد دیکشنری چیز درست و حسابی نیست.چون همه دیکشنری های به درد بخور بالای یک مگ هستند.نقل قول:
با سلام. از دوستان عاجزانه درخواست برنامه و الالخصوص دیکشنری برای نوکیا 6300 دارم. گیر اوردید حتما بگید.
اما برنامه همه جا ریخته.اکثر برنامه های جاوا با رزولوشن 240*320 به خوبی با این گوشی کار می کنند .به عنوان نمونه :
(اول فاصلهی بین g و s رو بردار)کد:g smaria.com/Softwares/Model.aspx?model=1582
------------------------------------------------------------------------
در مورد عمر باتری نسبتا کم این گوشی یکی می گفت اگه یک تیکه کاغذ یا مقوا بین در پشت گوشی و باتری بذاری گرمای باتری به در فلزیش منتقل نمی شه و یه کم در طول عمر باتری تاثیر داره.حالا راست و دروغش پای خودش...
البته این شارژر هایی که با باتری قلمی کار میکنه به نظر من چیزهای به درد بخوری اند.
--------------------------------------------------------------------------
در باره محدودیت اجرای نرم افزار های جاوا روی این گوشی هیچ راه حلی نیست الا اینکه بریزیم سر نوکیا بگیم توی firmware بعدی درستش کنه.چون خیلی ناعادلانهست که گوشی مثل 7500prism که از نظر مشخصات و قیمت شبیه این گوشیه این مشکل رو نداشته باشه ولی 6300 ...)
من خودم تا حالا دو تا میل به نوکیا ساپورت زدم.شما هم لطف کنید اگه انگلیسیتون خوبه 3-2 بار میل بزنین بگین که فریم ور جدید بدن بیرون.(البته فکر کنم یه مقدار تهدید هم تاثیرگذار باشه.مثلا بگید اصلا اگه فریم ور جدید ندید می روم یه SE K800 می خرم و از این حرفا ...)
[QUOTE=arman_linkin;2986356]این گوشی ویروس براش نوشته نشده.یا حداقل رایج نیست.پس نگران نباشید.
ولی گوشی من چند روز پیش یه بلو توث گرفتم بعد دیگه گوشیم همش ریسیت می شد یعد دیگه روشن نشد بردم تعمیرگاه برام فلشش کرد درست شد QUOTE]
[QUOTE=arman_linkin;2986356]این گوشی ویروس براش نوشته نشده.یا حداقل رایج نیست.پس نگران نباشید.QUOTE]
ولی گوشی من چند روز پیش یه بلو توث گرفتم بعد دیگه گوشیم همش ریسیت می شد یعد دیگه روشن نشد بردم تعمیرگاه برام فلشش کرد درست شد
دوستان از امروز که گوشی رو ریست کردم حالا هر موقع که خاموش روشن میکنم ازم میخواد ساعت و تاریخ رو میزون کنم.هرکاری کردم که ساعت و تاریخ بعد از خاموش روشن کردم همون تاریخ و ساعت قبل بمونه نشد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.ایا گوشی داخلش باتری ساعتی داره؟نکنه باتریش تموم شده
آقا قبلا 6630 رو راحت کامپیوتر می شناخت .... حالا سیستم رو عوض کردم و رو سیستم جدید N95 و Pc S جدید گذاشتم ... اما به هیچ وجه 6630 رو میگه وصل نیست ... چیکار کنم ؟
با اینکه خودم یکی از این نوع گوشی ها رو دارم اما اصلا خوشم نمیاد ازش کلی هم مشکل درام باهاش
اولین سوال چه جوری میشه فیلم هایی که با گوشی n72 ضبط شده رو توی این گوشی اجرا کرد اخه من یه گوشی n72 دارم وقتی که فایل های ویدئو یی رو انتقال میدم روی این گوشی ارور میده؟
2- چرا بعضی از فایلهای فلشو میخونه وای ناقص اجرا میکنه یعنی تا یه جایی اجرا میکنه بعد صفحه کاملا قرمز میشه؟
چه جوری میشه برای اس ام اس هاش پسورد گذاشت؟
برنامه هاشو معرفی کنید لطفا
از کجا میشه فهمید کدوم گوشی اصل مثلا ساخت مجارستانه یا غیره؟:5:
بعد ایا میشه روش منشی تلفنی نصب کرد؟
چه جوری میشه بعضی فایل ها مثلا عکس رو توش مخفی کرد اصلا میشه؟:21:
چه جوری میشه برای اس ام اس هاش پسورد گذاشت؟:21:
برنامه هاشو معرفی کنید لطفا:10:
و یه چیز دیگه صداش ارتقا هم پیدا میکنه؟:5: