خوب استراليا هم باخت اگه برنده ميشد زياده پر رو مي شد .. آسيا رو دست كم مي گرفت
Printable View
خوب استراليا هم باخت اگه برنده ميشد زياده پر رو مي شد .. آسيا رو دست كم مي گرفت
تيمملي فوتبال ژاپن با پيروزي در ضربات پنالتي برابر تيم ملي استراليا به عنوان اولين تيم راهي مرحله نيمه نهايي جام ملتهاي اسيا۲۰۰۷شد.
به گزارش ايرنا، اين ديدار كه روز شنبه در ورزشگاه ملي ماي دينه هانوي ويتنام برگزار شد در ضربات پنالتي با نتيجه ۴بر۳به نفع ژاپن خاتمه يافت.
اين ديدار در وقت عادي و اضافه با نتيجه يك بريك خاتمه يافت.
خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۶/۰۴/۳۰
بسیار افتضاح بود...نقل قول:
منظورت متوجه نشدم...میشه بیشتر توضیح بدی...نقل قول:
آخرين تمرين تيم ملي فوتبال ايران پيش از ديدار مقابل كرهي جنوبي در كوالالامپور برگزار شد.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به مالزي، در اين تمرين كه حدود شصت دقيقه در ورزشگاه بوكيت جليل كوالالامپور محل برگزاري ديدار ايران و كرهي جنوبي در مرحلهي يك چهارم نهايي جام ملتهاي آسيا برگزار شد، بازيكنان تمرينات نسبتا سبكي را زير نظر كادر فني انجام داده و آخرين كارهاي تاكتيكي را مرور كردند.
امير قلعهنويي سرمربي تيم ملي در ابتداي تمرين امروز بازيكنان را در كنار زمين گرد هم آورده و خطاب به آنها گفت:« شما اكنون نمايندهي هفتاد ميليون ايراني هستيد. بايد آنها را خوشحال كنيد و به همين دليل مسووليت بسيار سنگيني را بر عهده داريد. اميدوارم همانند بازيهاي قبل متحد و هماهنگ بوده و با شكست كرهي جنوبي مردم ايران را خوشحال كنيد.»
پس از آن بازيكنان با دويدن آرام كنار زمين بدنهاي خود را گرم كردند و براي انجام تمرين آماده شدند.
در ادامهي تمرينات تاكتيكي، آقا وسط، سانتر از جناحين، شوت به دروازه و ضربات پنالتي در دستور كار مليپوشان قرار گرفت.
تمرين تيم ملي در حالي برگزار شد كه خبرنگاران و عكاسان تنها پانزده دقيقه اول تمرينات را پوشش دادند. تعدادي از خبرنگاران كرهاي نيز در تمرين امروز حضور داشته تا نحوهي آمادهسازي مليپوشان را زير نظر بگيرند.
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جام ملتهاي آسيا
سلام مسعود جان گل!
ببینید، ما برای گزارش بازیها این تاپیک را درست کردیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر میخواهید گزارش کنید و بگید که مثلا پنالتی فلان تیم گل شد یا فلان بازیکن کارت گرفت، به من اطلاع دهید تا شما رو هم به فهرست گزارشگران اضافه کنم و هر بازی را که توانستید، گزارش کنید.
موفق باشید. ;)
سلام بابک جان گل :نقل قول:
خوبی؟
خداییش شرمنده...من اصلا از وجود چنین تاپیکی بی اطلاع بودم...کسی هم نگفت تو این جا که نباید این کار و کنید...
از این بعد به روی چشم عزیز...
نقل قول:
آخه نمیدونی اگه ژاپن حذف می شد چقدر برای ایران خوب میشد:13:
امروز ایران بد جوری میخوره حالا میبینید
خدا از دهنت بشنوه انشالله بخوره تا درسي بشه واسه همه كه اين غير فوتبالي ها بيخودي تو فوتبال دخالت نكنن