پیام بالایی رو نگاه کن برای فیلم نوشتم چه کار کنی.فکر نکنم اونجوریا که میگه باشه برای آهنگ ولی می گردم.سعی کن پی اس 2 تو وصل کنی به کامپیوتر و از اونجا وصل شو به اینترنت می تونی با خارجیها هم بازی کنی .
Printable View
پیام بالایی رو نگاه کن برای فیلم نوشتم چه کار کنی.فکر نکنم اونجوریا که میگه باشه برای آهنگ ولی می گردم.سعی کن پی اس 2 تو وصل کنی به کامپیوتر و از اونجا وصل شو به اینترنت می تونی با خارجیها هم بازی کنی .
امید جان ممنون از راهنماییت .
به نظر شما چه بازی بکنم که از لحاظ گرافیکی خوب باشه و با Ps2 حال بده .
از هر نوعی بگید : از فوتبال - از ماشین - از بازی های جنگی
نوشته بودم که عزیز چند تا بازی که می ری تو خودت اینقدر قشنگه1-رزیدنت اویل 4 زیباترین و فوق العاده ترین بازی پی اس 2 که من اینقدر این بازی و شخصیت اولشو دوست دارم عکی آواتور و اسم کاربریم مال اونه 2-گاد آو وار 1 و 2 یک بازی محشره و فوق العاده 3-بازی 24 یک بازی زیبا و بسیار قشنگ.:27:نقل قول:
چند تا فیلم امتحان کرده همین مشکلو داشته فکر نمیکنم از فرمت باشه چون قبلش پخش میکرده .برنامه رو هم اگه پیدا کنی واسمشو بگی ممنون میشم.نقل قول:
به نظر من مشکلش باید با کد یا یه چیزی شبیه این رفع بشه .
ممنون. از فوتبال و ماشین هم یه نوع که خودت بازی کردی و از هر لحاظ راضی بودی میگی:40:نقل قول:
از فوتبال که خوشم نمی یاد ولی fifa2009 و pes09 هم قشنگه و ماشین نید فور اسپید بد نیست اون 4 تا بازی که گفتم بازی کن هیچ وقت پا نمیشی .آهان بازی زیبای call of duty از 1 تا 5 که پنجش داره میادنقل قول:
pes09 یا fifa 09گه گیر ت اومد بگیر:31:نقل قول:
آقایون کسی از سایت ایران تراک خبر داره ؟داشتم مدیر می شدم که خراب شد اگه میشه شما هم امتحان کنین شاید مشکل از اینترنتمه
من که ندارم.نقل قول:
چند تا فیلم امتحان کرده همین مشکلو داشته فکر نمیکنم از فرمت باشه چون قبلش پخش میکرده .برنامه رو هم اگه پیدا کنی واسمشو بگی ممنون میشم.
به نظر من مشکلش باید با کد یا یه چیزی شبیه این رفع بشه .
کس دیگه ای این مشکلو نداشته ؟ لطفا اگه میشه راه حلشو بگین.نقل قول: