چیپها و تاخیر زمانی با هم تفاوت داره. مثلا در نوع SLI Ready از چیپهایی استفاده میشه که با چیپست های NVIDIA سازگاری کامل دارند.نقل قول:
Printable View
چیپها و تاخیر زمانی با هم تفاوت داره. مثلا در نوع SLI Ready از چیپهایی استفاده میشه که با چیپست های NVIDIA سازگاری کامل دارند.نقل قول:
سلام
مي خواستم بدونم هارد زير Sata هست يا Sata 2 يا Ide :
Maxtor Stm3250310as
بله اينجور من سرچ كردم 250 sata 8mb bafer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SATA 2 نيست ؟نقل قول:
چقدر بين SATA و SATA 2 فرق هست ؟؟ ميارزه عوش كنم با يه 250 SATA 2
آقا من یه 320 مکستور گرفتم هر چقدر گشتم به جز مکستور مارک دیگه ای نبود ولی الان روی ویستا گیر میکنه حتی تمام اطلاعاتی که داشتم رو پاک کردم ولی باز گیر میکنه بعضی مواقعه روی نصب بیشتر مواقع رو نصب نرم افزارها dvd ویستا هم کاملا سالمه یه مکستور دیگه هم تست کردم باز همینجوری البته تو xp اینجوری نیست در صورتی که الان یه هارد 160 هیتاچی رو سیستمم بستم ولی این هیچ مشکلی نداره تمام قطعات سیستم هم بالاست .
با سلام
toraj:10::10::10::10:
دوست عزیز بهتره bios minboard رو update بکنی:11::11::11::11::11::11:
چرا sata2 هسته شرمنده حواسم نبود بنويسم.....نقل قول:
SATA 2 نيست ؟
چقدر بين SATA و SATA 2 فرق هست ؟؟ ميارزه عوش كنم با يه 250
خيلي فرق آنچناني بين اينها نيسته......
نقل قول:
اگر میخای فقط برای استفاده از SATA2 هاردت رو عوض کنی نه اصلا این کار رو نکن . اما اگر کلا میخای یک هارد با ظرفیت بالاتر از اون چیزی که الان داری بگیری آره جدیدرو SATA2 بگیر . در عمل 10% هم فرق نداره محسوس نیست تکنولو÷ی هارد به نسبت قطعات دیگه ای مثل سی پی یو و کارت گرافیک و ...... در این چند سال رشدی نداشته .
مادربرد من دوئل کانال رو پشتیبانی می کنه 256 مگ هم رم کینگ مکس دارم
می خوام رم رو اضافه کنم
حالا می خوام بدونم یه 256 دیگه بخرم که بشه از دوئل کانال استفاده کرد یا یک 512 بخرم و قید دوئل رو بزنم
در واقع می خوام بدونم دوئل کردن ارزشش بیشتره یا 256 مگ اضافه؟
ddr2 ??نقل قول:
به نظر من 512 مگ رم کم هست