bacheha ye rahnamai: aya ghesmate charkhane goshie shoma ham kami tekon mikhore?male man kami tekon mikhore vali az in meghdar bishtar nashode!khaheshan javabamo bedid va mano az negarani khalas konid!!far7i nem4tonam tipe konam.
Printable View
bacheha ye rahnamai: aya ghesmate charkhane goshie shoma ham kami tekon mikhore?male man kami tekon mikhore vali az in meghdar bishtar nashode!khaheshan javabamo bedid va mano az negarani khalas konid!!far7i nem4tonam tipe konam.
مال منم سرجاش تکون میخوره (البته خیلی کم) اما فکر کنم تا چند وقت دیگه بیشتر شه.نقل قول:
تاپیک 600 تا پست داره اونوقت هنوز از مونتاژ گوشی صحبت میکنید!
این دیگه بستگی به نگهداری شما داره.دوست عزیز Rainysky شما یادمه یه سری گفتی گوشی زیر پات موند اونوقت انتظار داری چیزیش نشه؟ یه لطفی هم کنی فارسی تایپ کنی ممنون میشیم.راستی با گوشی پست میدی یا گوشی رو به سیستم وصل کردی با Gprs پست میدی؟
سلام دوستان
منم تا چند روز دیگه میخوام یه گ.شی بخرم که به احتمال 90% یه دونه 5700 میخرم و این گوشی هم بد جوری رفته تو دلم.
حالا میخواستم ببینم به خاطر چند تا ایراد جزیی توی مونتاژش بعدا مشکلی برام پیش نمیاد یعنی بد قیافه بشه یا شل شدنش باعث اذیت بشه ؟؟
چ.ن این گ.شی آنقدر امکانات داره که آدم پیش خودش میگه گور پدر شل شدن قسمت چرخان !!!
سلام
آقا Folder Lock يا Protection يا Encryption يا ....
چيزي نيست براي قفل پوشه ها و يا فايل ها ؟؟؟
دوستان چطور میشه شماره گیری صوتی رو فعال کرد وبا گفتن نام طرف شماره گیری کرد
آقا من Lock Code گوشي رو گم كردم چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درود بر همگی
در پاسخ به سوال mr.k2
امروز من به نمایندگی نوکیا زنگ زدم گفت که هفته بعد 5700 رو همراه با گارانتی حدود 15000 تا 20000 تومان بالاتر از قیمت روزش می فروشه
با این حساب میتونی تا هفته دیگه صبر کنی و گوشی رو همراه با گارانتی بگیری تا خیالت راحتر باشه
منم موافقم گور پدر قسمت چرخان :8:نقل قول:
اگه كنده هم بشه باز به داشتنش ميارزه:21:
با نگه داشتن دکمه سمت راست (اون که بالای دکمه خروج قرمز رنگه) .نقل قول: