دوستان یه چیزی رو تو پ خ یادم رفت ساعت قرار احتمالا 10صبح باشه.
اگه کسی میاد لطفا جواب پ خ رو بده.
Printable View
دوستان یه چیزی رو تو پ خ یادم رفت ساعت قرار احتمالا 10صبح باشه.
اگه کسی میاد لطفا جواب پ خ رو بده.
نازت شم ، نمي دوني يزيا اهل اين حرفا نيسن. په الكي خودتا الاف نكن
اهان. کبریت. درسته؟:27::46:نقل قول:
نصرت آباد کجاش خوش آب و هواست؟! :31:نقل قول:
ولی من چند بار رفته ام. همراه هیات و شام هم خورده ایم!:31::46:
کشتی ما رونقل قول:
. میای یا نه؟:5::46:
من میشنفی خودت هم نیا:27::46:نقل قول:
دقیقلی! حالا شما بیا یه هنجار شکنی بکن ملت راه بیفتن:46::27::31:نقل قول:
واقعا كه...........
خجالت بكش ............
sise جون اومدي نسازيا اين همه ازتون تعريف كردم نمك خوردي نمكدون شكستي خيليم باحاله تازه روح ا... مفيديم نصرآباديه نمي دوني بدون ! برو 10 هزار تومن ! بده كتابي كه درباره نصرآباد نوشتن بخون ببين ما چه مخايي داريم همه دكتر مهندس
من که بدش نگفتم بابا. اصلا بر منکر اونی که میگه نصرآباد خوبه لعنت. :5:
اتفاقا آدمای خوبی داره. اما در مورد آب و هواش نمیدونم دقیق. من فقط گفتم که آب و وهواش فکر نکنم اونقدری که گفتی خوب باشه.
آخه بجز تفت، آب و هوای کجای یزد خوبه؟:46::46:
ببخشیدا ولی من برام فرقی نمکنه هر که هر چی میخواد بگه .من قرار رو پیوند میدم. حال چه یک نفر چه 30نفر.:7:نقل قول:
تو اگه میخوای نیای میتونی مثل آدم بگی نه اینکه ذوق بقیه رو هم کور کنی.(تا حال 3 نفر موافقت کرند.وای به حال بقیش):7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7:
اگه کسی بام بد حرف بزنه کاری ندارم کیه جوابش رو میدم.:4:
پس لطفا بیش از این دخالت نکرده و مزاحم کار منم نشید . لطفا.:47:
بابا دعوا کردن که نداره. هر کی میخواد بیاد قدمش روی چشم همونی که میاد!!(چی شد؟!):27::31:
هر کی هم نمیاد(مثل من) خب نیاد دیگه.:27::8:
» آثار عمراني تاریخي استان يزد
» ميدان ميرچخماق (امير چخماق) يزد
ميدان ميرچخماق، اثري از قرن نهم هجري و يادگاري از دوران حكومت اميرچخماق شامي است. جلال الدين اميرچخماق كه به دستور شاهرخ تيموري به حكومت يزد رسيد با هم دستي همسر خود فاطمه خاتون، آثاري چند در يزد بنا كرد. مهمترين اين آثار مسجد جامع نو بود كه هم اكنون نيز برقرار است و به نام مسجد ميرچخماق مشهور است. بانيان در شمال مسجد ميداني ايجاد كردند كه اكنون هم پابرجاست و مركز شهر يزد است. اين ميدان در عصر صفوي هم به همين نام شهرت داشت. در خاور ميدان ميرچخماق، بازاري به نام حاجي قنبر وجود دارد. اين بازار از بناهاي نظام الدين حاجي قنبر جهانشاهي است. اين شخص كه به امر جهانشاه قره قويونلو به حكومت يزد رسيده بود، آثار ديگري هم در يزد احداث كرد. بعدها بر سر در اين بازار بناي زيبا و بلندي به اسلوب بناهايي كه در تكاياي يزد ديده ميشود؛ ساخته شد. اين بناي عظيم يكي از معرفهاي شهر يزد است و هنگامي كه ميگويند «ميرچخماق» مرادشان همين بناست، در حالي كه از آثار اميرچخماق نيست.
» ميدان وقت و ساعت يزد
اين ميدان قديمي، اثري از نيمه اول قرن هشتم هجري است و در حال حاضر بیش تر بناهاي اطراف آن از بين رفته است و تنها مدرسه سيد ركن الدين و يك آب انبار قديمي بر جاي مانده است. در اين ميدان يك دستگاه نجومي و رصدي موسوم به اوقات و ساعت (725 هجري قمري) قرار داشته كه در زمان خود از دستگاههاي مهم علمي بوده و نام ميدان از اين دستگاه گرفته شده است.
» ميدان خان يزد
اين ميدان وسيع و خوش طرح و سبك، از مكانهاي زيباي شهر يزد و يكي از آثار محمد تقي خان (متوفي در 1213) است. در چهار سوي ميدان، دكانهايي قرار دارد. پيش روي آنها سايبان راهرو گونه اي ساخته شده و سر در دكانها هلالي است. اين ميدان راهي به قيصريه و راهي به مسجد ريگ دارد. مدرسه شيفيعيه در زاویه شمال خاوري آن واقع شده است. ميدان خان جزو مجموعه اي است كه محمد تقي خان با طرحي هماهنگ آن را به وجود آورد. اين مجموعه مشتمل بر مدرسه و قيصريه است و جملگي آنها جزو نقاط ديدني شهر محسوب ميشوند.
» دروازه نظاميه ابركوه
اين دروازه از مسجد نظاميه بازمانده است. گويا آثار سده هشتم ه.ق است.
» دروازه قديم دهكده هفتادر اردكان
قسمتي از دروازه قديم آبادي هفتادر در قسمت خاور به جاي مانده و به نام دروازه بزگله كن مشهور است. قدمت اين بنا به قرن نهم باز ميگردد.
» شهرها و روستاهاي تاریخي استان يزد
» فضاي روستايي زارچ يزد
ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد ادامه دارد