خيلي امكانات خوبي داره پس نسبت به قيمتشنقل قول:
شما راضي هستين؟!
من بيشتر واسه نشون دادن دقيق فركانس ميخواستم و اينكه بسه دستي انتخاب كرد به چه باندي وصل بشه
Printable View
خيلي امكانات خوبي داره پس نسبت به قيمتشنقل قول:
شما راضي هستين؟!
من بيشتر واسه نشون دادن دقيق فركانس ميخواستم و اينكه بسه دستي انتخاب كرد به چه باندي وصل بشه
با سلام خدمت دوستان
بنده از مودم e3372 ایرانسل استفاده میکنم که با توجه به دریافت سیگنال خیلی خوبی که دارم سرعت دانلود هم 3mb/s میرسه و پینگ خیلی خوبی هم دارم و کلا راضیم ولی بعضی وقت ها با اینکه سرعت دانلود خیلی بالاست ولی سایت ها خیلی دیر باز میشه DNS ها رو عوض کردم ولی بازم فرقی نکرد
فکر کنم مشکل از مسیر هایی هست که اینترنت ایرانسل استفاده میکنه
نکته جالب اینجاست که وقتی از سرویس کاهش پینگ یا ٪روکسی که استفاده میکنم سرعت سایت باز کردن فشفه میشه
خلاصه خیلی مشکل عجیبیه
کسی راه حلی نداره ؟
راضی بودن که راضیم نسبت به 7350. اما بدیش اینه که لاک هست و انلاک هم نمیشه.نقل قول:
در بهترین نقطه خونمون که سیگنال -103 هست با این مودم به -90 میرسه.
من اول mr200 داشتم الان dwr-953 ديلينك گرفتم انتن بهتري هم دارهنقل قول:
اما سيگنال رو دقيق نشونًنميده و قابليت انتخاب باند هم نداره
واسه اين گفتم اين مودم شما رو بگيرم
دوست عزیز شما شما چرا Huawei B315 رو نمی گیرینقل قول:
B315 هم آنت رو دقيق نشون نميدهنقل قول:
فقط ميگه مثلا ٣ تا از ٥ تا پر هست
گوشی Lenovo K3 note t3s
کاشانی
ساعت 21:41
سرور رایتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یک اسکرین شات از برنامه هنگام اتصال مودم E3372 در حالت 4G و اینکه بله فرکانس 2600 قابل انتخابه و متصل میشه.نقل قول:
تفاوت دریافت سیگنال بین این دو مودم چقدره؟ سرعتت هم فرقی کرده؟نقل قول:
Dwr-953 حدودا ميشه گفت ٤٠٪ سرعت رو بيشتر كرد براي من در يك نقطهنقل قول:
كاملا آنتن قوي تري داره نسبت به تيپيلينك
سرعت بهتري هم ميده در حد ٣٠٪_٤٠ ٪
مقدار سیگنالش هم مثل Mr200 به صورت درصد نشون میده یا شکل دیگه ای ؟نقل قول:
با عرض ادب و احنرامنقل قول:
تا اونجایی که من تحقیق کردم e3372s از باند 2600 پشتیبانی نمیکنه ولی e3372h پشتیبانی میکنه
دوستان بین این سه مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید برای نت ایرانسل و منطقه ای که آنتن دهی خوبی نداره حداقل رو گوشی. اگر مدل دیگری هم مدنظرتون هست ممنون میشم ذکر کنید.
1. TP-LINK M7350
2. D-Link DWR-932
3. Huawei E5573
سلام. تا جایی که من بررسی کردم در این مورد بین این دو مدل هیچ تفاوتی وجود نداره:نقل قول:
کد:Huawei E3372s-153(same as Huawei E3370 or M150-2):
- 4G (LTE) Frequency Band 1/3/7/8/20 (800/900/1800/2100/2600 MHz)
Huawei E3372h-607:
- 4G: LTE FDD Band 1/3/7/8/28/40 (700/900/1800/2100/2600 MHz, TDD 2300 MHz )
اگه برات قابل حمل بودن اهمیتی نداره و هزینه هم تا 400-500 میتونی بکنی یکی از مدل های tplink mr200 یا dlink dwr-953 برای جاهایی که انتن دهی 4g خوبی نداره خیلی مناسبه به دلیل داشتن دو انتن قوی خارجی lteنقل قول:
بهتر نشون ميده درصدي نشون ميده از صفر تا صد ولي بازم دقيق نيستنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
تحقیقتون اشتباه من دارم از 2600 استفاده می کنم . لطفا پستهای قبلی رو هم بخونید.نقل قول:
هر چند وقت یه بار تاپیک میره سمت مودم. بحث فرکانسهای ایرانسل به تاپیک مربوط میشه اما مودم اختصاص به ایرانسل نداره.
3G سرور ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
3G سرور رایتل #
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
مودم E3372
4G
کاشانی
7:50 صبح شنبه
بسته هفتگی 6 تا 12
ماشاللهنقل قول:
قندشکن وصل کردی؟
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
نه. یک تست عادی مثل همیشه با سرور داخلی هستش.نقل قول:
سلام
برنامه lte watch رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
سلام. از نشانی زیر:نقل قول:
سلام
کسانی که تجربه کار کردن با گوشی بجای مودم را دارند لطفا بفرمایند که تفاوت گوشی با مودم چقدر هست. (برای اتصال به لپتاپ)
آنتن دهی؟ سرعت؟
معمولا شبها اینجوری میشه. نه. پایداره کاهشش.نقل قول:
درود.نقل قول:
فاز چهار.
دزدی یا سیستم جدید ایرانسل یا هیچ کدام اشتباه یا بدشانسی خودمه؟
دیشب ساعت 2 اینترنت نامحدود 3 ساعته فعال کردم و تا ساعت 3 منتظر موندم و چند بار مودم رو خاموش روشن کردم اما فعال نشد و 2000 تومن هم کم نکرد. مودم و کامپیوتر رو خاموش کردم تا خود به خود فعال نشه. الان مودم رو روشن کردم: دیدم ساعت 3:24 تازه پیامک فعال سازیش اومده، خودش بدون خاموش و روشن کردن مودم فعال شده و 2000 تومن رو هم کم کرده.
اگه اشتباه نکنم قبلآ که مودم رو خاموش می کردیم، دیگه خودبه خود فعال نمیشد. تاریخ انقضاش هم همون ساعت روز بعد بود.
به 700 زنگ زدم میگه شما باید تا 8 صبح منتظر می موندید تا فعال بشه. ساعت 8 صبح هم مهلتش تمامه. تازه دویست تومن هم اینجا ضرر کردم.
==========
با این توجیه در آینده میتونند همه بسته هارو مثلآ ساعت هفت و پنجاه و نه دقیقه صبح خود به خود فعال کنند و ساعت هشت هم تمامش کنند.
مودم e3372 شمال شرق مشهد بسته سه ساعته نامحدود ساعت 2:15
فرکانس 2600
تریجی ایرانسل سرور داخلی
ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محل تست بندرعباس - فرودگاه
طرف ما سرعتش سه و نیم تا چهار و گاهی چهار و نیمه، البته سایت با سایت و حتی ساعت با ساعت فرق میکنه. مثلآ سایت مکتب خونه همیشه سرعتش در اوجه. سایت تلوبیون ساعت به ساعت فرق میکنه. بعضی سایت ها هم محدودیت سرعت کلی یا هر لینک دارند.نقل قول:
مودمم هم اتاق به اتاق و حتی جهت تا جهت فرق داره. ولی جایی گذاشتمش که فوله
همون فرض اول درسته (قرمزه)نقل قول:
===========
یکماه قبل بسته ی یکساله ی 12 گیگ روی گوشی پسرم فعال کردم باقیمونده ی شارژ رو هم بسته ی 3 گیگ یکماهه
جالبه حالا که بسته ی یکماهه تموم شده خبری از بسته ی یکساله نیست:n02: اما توی تاریخچه درج شده. ایرانول هم زیر بار نرفت منم حال بحث الکی ندارم بی خیالش شدم بسته ی سالانه ی جدید براش گرفتم
خلاصه مراقب باشین از این اتفاقهای عجیب براتون نیفته
تبریز - آره داخلیه... با مودم E3372نقل قول:
نقل قول:
این سایت خیر، برای منم جواب نداد ولی سایت های مشابه هستن که گاها جواب میدن، هرچند اونا هم خیلی دقیق نیستند
درود
چطوری میتونم جای دقیق دکلی که ازش استفاده میکنم رو پیدا کنم؟میخوام بدونم دقیقا کجا است؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
اگر مثلا یهو از سرعت 200 می یاد رو 700 و مثلا 1 ساعت می مونه و دوباره ناگهانی میره رو 2000 یکم مشکوکه و به اپراتور به نظرم بگیدنقل قول:
ولی اگر نه کاهش سرعته و ناگهانی نیست و رو سرعت خاصی ( مثلا 700 ) نیست احتمالا از زیاد شدن یوزر هست
پیام حذف شود.
شما ممکنه بسته یک ساعته رو اشتباهی انتخاب کرده باشین وگرنه اگه بسته یک ساله انتخاب کرده باشین فقط در صورتی که حجمش رو مصرف کرده باشید از بین میره.چون اولویت همیشه با بسته کوتاه مدت تر هست.نقل قول:
بهتره همیشه با برنامه ایرانسل من این بسته هارو تهیه کنید بجای کد.اگه یه بسته رو بخرید مثلن 3 ساعته و فقط یه ساعتش قابل مصرف باشه باید منتقل بشه به روز بعد دو ساعت باقیمونده اش.نقل قول:
من با برنامه ایرانسل من بسته رو خریدم. اصلآ با کد سه ساعته نامحدود نمیشه. موقعی هم که فعال شده مودم خاموش بوده در حالی که قبلآ موقع خاموشی مودم هیچ وقت فعال نمیشد.نقل قول:
در ضمن برای من سابقه داشته که سه ساعته رو به جای ساعت پنج، ساعت هفت و نیم فعال کرده و همون روز تمام شده با این تفاوت که اون موقع مودم رو خاموش نکرده بودم.
باز هم میگم دفعات قبل شروعش از موقعی بود که مودم رو خاموش و روشن می کردم و اگه نرم افزارشون مشکل پیدا می کرد و مودم خاموش بود، اصلآ شروع نمی شد.
تو صفحات قبل هم بقیه هم گفته بودند که اگه فعال نشد، مودم رو خاموش کنیم تا بدون اطلاع ما فعال نشه.
به خاطر همین من مودمم رو حدود بیست دقیقه قبلش خاموش کرده بودم و تا آخرین لحظه که با مای ایرانسل چک کردم، نه مبلغ کسر شده بود و نه اینترنتش فعال شده بود.
فقط امیدوارم دیگه همچین مشکلی پیش نیاد وگرنه......
دیشب من یه بسته سه ساعته نامحدود از برنامه myirancel گرفتم. 2 هزارتومن از اعتبارم کم شد ولی پیامکی برای فعال شدن نیومد و بسته ای هم اضافه نشد. امروز زنگ زدم به 700 شمارمو چک کرد گفت حق با منه و مساله رو به بخش فنی منتقل میکنه تا 48 ساعت آینده شارژم برگرده. این بار سوم هست که برای من این وضعیت پیش اومده و گفتم اینبار رو پیگیری کنم بیبینم چی میشه هرچند امیدی ندارم
برای من هم دیشب این مشکل پیش اومد ولی پیامکش یک ساعت و نیم بعد از خریدن و حدود بیست دقیقه بعد از خاموشی مودمم اومده و خبر نداشتم . به 700 هم که زنگ زدم قبول نکردند.نقل قول: