مصرف منصفانه واقعا خنده داره
Printable View
مصرف منصفانه واقعا خنده داره
سلام.
کسی با قطع و وصل شدن زیاد این چند روز مشکلی نداره.
من کلا نمیتونم استفاده کنم دیگه.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سلام.
کسی با قطع و وصل شدن زیاد این چند روز مشکلی نداره.
من کلا نمیتونم استفاده کنم دیگه.
سلام.کدوم سایت ها برای دانلود فیلم ترافیکشون داخلی حساب میشه؟
اینم سایت جالبیه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مشکلی با قطعی نداذم..
کدوم سرویس رو پیشنهائد میدین برای ماهی 40 تومن؟
یسری سایتها برای دانلود فیلم هستن که ممکنه در لیست ترافیک داخلی نباشند و خارجی اعلام بشه بوسیله این سایتهای تشخیص ترافیک یا افزونه ها، اما مخابرات اونها رو داخلی حساب میکنه.نقل قول:
به طور کلی تر شما میتونید از سایتهایی مثل trainbit استفاده کرده و لینکها رو از طریق این سایت دانلود کنید تا داخلی محسوب بشه.
نقل قول:
اگه قطع وصلی شما به این صورته که چراغ ADSL خاموش روشن میشه، مشکل شما از نویز هست.
پنل مخابرات در حال تعمیره والان خیلی از بخشهاش در نمایش داده مشکل داره. ریز مصرفش دچار خطای محاشبه شده و کاربر رو به اشتباه میندازه، گرافش بدرستی نمایش نمیده دیتا رو، شبانه قادر به تفکیک داخلی و خارجی نیست...نقل قول:
ولی برای خود من هنوز شمارنده ترافیک اصلی کاملا بدرستی وضعیت رو نشون میده
نقل قول:
خوب :)
آستانه مصرف منصفانه من هم تموم شد و سرعت سوییچ شد روی 128 :))
از حدود ساعت 12 امروز مشکل جدیدی نداشتین؟ یهو ارتباط من با مودمم قطع میشه و کانکشن میپره و بعد از چند دقیقه برمیگرده، گاهی هر چند دقیقه و گاهی طولانی تر مثلا چهل دقیقه. متاسفانه پیش مودم نیستم اون لحظه ببینم مشکل سخت افزاری داره و ریست میشه یا مشکل از سمت مخابراته.
سلام.نقل قول:
این هفته من چند روز این مورد رو داشتم.
چراغ adsl هم هنگام قطع شدن اینترنت سبز رنگ و ثابت هست.
دیشب که دیوانه کرد منو.
هم سرعتم کم شده بود هم دایم قطع و وصل میشد.
یه اسکرین شات از مودم (وقتی وصله) اینجا بزارید تا بشه در مورد مشکل بحث کرد.نقل قول:
من متاسفانه بالا سر مودم نیستم ببینم وضعین چراغا وقتی قطع میشه چطوریه ولی اصلا ریتم منظمی نداره. برای شما هم کلا کانکشن میپرید؟ یعنی ویندوز قطع میشه از مودم و میره تو وضعیت Connecting که وصل بشه؟ (تو ویندوز 10 کنار علامت wifi یه ستاره میاد). یه چیزی که باعث میشه یکم کمتر شک کنم به مودم اینه که اسم WiFi من هست و نمیپره. با یه مودم دیگه خیلی سال پیش مشکلم این بود که اسم شبکه هم وقتی قطع میشد تو لیست شبکه ها نبود و مشخص بود یه بلایی سر مودم اومده.نقل قول:
متوجه نشدم.نقل قول:
بله.قطع میشه.نقل قول:
چند صفحه ای از تاپیک زیر رو مطالعه کنید تا با مسائل اولیه در بحث نویز آشنا بشید. منظور از اطلاعات مودم و اسکرین از اون هم در همونجا توضیح داده شده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز نصف بیشتر حجمم مونده ولی تو قسمت تغییر سرویس مینویسه:
امکان تغییر سرویس برای شما وجود ندارد، زیرا: ارزش سرویس فعال شما بر پایهی ترافیک مانده از سرویس صفر ریال است.
سلام دوستان
آیا مخابرات تهران اجازه داشته که بدون اطلاع طرح من رو که 512 نامحدود بوده به 2 مگ محدود تغییر بده.
امروز سرویسم قطع بود زنگ زدم گفتن سرویس های قبلی قطع شده و الان این رو وصل می کنیم.
کارشون قانونی بوده؟ می شه شکایت کرد؟ کسی تجربه ای داشته؟
سلام
منم مشکل دوستمون آقا محسن رو دارم. من اینترنت قدیمی نامحدود 256 داشتم که از دیشب انگار تغییر کرده و سرعت دنلودم از 30 رسید به 110 - 140! معلوم سرویس عوض شده. آیا این 1 مگ هست یا 2 مگ؟ به نظر 1 مگ باشه. زنگ زدم 2020 ولی خطها شلوغه و هنوز موفق نشدم صحبت کنم. البته در مورد من قبلا 2 بار از طریق اس ام اس به گوشی هشدار و خبر دادند که خطم باید تغییر بکنه ولی من اقدامی نکردم و ترجیح دادم همون سرعت افتضاح 256 با سرعت دنلود 30 رو داشته باشم. خودمم از اون سرعت خسته شدم. من بیشتر فیلم و سریال از سایتهای ایرانی می گیرم. آیا سرعت 1 مگ 1 ماه برام کافیه؟ ماهی 20 تومن پیش پرداخت رو می خوام بگیرم که خودکار شارژ نشه سر ماه قبض زیاد بیاد و هر وقت تموم شد بگیرم.
یه سوال دیگه که دارم اینه که فیلم و سریال هایی که از سایتهای ایرانی می گیریم ترافیک داخلی حساب میشه یا خارجی؟
دوستان نکته و کمکی اگر می دونید بفرمائید برای من که با طرح قدیم نامحدود کار کردم و با این جدیدها زیاد آشنا نیستم.
ممنون
بله. طبق دستور وزارت ارائه سرویس های نامحدود ممنوعه. درواقع خیلی وقته این دستور داده شده و حتی بعضی از شرکتها از ترس وزارت برای ترافیک رایگان شبانه هم عنوان نامحدود رو حذف کردند و یه ترافیکی براش مشخص کردند.نقل قول:
برای فیلم و سریال میتونید لینک مربوطه رو از طریق سایت trainbit تبدیل کنید و لینکی رو بگیرید که ترافیک داخلی محسوب میشه.نقل قول:
سرعت 1 مگ خیلی کمه. حداقل 2 مگ رو بگیرید. 5 هزار تومن اختلافشون این روزها دقیقا پول یک نوشابه خانوادست و ارزش نداره دیگه 1 مگ واقعا.
چطوری باید لینک رو در trainbit تبدیل کنم؟ رفتم به trainbit ولی نمی دونم چکار باید بکنم؟ لینک آموزش این کار رو دارید برم بخونم یاد بگیرم؟ آیا با یک کپی و پیست لینک در سایت trainbit تبدیل به ترافیک داخلی میشه یا مراحل بیشتر و آپلود داره؟نقل قول:
بله حق با شماست فقط اختلافش 5 تومن هست که احتمالاً اون رو بگیرم. تو فهرست فروش سرویس ها وقتی این 2 مگ که پیشنهاد فرمودید رو که می زنم حجم ترافیک ماهانه رو می زنه 160 گیگابایت و ترافیک بین المللی رو میزنه 40 گیگابایت. آیا 40 جزء همین 160 هست یا جداست و کلا میشه 200 گیگابایت؟ اگر مثلا 40 گیگ ترافیک همه صرف ترافیک بین الملل بشه یعنی کل 160 رفته و تمام شده؟ من اصلا تماشای یوتیوب ندارم و فقط سایتهای خارجی رو مثل فروم ها و از این قبیل رو می رم و یا مطلب می خونم یا پستی می زارم و دنلود از سایتهایی مثل یوتیوب یا تورنت و از این چیزها ندارم. فقط دنلودم از سایتهای رایگان فیلم و سریال وطنی خودمون هست؛ لطف می کنید که به سوالاتم جواب می دهید؛ خیلی ممنون :n16:
سلام دوستان من خیلی وقته (نزدیک ۸ ماه) هست که مشکل سرعت دارم ۶ ماه پیش رفتم طرح غزال ۴ مگ ۴برابر ( ۱۶ مگابیت ) ۶ ماهه تمدید کردم بعد از چند هفته مشکلات سرعت شروع شد و هر چی هم ۱۹۵ و ۲۰۲۰ شکایت کردم فقط بهم میگن کیفیت سرویس مطلوب هست و موردی نداره. بعد از اون هم رفتم طرح رنگین نت ۱۶ مگابیت سرشار ۳ ماهه گرفتم که بازم مشکل سرعت و تایم اوت داشت. ایندفه رفتم ۸ مگابیت ۱ ماهه عادی تمدید کردم و با خودم گفتم شاید مشکل از طرح بوده و سرعت رو لیمیت کردن ولی بازم فرقی نکرده
این مشکل سرعت به این صورته که هر روز از ساعت ۱:۳۰ بامداد فیکس میشه تا ۱۳ بعد از ۱۳ افت سرعت دوباره برمیگرده. و از ساعت ۲۱:۰۵ تا ۱:۳۰ دیگه اصلا قابل استفاده نیست
برای تست امروز دو تا تست تک کانکشن توی ساعت های ۹:۳۲ و ۱۳:۵۷ گرفتم که اختلاف رو ببینید
تست تک کانکشن داخلی ساعت ۹:۳۲
تست تک کانکشن داخلی ۱۳:۵۷
دلیلم از پست کردن این موضوع این بود که اگه راهکاری دارید بهم بگید تا از این وضعیت در بیام
واقعا مثه سرطان شده
سایت trainbit اموزش خاصی نداره. اول ثبت نام میکنید. بعد وارد قسمت فایلهای من در پنل میشید. از قسمت اپلود از ادرس، یک کادر باز میشه که لینک یا لینکهای مورد نظر رو کپی میکنید. بعد اپلود رو شروع میکنید. فایلها بعد از اپلود به فضای "فایلهای من" اضافه میشه و میتونید دانلودشون کنید.نقل قول:
ترافیک هنوان شده تماما بصورات داخلی هست (160 گیگ) برای هر گیگ استفاده از ترافیک بین الملل 4 برابر کم میشه. یعنی اگه همش رو بین الملل استفاده کنه فرد میشه 40 گیگ.
یک مورد دیگه هم هست که زنگ بزنید بپرسید از 2020 و اون جشنواره مخابرات به اسم کمپین رنگین نته. برای سرویس شما سه ماهه 2 مگ رو میتونید بگیرید (یا شش ماهه... چون پس پرداختید فرقی نداره) که ماهانه برای همون 25 تومن 120 گیگ ترافیک روزانه میده (داخلی) + 240 گیگ ترافیک دانلود شبانه (داخلی)
فک کنم این مناسب شما باشه چون اون ترافیک ماهانه شبانش برای دانلود فیلم و سریال خیلی مناسبه.
سلام
نت منم دیشب تبدیل به دو مگ شد.اما تو status مودم کمتر نشون میده زده 1671kbps برا شمام همین جوری؟؟خطم نویز داره اما تا 2.5 مگ رو میکشه.پروفایل هم هنوز رو fast بگم که بندازن رو interleaved؟
Adsl Line Status SHOWTIME.L0 Adsl Mode G992.5 AnnexM Channel Mode FAST Up Stream 639 kbps Down Stream 1671 kbps Attenuation Down Stream 62 Attenuation Up Stream 37 SNR Margin Down Stream 7.9 SNR Margin Up Stream 13.4
خط شما روی پروفایل fast بسته شده در حالیکه نویز داره و مناسب این پروفایل نیست. تماس بگیرید و بگید که روی پروفایل Interleave قرار بدند خط رو که مناسب خطوط نویز داره. در این حالت کشش خط بیشتر ولی پینگ بالاتر میره.نقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ا annex m رو هم داخل تنظیمات مودم غیرفعال کنید بجاش A بزارید کشش خط بالاتر میرهنقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو مودم های TPLink پروفایل خط رو کجا میشه دید؟
معمولا اطلاعات خط در تب ADSL قرار میگیره.نقل قول:
این سایت هایی که تو لیست ترافیک داخلی گذاشته بعضیاش الکیه
مثلا من از سایت plus.ir یه فایل 500 مگی دانلود کردم ولی 2 گیگ از حجمم کم کرد یعنی 4 برابر معادل بین الملل
متاسفانه نیست.نقل قول:
مدل دقیق مودم رو بگید پیدا میشه.نقل قول:
درود
کسی از این سیستم مخابرات سر در میاره ؟
میخواستم انلاین ثبت نام کنم این پیغام رو میداد ---> سامانه شسکام: تلفن در حال عملیات است
سلام دوستان
این اراجیف به چه معناست؟
افزایش محدودیت از این بخش میتوانید برای افزایش بازهی محدودیت مصرف اینترنت خود بهره ببرید.
مقدار افزایش: 1 گیگابایت
جهت نگهداری مقدار حجم وارد شده و Reset نشدن محدودسازی پس از پایان دوره ماهانه , لطفا این گزینه را تیک بزنید
مشترک گرامی؛ شیوهی محاسبهی هزینه ترافیک مازاد به صورت ثابت و به شرح زیر است:
هزینهی هر گیگابایت ترافیک مصرف شده: ۵,۰۰۰ ریال
توجه فرمایید که در محاسبهی قبض، تنها ترافیک مصرف شده محاسبه میشود و محدودیت بالا در آن تأثیری ندارد.
اون مقدار افزایش رو میتونم زیاد کنم.
یه تیک هم جهت نگهداری مقدار حجم وارد شده داره.
=========
یه سوال دیگه هم داشتم:
به بنده سرویس 2mb استاندارد غیر حجمی یکماهه 160G پس پرداخت دادن.
از کجا تاریخ شروع بسته رو میتونم بفهمم؟ یعنی آغاز ماهانه از چه روزیه؟
ممنون
نقل قول:
TP Link TD-W8961N
سلام
امروز رفتم مخابرات و اونجا همونطور که حدس می زدم سرعت رو به 1 مگ افزایش دادند. گفتم من تا الان که از اینترنت نا محدود قدیمی استفاده می کردم پس پرداخت و رو قبض بود و می خوام پیش پرداخت بکنم. گفت نمیشه چون شما از اولش پس پرداخت بودید! آیا اینطوریه که گفت و نمیشه کاری کرد و بکنم پیش پرداخت؟ گفتم ممکنه حجمم تموم بشه و خودکار شارژ بشه و هزینه قبضم بره بالا. گفت خودکار شارژ نمیشه و سرعت خیلی میاد پایین و انگار میشه 128. آیا همینطور که اون کارمند مخابرات گفته؟ اگر اینطوری باشه نگرانی ندارم. و منتظر میشم تا سر ماه دوباره شارژ بشه.
سوال دیگه که دارم اینه که می خوام وارد اکانت مخابراتم بشم. ولی می گه قبلا با این شماره تلفن اکانت ساختی که اصلا یادم نیست کی ساختم. چطوری باید نام کاربری رو ریست کرد؟ اصلا نام کاربری چیه واسه این اکانت مخابرات؟ یکی فکر کنم تو این تاپیک گفته بود؛ نام کاربری همون نام کاربری هست که مخابرات داده و ما کانکت میشیم. ولی من اونم زدم و قبول نکرد. شماره موبایلم رو هم که می دم قبول نمی کنه و می گه قبلا شما اکانت ساختید که اصلا یادم نیست کی ساختم! چطوری باید ریست کرد و از نو ساخت؟ تلفن 2020 هم که ملت رو گذاشته سر کار و جواب نمی ده.
نقل قول:
سلام میثم عزیز،
این اطلاعات خط که به دوستمون فرمودید چی رو به ما میگه که برنامه و نرم افزارهای دیگه به ما نمی تونه بگه؟ مودم من D-Link 2740U هست. سربرگ ADSL نداره. کجا باید این اطلاعات رو در تنظیمات روتر و مودم پیدا کنم؟
راستی با برنامه Speedtest این تست رو از سرعت خطم که از 256 قدیمی به 1 مگ تغییر داده شده رو گرفتم؛ آیا به نظرتون درسته؟ من بدون وصل شدن به VPN تست گرفتم.
سلام
داخل پنل زده "بسته هدیه ترافیک زمان دار 80 گیگابایت ترافیک داخلی معادل 20 گیگابایت ترافیک بین الملل" ولی فقط از مدت روزش کم میشه و بجای کم شدن حجم هدیه از حجم سرویس اصلی کم میشه برای شما هم اضافه شده؟
خط من تا 12 مگ کشش داره، اگه سرویس سرشار بگیرم که از 8 تا 16 مگ میده، پینگ ام خراب میشه؟ کلا برای حفظ کیفیت پینگ ("کیفیت"!) سرعتی که میگیرم چقدر باید کمتر از کشش خطم باشه؟
امروز تونستم با مخابرات حرف بزنم، چندتا چیز فهمیدم مینویسم دیدم قبلا سوال بوده:
1- کمپین رنگین نت اگه بخرین همه حجم دوره رو یک جا همون اول بهتون میده، مثلا سه ماهه 200 گیگ بگیرین سرویستون 200 گیگ شارژ میشه، در مقابل اینکه مثلا هر ماه 1/3 اش شارژ بشه.
2- اگه کمپین بگیرین تغییر دادنش یکی گفت نشدنییه یکی دیگه گفت خیلی سخته، دردسره یحتمل.
من 512 نامحدود بودم، زنگ زدم تغییر دادم به پیش پرداخت (چون نمیتونم اعتماد کنم روی قبض یهو یه چیز مسخره نیاد با اینکه همه میگن تبدیل میشه به 128) تصمیم گرفتم 1 مگ بگیرم ببینم پینگ ام چطور میشه، اگه خوب بود شاید کمپین گرفتم ماه بعدش. خیلی هم توفیری نداره، الان 90 گیگ رو میده ماهی 50 تومن، اونطوری 3 ماهه 200 گیگ میده 150 تومن، 30 گیگ مجانی میفته.
اون Interleave رو هم تو تنظیمات مودمم پیدا نکردم ببینم برا من چه پروفایلی بستن. دو سری اطلاعات پیدا کردم برا مودمم ASUS N10-E یکی تو ADSL Statistics که اینه:
Downstream Upstream Hlin Scale 2106 0 Loop Attenuation(dB) 33.8 19.3 Signal Attenuation(dB) 33.8 19.3 SNR Margin(dB) 6.4 39.9 Attainable Rate(Kbps) 13132 1351 Output Power(dBm) 22.7 12.5
یکی دیگه هم داخل Router Statistics که اینه:
ADSL Line Status SHOWTIME.L0 ADSL Mode G992.5 Up Stream 163 kbps Down Stream 575 kbps Attenuation Down Stream(db) 33 Attenuation Up Stream(db) 19 SNR Margin Down Stream(db) 32.7 SNR Margin Up Stream(db) 36.6 Attainable Down Rate 13132 kbps Attainable Up Rate 1351 kbps Vendor ID RETK Firmware Version 2920bc12 CRC Errors 6 Up Stream BER 0e-7 Down Stream BER 0e-7 Up Output Power 11.5 Down Output Power 7 Down Stream ES 4 Up Stream ES 1 Down Stream SES 0 Up Stream SES 0 Down Stream UAS 0 Up Stream UAS 0
مشخصه پروفایل من رو چیه؟
سلام
شاید این سوال مربوط به بخش سوالات نرم افزاری باشه؛ اما گفتم چون بیشتر بچه ها برای جلوگیری از هدر رفتن حجمشون این برنامه یا شبیه به این رو نصب می کنند تا اینجا بپرسم. چطوری باید جلوی ارتباط برنامه ها به اینترنت و جلوگیری از آپدیت و رد و بدل کردن اطلاعات رو در برنامه NetLimiter 4 Pro گرفت؟
ممنون
فک کنم منظورش همون ترافیک اضافه هست که بعد از تموم شدن حجم اصلی میشه خرید.اون تیکم برای اینه که مقدار حجمی که مشخص کردی برای ماه های بعد هم به همون اندازه به حجم اصلی اضافه کنه.مثلا هر ماه 10 گیگ به 40 گیگ اضافه کنه.نقل قول:
شروع بسته تو ' سابقههای کاربری>سرویسهای خریداری شده ' زده.
دوستانی که این مشکل رو دارن با سامانه 195 تماس بگیرن و ثبت شکایت کنند.نقل قول:
بعد 24 ساعت سرعت رو به 8 و محدودیت حجم از 40 گیگ به 80 گیگ رسید. (بین المللی)