سلام دوستان
1آیا قنون کسر هنوز هست؟
2.کسری پدر جبهه . بهازای هر ماه چقدر کم میشه؟
3.مدارک لازم چیا میخواد و کجا باید بریم؟
Printable View
سلام دوستان
1آیا قنون کسر هنوز هست؟
2.کسری پدر جبهه . بهازای هر ماه چقدر کم میشه؟
3.مدارک لازم چیا میخواد و کجا باید بریم؟
سلام
دوستان بعد از تصویه یک نامه لغو معافیت از دانشگاه صادر میشه . حال من باید برای اقدام به سربازی چی کار کنم ؟ برم پلیس + 10 چی بگم ؟
میری پلیس +10 دفترچه میخری ...نقل قول:
بعد گواهی فراغت از تحصیل از دانشگاه و عکس و کپی از مدارکت و میبری و آدرس پزشک میده میری و فرم هارو پر میکنی و یه پرینت میده دستت و میری خونه و تازه شروع داستان زندیگته ...
نقل قول:
با سلام
اين پادگاني كه شما ميگيد تو پرند نيست. سرلشگر شبان تو جاده لشكرك هست . من اونجا سال 88 و سال 91 بودم . بهش ميگن جهنم سبز!
هنوز هست .نقل قول:
به ازای هر ماه جبهه 18 روز کسر میشه ولی کمتر از 6 ماه جبهه هیچی کم نمیشه ...
آره قبلا اونجا بود الان اومده تو پرندک بعد از بهپاد نزاجا توی جاده نظامی روبروی رباط کریمنقل قول:
خب بعد جاشو فك كنم دادن به دانشگاه افسري واسه آموزشياي خودشون. چون هرساله دانشجويان دانشگاه افسري قبل از ورود به دانشگاههاي آجا اونجا آموزشي رو طي ميكنند.نقل قول:
دانشگاه افسری هم میاد اونجا واسه دوره هاش .نقل قول:
من 93.4.1آموزشیمو تو شبان تموم کردم.منبع موثق تر از من نیست ;)
آقا ما کلا خیلی مخلصیم هاااااانقل قول:
سلام.
من نزدیک به 10 سال پیش فتق شکم عمل کردم ولی خب شیطنت نذاشت دوره ی استراحتو کامل کنم و هی ورجه وروجه کردم یه مقدار اوضاع خراب شد و جاش یه کم ورم کرد ولی نیاز به عمل نشد و دکتر گفت فقط بی تحرکی و استراحت !! دکترشم الان هست که شهادت بده. الانم وقتی زیاد فعالیت میکنم جاش درد میگیره مثلا دراز نشست میتونم برم ولی 4تا برم جاش کوفته میشه میفهمم نباید ادامه بدم. یه عده میگن میتونی از طریق همین معاف از رزم بگیری، ولی نمیدونم واسه معاف از رزمی اقدام کنم یا نه ! بعضیا میگن هیچ فرقی به حالت نمیکنه بعضیا میگن چرا بهتره !! واقعا یه معاف از رزم تو دوره ی آموزشی فرقش با بقیه چیه ؟!
سوال بعدیم اینه که قضیه ی این عرق کف دست چیه که واسش معافی صادر میکنن ؟! کسی که کف دستش زیاد عرق میکنه خب همیشه که اینطور نیست، از کجا میفهمن ؟ چطوری آزمایش میگیرن تا معلوم شه ؟
سلام بچه ها خسته نباشید
من دوره کد تخصصی 01 تهران افسریه خورده برام رسته:پیاده
می خواستم هرکی هرچی میدونه بگه از این جا خوبه یا بده ؟
شرایطش چجوریه ؟
غداش چجوریه ؟
کلاس داره یا عملی هم داره ؟
اسایشگاه و امکاناتش چجوریه ؟
من متاهل هستم و یک بچه 9 ماهه دارم مرخصی میدن اصلا یا نه ؟ برای ما که متاهل هستیم و بچه داریم چجوریه
از دوستانی که تازگی اونجا بودن یا دوره کد تخصصی بودن خواهشمندم برام توضیح بدن هرچی میدونن
با تشکر :n28::n28::n28:
امید از مشهد
نقل قول:
به نظرم از همون پایگاه بسیج سوال کنید بهتر میتونند راهنماییتون کند ..
نقل قول:
بند20- فتقهای جدار شکم (داخلی و خارجی) و دیافراگماتیک.
الف) عمل نشده معاف دائم.
ب) عمل شده عود کرده معاف دائم.
ج) عمل شده بدون عارضه منع خدمتی ندارد.
.............................................
معاف از رزم هم بستگی به مرکز اموزشی داره اما بشخصه فکر میکنم داشتنش بهتر از نداشتنش هست
.................................................. ....................................
اون جا خودشون تست میکنند .. معمولا این افراد مثلا اگر یک شی فلزی رو دست بگیرند ..دستشون شروع میکنه به عرق کردن
ممکنه با مشاهده عینی دستور معافیت داده بشه .. ممکنه هم توسط ازمایشات پزشکی مورد بررسی بشه ..ولی قطعا باید شدتش زیاد باشه و گرنه که دست همه در حالت عادی مقداری عرق میکنه
بیشتر مثل آموزشی میمونه با این تفاوت که یه کم تخصصی تره. غذاهاش و آسایشگاهش خوبه دوستم اونجا بود. روزبرگ میدن ولی فکر نکنم بدردت بخوره.4شنبه ها هم 2 ظهر مرخصی تا شنبه 6 صبح . والسلامنقل قول:
با سلام دوستان گلم
آموزشیم تموم شد امریه اومد برام قرارگاه فرماندهی-آج-آدرس : تهران-لویزان
رسته:اداری-پرسنلی کد:امور اداری
برم اونجا دوباره تقسیممون میکنن؟
چی کار باید کنیم ؟
رانندگیه؟ یا ...
مدرک فوق دیپلم هستم
93.4.10 خودم و باید معرفی کنم
کسی نمیدونه چه جوریههههههههههههههه؟؟؟؟
عجب شانس به درد نخوری دارما ! :| از هر مریضی ای که معافیت درست میکنه یه نمونه ی خفیفشو دارم که به کار نمیاد ! -_-نقل قول:
الان مچ پام یه مقدار انحراف به بیرون داره ولی شدید نیست، فقط توی رانندگی پنجه ی پام حرکت نمیکنه بیاد رو ترمز باید پاشنه رو از زمین بردارم ! واسه موتور سواری هم به سختی پنجه ی پام میرسه به ترمز پایی یه مقدار سخته ! دستمم که همش عرق میکنه چند سال نمیتونستم گوشی لمسی بگیرم همش عرق میکرد رو صفحش اعصابم خورد میشد دستم راحت حرکت نمیکرد رو صفحه ! :|
انحراف مچ پا خودش معافی داره ولی مال من در حدی که اذیت کنه هست ولی در حدی که معافم کنه نیست مطمئنا !! چشمم حتما نیاز به عینک داره چون 3 آستیگماته ولی معافی ردیف نمیکنه !! :| شانس نیست که !
نمیشه همه ی اینارو گذاشت روهم معافی گرفت ؟! :))) البته که من دارم واسه معافی کفالت تلاش میکنم، بابام حدود 60 سالشه ولی سرطان لوزالمعده داره :(( باید عمل ویپل انجام بده که عمل خیلی سختی هم هست الانم 5 دورست که داره شیمی درمانی میکنه حالا حالا ها هم داره این شیمی درمانیو ! تو بهزیستی هم پرونده ی بیماری های خاص داره ! نمیدونم پزشکای نظام وظیفه به عنوان نیازمند مراقبت تشخیصش بدن یا نه ! :((
دوستان این رسته عمران و استحکامات چیه و چجوریه؟من توی لویزانم
بعدش منی که 10 ام باید برم اوجا چجوری باید برم؟؟؟درجه بزنم؟؟لیسانس ام
ساعت چند برم و چی با خودم ببرم؟
ممنونم اگه کسی جواب بده
دوست عزیز برای متولدینن 72 و ما قبل که غیبت ندارن هست.نقل قول:
جدولی داره که تو سایت نظام وظیفه گذاشتن.
پدرتون باید از محلی که اعزام شده اقدام کنه، در حین خدمت یه معرفی نامه از یگان خدممتی باید بگیرین.
منم 10 ام باید اونجا باشم ولی رسته اداری پرسنلی ... پ خ بده اگه فهمیدی باید چه کنی که ما هم بدونیم .نقل قول:
من اموزشی 01 شهدای وظیفه نزاجا بودم. کسی سوالی داره بپرسه
یگان خدمتی رو هم زده تهران-پاسداران جوادالا ئمه- رسته رایانه و 10 تیر باید خودم رو معرفی کنم.
باید با لباس نظامی بریم.ساعت چند اونجا باید باشیم.چون من تهرانی هم نیستم.
اما نمیدونم کد خوردم یا نه. چون نوشته وظیفه فلانی. و ننوشته مثلا ستوان
کسی هست بگه من دوره کد باید برم یا افسر هستم؟
موقع تقسیم زیاد به رسته توجه نمیکنن . درمورد درجه هم اگه داخل امریه نوشته ستوانسوم یا ستواندوم یا ... باید درجه بزنید . از ساعت 8 تا 14 میتونید خودتونو معرفی کنید . البته اگه زودترهم برید ممکنه جای بهتری برای خدمت گیرتوون بیاد .البته این اطلاعات مربوط به تیپ خودمون بود:n01:نقل قول:
سلام آقا من از کدرس کرج تا شنبه مرخصی دادن به ما.اصلا از مرخصی که دوستان میگفتن خبری نبود و از 1تیر مارو تا 5تیر نگه داشتن.جاش خوبه.با احترام باهاتون برخورد میکنن.ولی این که همه جا میگن هتله اصلا از این خبرا نیست،فقط نسبت به بقیه پادگان ها بهتره.راستی یه چیزی که کسی بهش اشاره نکرده اینه که تگه کسی معاف از رزم باشه،درجه اش توی یگان پایین تر میشه و حقوق کمتری میگیره،پس اگه مشکلی ندارید معاف از رزم نگیرید.
موفق باشید.
لباس نظامینقل قول:
وقت اداری باید برید (فرقی نمیکنه ساعت چند باشه، 9، 10 ، 11)
اگه دوره کد خورده باشی، در آخر امریه مینویسه جهت گذراندن دوره تخصصی، اگه دوره کد نخورده باشی مینویسه "جهت ادامه خدمت"
که به احتمال 99% چون رسته کامپیوتر هستین، دوره کد نخوردین.
برا همه نوشته اند وظیفه فلانی؛ دوره کد خوردی یا نخوردی فرقی نداره، اگه لیسانسی ستوان سومی رو بزن برو سر خدمتت، اگه فوقی ستوان دومی.
معاف از رزم یعنی میدان تیر و رژه و شرکت در جنگ احتمالی! ندارینقل قول:
ولی خدمات غیر رزمی یعنی فقط کارایی رو میکنی که به رزم مربوط نیس، مثلا آبدارچی
در کل هیچ فرقی با هم ندارن
و هیچ کدوم هم خوب نیس
شما اگه مشکل خاصی دارین، بهتره با فرمانده گروهان یا دسته رفیق باشین، تا کمتر بهتون گیر بدن.
:n16::n16:
نقل قول:
ممنون دوستان تو امریه هم زده تهران پرندک
حالا با درجه باید برم؟با لباس نظامی برم دیگه ؟وسایل چی ،ببرم؟
اصلا به این رسته ایی که تو امریه زدن اهمیت میدن یا این الکیه خودشون دوباره تقسیم میکنن؟
نقل قول:
دمت گرم دادا من رسته پیاده رو هم عوض کردم،کردمش اداری پرسنلی:n02:
آقا کسی میدونه چرا هنوز که هنوزه حقوق سربازارو نرختن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بخدا زنو بچه داریم ما اصن به فکر نیستن درسته چیزی نیست ولی حداقل 2تا شیر خشک که میشه خرید باهاش؟
همشهری نگران نباش دوره کد چیزی نیس جز بیگاریو ازینجور حرفا....در اصل دوره ی آموزش چه تخصصی یا غیر تخصصی مرخصی نداره و دفترچه روزبرگ داری اگه نگهبان نباشی که احتمالا فقط آسایشگاه نگهبانی بدین شما.بعدشم اگه آشنا داری مشهد حتما بیا قرارگاه چون اگه لشکر بیوفتی دهنت سرویسه بیچارت میکنن.روز درمیون افسر آموزش میشیو تا ساعت 9 شب نگهت میدارننقل قول:
بعد 5 ماه واریز میکنننقل قول:
سلام خسته نباشید ... کسایی که دوره کد 01 شهدای نزاجا بودن بگن 45 روز هست دوره کد یا 60 روز ؟
:n08:دادا من 19 ماهه دارم خدمت میکنم نمیگم چند ماه بعد خدمت میریزن گفتم همیشه 4 یا 5 برج میریختن چرا الان که 6 تیرماهه نریختن؟نقل قول:
همه ی دوره کدها 60 روزه هست اگه حتی آموطشی نداشته باشن بدن تو روزهای آخر میرین یجا همکاری یا بیگاری یا یجا میشینین تا ظهر بعدشم میرین آسایشگاه واسه استراحت باز بعد از ظهر تا 7 کلاس.یکشنبه ها هم رزم شبانه دارین.ولی یه جمله هس که میگه چون میگذرد غمی نیست....نقل قول:
ما تو آموزشگاهمون معاف از رزم ها هم رژه میفتن و هم تیراندازی رفتن، فقط چند نفر که از نظر رونی مشکل داشت رو نبردن.نقل قول:
در یگان هم افراد زیادی رو در نیروی انتظامی داشتیم که معاف از رزم بودن ولی پست می دادن.
واسه منم نوشته "جهت ادامه خدمت" رسته ام عمرانه.پس ستوان سومم؟(لیسانس ام)نقل قول:
کسی از این مرکز پشتیبانی شهید امانی اطلاعی داره؟چجور جاییه؟چه کاری به ما میدن؟
ممنون
سلام خدمت اساتید محترم لطفا یکی راهنمایی کنه سپاه در چه ماههایی نیرو میگیره؟ آیا داشتن غیبت تاثیری در سپاه افتادن داره یا نه؟البته با بسیج فعال دو سال
سلام بچه ها
یکی از دوستام میتونه اگه خدا بخواد واسم نیروی هوایی پذیرش بگیره
تاریخ اعزامم 1شهریور هست
من قبل از این مورد به یه بنده خدایی دیگه کپی برگ سبز دادم واسه پذیرش سپاه.
بنظرتون به اشنای دوستم بگم واسه پذیرش نیروی هوایی؟
مشکلی پیش نمیاد؟
خواهش میکنم اگرکسی اطلاعی داره جواب بده.:n27::n27:
دوستان من ی پسرخاله دارم مادرش رحمت خدا رفت سال پیش .همه خواهراش و تک برادرش ازدواج کردن. فقط خودشه و پدرش که ۷۶ سال سن داره. تا بهمن لیسانسش تمومه.
میخواستم بدونم میتونه معاف بشه؟
پست میدادن یعنی چکار میکردن ؟نقل قول:
یعنی معاف از رزم ها رو اسلحه میدادن ؟
سلام
دوستان دهم باید واسه ادامه خدمت برم لویزان
میشه گوشی را مخفیانه داخل برد؟
اصولا کسی که مثل من کد نخورده و اموزشی را گدراندم میتونم با خودم گوشی داشته باشم؟
سپاس
بلاخره کارت پایان خدمت ما هم بعد 3 ماه اومد.