چس مثقال ترافیک میده همونم میدزده
Printable View
چس مثقال ترافیک میده همونم میدزده
مگه تهران نیستی ؟ مگه دنبال دانلود شبانه نیستی ؟ اصلا زنک بزن پارس ببین پورت خالی داره تو مرکز شما ؟نقل قول:
در کل من که خیلی وقت بود از شاتل ناراضی بودم خودم رو با رفتن به پارس آنلاین راحت کردم.
سلام
آقا سرعت دانلود شما شب ها از رپیدشیر با اکانت خوبه؟قطعی یا افت سرعت ندارید؟
من شاتل آرت 128 هستم، با این سرعت مضخرف 30 دارم دانلود میکنم
Downstream منو هم روی 286 بستن پدرسوخته ها
کسی هست که سرویس آرت 128 اش سرعت بالاتری داشته باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://tisfon.net/images/h1gn8uo0kqhiba5ke65z.png
چرا الکی اعصاب میشید!هر مشکلی چاره ای داره!مشکل دانلود شبانه هم با استفاده از *.پی.ان حل میشه!!
بهمین راحتی...
دوستان ART Home سرعتش چنده ؟
منظورم 64 نامحدوده
سپاس
خیلی وقته سرعت آرتها رو آوردن پایین ولی اونهایی که همیشه میگفتند سرعت ما بالاست و فلا و بهمان روشون نمیشه بگن سرعتمون اومده پایین فکر میکنند افت کلاس داره براشون.نقل قول:
سرعت 64 رو چون نامحدوده هيچ وقت بيشتر نميكنن. همون دور و بر 10 ميچرحه.نقل قول:
دوستان حالا واقعا اول شهریور این 3 گیگ رو میدن یا نه ؟
من یک گیگ رو امروز مصرف کردم به خیال اون 3 گیگ :31:
نامحدود که نیست این سرویس !نقل قول:
من خودم یک دوره این سرویس رو گرفتم با پورت 512 گذاشتم رو دانلود !
40 گیگ که رسید قطع شد بعلت اتمام ترافیک
اینا امدن محاسبه کردن اگر کسی با سرعت این سرویس 30 روز بذاره روی دانلود 40 گیگ بیشتر نمیشه پس گول نامحدود بودونش رو نخورید .
به چه مناسبتی؟نقل قول:
به این مناسبت :نقل قول:
نقل قول:
خرسندیم به اطلاع شما برسانیم، بر اساس ارزیابی انجام شده میان کلیه ی شرکت ها و سازمان های کشور، شرکت شاتل موفق به دریافت تندیس دیموند و کسب رتبه برتر در بین تمامی شرکت های فناوری ارتباطات شده است. هیات داوران این انتخاب متشکل از نمایندگان زیر بوده است:
- وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
- وزارت صنایع و معادن
- وازرت بازرگانی
- وزارت اقتصاد و دارایی
- وزارت تعاون
- وزارت نفت
- وزارت جهاد کشاورزی
- اتاق بازرگانی تهران
- شورای هماهنگی مدیران عامل بانک های دولتی
- موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی
- شهردای تهران
گفتنی ست، نفت ایرنول، یک و یک، کاله، بهروز، داروگر، لوازم خانگی پارس، بانک ملی ایران، بیمه ایران، روزنامه همشهری، بارز، گلبافت، پادیسان، باتری نیرو، زر ماکارون، انتشارات گاج و فیلتر سرکان برگزیدگان دیگر صنایع در ارزیابی انجام شده بوده اند.
این دستاورد در شرایطی حاصل گشته است که با مشکلات و موانع زیادی از جمله فراهم نبودن زیرساخت های مورد نیاز برای توسعه ی فعالیت ها، عدم همکاری شرکت های مخابراتی و … مواجه بودهایم. بی گمان، فراهم آوردن رضایت مشتریان و ارایه ی خدمات با بهترین کیفیت ممکن، همواره یکی از اصلی ترین اهداف شرکت شاتل محسوب می شود و تمام تلاش این مجموعه بر این است که به زودی بتواند خدماتی منطبق با استانداردهای جهانی در سراسر کشور ارایه کند.
بر این اساس و به پاس همراهی خوب و همیشگی شما مشتریان عزیز، 3 گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 1 شهریور ماه به سرویس شما اضافه خواهد شد که مشتریان سرویس های ویژه (آرت) می توانند در شهریور ماه و مشتریان سرویس های اقتصادی (اکو) می توانند از آن در دوره ی جاری سرویس* خویش بهره گیرند.
با امید و آرزوی موفقیت های روزافزون
گروه شرکت های شاتل
*: منظور از دوره جاری سرویس، دوره ای است که آغاز آن قبل از 1/6/1389 و پایان آن پس از تاریخ 1/6/1389 باشد.
کد:http://www.shatel.ir/fa/2010/08/10/
سلام
برای myshatel دوباره کد امنیتی گذاشتند؟؟؟
اگه یکی دو بار اشتباه بزنی اون کد امنیتی میاد بعدا درست میشه..نقل قول:
مشهدی ها اوضاع سرعت چطوه؟
شبانه چطور؟
اصلا دو روز گذشته
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
ایول، 3 گیگ میدن.:8:
این صفحه برای من قبلنا گزینه های بیشتری داشت چجوری میتونم درستش کنم
این شاتل مگه چهارم نشده بود؟پس چطور گفته اول شده؟حالا ما که راضی هستیم اگه 3 گیگ بدن
میگن برای فناوری اطلاعات انگار اول شده
حالا این فناوری اطلاعات یعنی چی؟
مگه به غیر از ایدی اس ال دادن کار دیگه ای هم میکنن
تازه سرعت شبانه شون هم تعریفی نداره
رپیدشیر رو هم بستن
این 3 گیگ چرا واسه من اعلام نشده؟؟؟؟؟؟؟
این خدماتشون کشته مارونقل قول:
کد:http://www.shatel.ir/fa/services
---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------
نگران نباش.هنوز تو پروفایل کسی اعلام نشده.فعلا اینجا اعلام شده فقطنقل قول:
کد:http://www.shatel.ir/fa/2010/08/10
تایید میشه. البته نه اینکه فــیلتر باشه یعنی رسما از رپیدشیر نمیتونید شبانه دانلود کنید.نقل قول:
حالا اگر بهشون بگید شما محدودیت میگذارید بازم با پررویی میگن ما اینکار رو نمیکنیم؟
اکثراً الان میاید و میگید که میخواید از شاتل برید و مشترک پارس آنلاین بشید. مطمئن باشید پارس آنلاین هم بعده مدتی سرویس های شبانش همینطور میشه. همونطور که صبانت هم یک زمانی عالی بود اما با زیاد شدن تعداد مشترکینش افت کرد.
من اکو 512 دارم .
ساعت 5 صبحه .چقدر سرعت پایینه؟
تو تیرماه بین شرکتها چهارم شده بود.نقل قول:
این یکی ظاهرا یه چیز دیگه بوده.
اینم از رتبه بندی شرکتها در تیرماه:
این شاتل هم مسخرشو درآورده
یه شب دانلود شبانه خوبه و یه شب بد، دیشب همش 500 مگ دانلود داشتم، پریشب 1.24 گیگ دانلود کردم.
دانلود شبانه که خیلی خیلی افتضاح شده برای سرویسای ECO
دیشب و پریشب همش 2.5 گیگ دانلود کرده !!!!!:41:
اونم تازه به زوره V P N !
حداقل و حداکثر سرعت 128 نامحدود شاتل چنده؟
بیشترین سرعت با سرویس 128 کدوم نوع سرویس داره؟ (برای دانلود شبانه)
عزیز 2.5 گیگ دان میکنی تازه شاکی هم هستی ؟ :31:نقل قول:
ما چی بگیم که تو این 10 ماهی که سرویس میگیرم maximum دانلود شبانمون بین 1 تا 7 صبح 890 مگ بود
البته فرقی باید باشه بیم 2mb و eco 128
ولی کلا گفتم :31:
الان متوجه شدم حدود 230 مگ رو اضافه روی مصرف 3 روز قبلم چهارشنبه آورده! یعنی تقریبا از شبانه کم کرده آورده رو روزانه. فردا زنگ میزنم از خجالتشون در میام! شما هام مراقب باشید دیگه نمیشه به سیستمشون اطمینان کرد.نقل قول:
نتیجه شو اینجا حتما بگونقل قول:
بگو اونا چی جواب دادن
دیشب کلانزدیک500مگ دانلود کردم
از بعضی سرور ها با سرعت 60دان میکرد
از بعضی ها هم با سرعت1-12دان میکرد
باید بریم سرور هایی رو که سرعتشون زیاده رو پیدا کنیم از اونا دانلود کنیم
بیچاره رپیدشیر بدبخت دیگه نمیشه ازش دانلود کرد
اونایی هم که مثل من اکانت دارن توش موندن چی کنن:19:
خدا لعنتشون کنه:19:
خوب از 6-7گیگ برسه 3گیگ ، زور داره دیگه داداش!نقل قول:
دیشب در بین ساعت 1 تا 2 شمردم و دیدم 10 بار اینترنت قطع و وصل شد. سریع گزارش دادم. کارشناسی آنلاینشون گفت این طبیعی هست که سرعت کم بشه گفتم سرعت کم نشده و قطع و وصل می شه و این طبیعی نیست گفت: نگفتم طبیعیه بدونین داریم پی گیری می کنیم ولی زمانش مشخص نیست
یک گزارش هم به اصطلاح کارشناس آفلاینشون دادم و ایمیل دادن که: شما الان یک ساعت هست پشت سر هم وصل هستید!!!!!!!!!!!!
دوستان من تو این هفته میخوام اقدام کنم برای سرویس از پارس آنلاین ,خودم هم قبلا شاتل داشتم ولی الان 4 ماهی میشه که هیچ سرویی نگرفتم الان که میبینم بچه ها زیاد از شاتل راضی نیستند میخوام از پارس آنلاین بگیرم چون میگن سرعت 128 پارس آنلاین موقع دانلود 140 کیلوبایت در ثانیه سرعت میده حالا کسی نظری نداره در این مورد که تصمیم نهایی رو بگیرم... شاتل یا پارس آنلاین؟؟
پارس آنلاین بگیرنقل قول:
البته اگه بتونی قسمت مودمش رو پپیچونی
واقعا سرعت افتضاحه از رپید هم که نمیشه استفاده کرد، توی آی اس پی های دیگه هم مشکل رپید هست یا فقط شاتل اینطوریه؟
آقا تو رو خدا نیاید پارس بگذارید خلوت باشه ما با همون 140 تو شب دانلود کنیم اصلا شاشتل بهترین isp تو کلی کهکشان راه شیریه اصلا تنها شرکتی هست که به طور وایرلس به ufo ها سرویس میده.نقل قول:
سلام
دم شاتل گرم که گند زده به سرویس های شبانه اش
بنده اکانت رپید دارم اما شاتل با یه زیرکی فوق العاده خاصی اون رو تا حول و حوش ساعت 5 صبح فیلتر کرده و اصلا نمی شه دانلود کرد. بعد از ساعت 5 تازه Idm شروع به دانلود می کنه که ماکس 1.8 گیگ دانلود می شه. البته از 2-3 ماه اخیر که 300 مگ بیشتر دانلود نداشتم بهتره ولی این فیلتر کردن و بستن رپیدشیر واقعا دور از انسانیت و انصافه
حالا جالبه بدونید که چند شب پیش یادشون رفت رپید رو ببندند و من از همون ساعت 1 تا 7 بالای 4.3 گیگ دانلود کردم
متاسفانه جز افسوس خوردن برای اینجور آدما چیزه دیگه ای نمی تونم بگم
انشااله خدا به راه راست هدایتشون کنه
به درود
ای بابا چرا نمیزارید پست های من توی سایت نشون داده بشه!گل بگیرید این مدیریت مزخرفتونو
پیامهامو که نمیذارید هیچی میخوام به مدیر سایت PM بدم میگه شما باید حداقل 10 پست تو تالار داشته باشید!!!
وقتی پست های منو رو سایت نمیزارید ............:41: