در مورد Cell info...
دقتش در چه حده؟...
ضمنا مثلا می زد... Afrigha-A...
یعنی چی؟؟
در مورد Cell info...
دقتش در چه حده؟...
ضمنا مثلا می زد... Afrigha-A...
یعنی چی؟؟
شما استادی کم پیدا !!!نقل قول:
اطلاعات محلی هستش که از BTS ها صادر میشه.دقت زیادی نداره.Afrigha هم نشون میداده شما توی بلوار آفریقا یا اطرافش هستی اون A هم مربوط به همون BTS هاستنقل قول:
---------------------------
البته چیزی که هست اینه که از سرویس های پیامگیر صوتی ، ذخیره شماره و دایورت در یک زمان نمیشه با هم استفاده کرد.نقل قول:
پس زمانی که کسی با شما تماس می گیره و خط شما اشغاله به پیامگیره صوتی انتقال داده نمیشه. و این به نظر من یه اشکال میاد ولی مسئولین میگن قانونش اینه.
ولی پشت خطی غیر فعال میشه مسلماً ایراد از سیستم است.
البته اینو به صراحت اعلام می کنم که من تمام این مشکلات شما رو به مسئولین میگم ولی کاری نمی کنن.!!!
در مورده e-care شما باید رمزت رو به من بدی تا برات چک کنم. بهترین کار همینه.
چون مشکلی برای من نداره.
لطفا کسانی که 0936 دارند تست کنند ببینند صداشون به طرف مقابل منتقل میشه یا نه الان دومین روزه که تو شهر ما سنندج این مشکل همچنان ادامه داره.
به بابا خبری نیست. من خودم استادمعین بودم و این مشکل رو داشتم.نقل قول:
هیچ می دونید که ایرانسل از فیبره نوریه TCI استفاده می کنه و در این مواقع از ایرانسل کاری برنمیاد و باید مخابراتی ها وارد عمل بشن؟
پس مشکل از ایرانسل نیست.
(شوخی)نقل قول:
مخففه آفریقا عجب باحاله
Afregha Ajab Bahale
:40:نقل قول:
لطفا بيشتر توضيح بده . يعني چي ايرانسل از فيبر نوريه TCI استفاده مي كنه .!:18:
ما خودمون TCI رو قبول نداريم . حالا يعني چي ؟ اگه اينجوري باشه كه فاتحمون خوندس و اگه اينجوري باشه كه بهتره
بريم دوباره TCI بخريم . آره ؟ :40:
آقا شاهين لطفا دقيق اينو توضيح بدين . اگه واقعا اون چيزيو كه من از گفته شما برداشت كردم درست باشه ايرانسل مفت نميرزه . حالا بگيد اين قضيه فيبر نوري ديگه چيه ؟
از هر دري سخني واقعا كه همين تاپيك هستش يكي جواب ما رو بده
نمي خوام يه موضوع جديد بزنم فقط مي خوام بدونم مي شه با ايرانسل به تلويزيون اس ام اس زد يا نه ؟
آره میشه، باید از شماره مسیج سنتر فاجعه تالیا استفاده کنید !نقل قول:
یکی که اعتباری داره، امتحان کنه ببینه وقتی با مسیج سنتر تالیا اس ام اس میزنید، پول کم میکنه ؟
فکر کنم منظورشون شرکت زیر ساخت وابسته به سازمان فناوری و ... باشه !نقل قول:
چون این سرتاسر ایران رو فیبر کشیده، به بانک ها هم خدمات میده