خب خدا رو شکر اینجا راه افتاد همه مون از خماری در اومدیم...مطمئنم شمام مثل من معتاد این انجمن هستید و هر روز 10 بار بهش سر زدید حتی با وجود این که خراب بود....
راستی خبر بد:
دستور ممنوعیت واردات اجناس لوکس از اروپا رسما ابلاغ شد
Printable View
خب خدا رو شکر اینجا راه افتاد همه مون از خماری در اومدیم...مطمئنم شمام مثل من معتاد این انجمن هستید و هر روز 10 بار بهش سر زدید حتی با وجود این که خراب بود....
راستی خبر بد:
دستور ممنوعیت واردات اجناس لوکس از اروپا رسما ابلاغ شد
مبارکه جفتتون باشه.شما خوب گرفتی.من رفتم برا خودم بگیرم شده 64 تومن.تسترش رو 50 میگفت.ولی بوشنقل قول:
رو خیلی دوست دارم.پخش بوش هم خوبه.
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
جیو خیلی بوش تکراری شده.ولی انصافا ادکلن دوست داشتنی و خاطره انگیزیه برایه من.ولی خب موندگاریشنقل قول:
جالب نیست .
من خودم باشم میرم زیر آیکون میگیرم برای بهار و تابستون.موندگاریش از اون بهتره.قیمتش هم که 30-40 تومن
برایه 125 میلش.که اصلا دله آدم نمیسوزه.
بسیار ادکلن خوش بو و لطیفی هست. من عاشق بوش هستم ولی به علت موندگاری کمش دستم به خریدش نرفته. چون هزینه بالایی رو هم باید بپردازید. کمی صبر کنید تا جیو اسنزا از راه برسه و فکر کنم اون چیز خیلی جالبی باشه. پرفیوم هم هستنقل قول:
من که بی صبرانه منتظرشم!
دوستان پیور هاوانا چطور ادکلنی هست به نظرتون 90میارزه؟ البته واسه فصل سرماست میدونم
برای 100 میل قیمت عالی هستنقل قول:
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
ام 7 رو بگیر و توش کمی توتون و کاکائو اضافه کن میشه هاوانانقل قول:
موندگاری و پخش بو بسیار بالا
من چند روز پیش یه کاپیتان بلک گرفتم که بوش خیلی شبیه به پیور هاوانا هستش. موندگاری و پخش بو هم واقعا عالی.
دوستان تلخ ترین و خنک ترین ادکلنی (هر دو رو با هم داشته باشه) رو که تا به حال دیدید چی بوده؟
من از فروشگاه ساغر تو طبقه 5 پاساژقائم میخرم که جنس اصل میده و چون منو میشناسه همیشه قیمت عالی بهم میده.تمامه عطرهاشم دیدم که مهماندارها کیسه کیسه براش میارن و تقریبا تستر هر عطری رو بخوای هم داره.احتمالا چون همسایه هم هستیم بمن همیشه عالی میده.چند روز پیش هم وینتیج وارواتوس 125 میل رو با یکی از دوستانم ازش 60 خریدم.همیشه هم مغازه اش مشتری هست.اینجا خیلی مشتری جمع کرده
فكر كنم أرمان خان بشناستش.
من چند سال پیش جاکومو رو میخواستم بخرم مشکیش هم داشت.انقدر تلخ بود که بوش کردم حالم خرابنقل قول:
شد.نمیدونم دیدید بعضی از سیگاری ها که میان تو یه محیطی لباساشون هم بو میده ؟دقیقا همون بو با شدت
بیشتر بود.ولی قبله عید که رفتم مروی دوباره به پستم خورد این جاکومو مشکی اصلا اون بو رو نمیداد.نیمدونم
حالا داستان چی بود.حالا جالبه اینی که تهران بو کردم نت هاش با اصلیه میخونه.:27:
خنک ترین هم کول واتر و دیزایر بلو دانهیل(البته اسپری هاشون بازم خنک تر هستن:31:)
دوتاش رو با هم ندیدم.
علی جون ممنون از پاسختنقل قول:
ولی منظورم این بود به نظرتون کدوم ادکلن در عین اینکه بسیار تلخ هست خنک نیز هست
ممنون