داداش از کدوم isp اینترنت میگیری صبانت؟
Printable View
داداش از کدوم isp اینترنت میگیری صبانت؟
باشه هرکی تو ew کمکی چیزی خواست من همه جوره در خدمتم :n12:نقل قول:
اقا این اتروکس خیلی op براش وارماگ ارمور و لایف استیل (هیدرا)و کریتیکال براش میبندی (طوری که اصلا نمیخواد 3 اش رو تاگل کنی) دیگه کی بکشدش:n19:اصلا ارمور مارمور هم نمیخواد عین سگم فرار میکنه.:n10::n20::n19:
منم همین مشکلو دارم !نقل قول:
ریوت هنوز نمیدونه چیکار کرده! :n04: من موندم چجوری میخواد این Aatrox رو نرفش کنه ، گمونم مجبور شن کلا حذفش کنن :n08:
بابا این پسیوش دیگه خیلی زیادی ناجوره! اون anivia هم که میمرد حداقل تا دوباره زنده شه میشد کشتش.این Aatrox در واقع اولتی tryndamere رو به صورت پسیو داره! لا مصب اصن نمیمیره!
فک کنم کولدان پسیوشو بعدا خیلی بیشتر کنن .
من از شاتل :n28:نقل قول:
نه داداش خواهش میکنم، ولی کلا تغییر سرور خوشبختانه آپدیت نمیخواد چندین ثانیه طول میکشه. آپدیت میخواست که بد بخت بودیم کلا :دی
من که امروز کلا نتونستم لاگین کنم. انشالله هفته بعد بتونیم بازی کینم :n14:
بین eu وست و ایست اینطوریه (از na هم بخوای بیای eu کمه) ولی از eu میخوای بذاری na آپدیت شدنس با خداس :n02:نقل قول:
نه داداش خواهش میکنم، ولی کلا تغییر سرور خوشبختانه آپدیت نمیخواد چندین ثانیه طول میکشه. آپدیت میخواست که بد بخت بودیم کلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راحت ترین کار اینه که بک آپ بگیرید هر وقت خواستید سرور عوض کنید کپی پیست کنید!
الان که کلا نت داغونه 3-2 روزه (حالا بازی که جای خود داره) احتمالا تا چند ماه بعدم به همین صورت ولی شدتش کمتر (مثل ماه اخیر که حتی یه یوتیوب هم نتونیستیم بریم :n27:)
اصلا معلوم نیست به حال اول بر می گرده یا نه!
خوب شد Lol ؟
نقل قول::hmm::hmm::hmm:نقل قول:
الان که کلا نت داغونه 3-2 روزه (حالا بازی که جای خود داره)