آره اون قسمت رو که نمایش نمیده ولی از حجم اکانتم کم نمیشه.نقل قول:
می زنه اطلاعاتی وجود نداره!!!
من که بیخیال شدم چون حجمم کم مونده و به اندازه کافی تو این 13 روز دانلود کردم . ساعت 1 دوباره شروع میکنم
Printable View
آره اون قسمت رو که نمایش نمیده ولی از حجم اکانتم کم نمیشه.نقل قول:
می زنه اطلاعاتی وجود نداره!!!
من که بیخیال شدم چون حجمم کم مونده و به اندازه کافی تو این 13 روز دانلود کردم . ساعت 1 دوباره شروع میکنم
برای من که چیی کم نشده . تازه سرعتمم هم اومده پایین 1 ساعت پیش بیشتر بود
من که دانلود کردم رفت
فکر نمی کنم این یه ساعت رو گدا بازی دربیارن
ولی واقعا اون ساعت 6 تا 7 شون خیلی بی انصافی عمل می کنن
یا کلا بگن رایگان نیست یا اینکه کامل رایگانش کنن
خیلی از اکانت من سر اونا حروم شد و هر کاریش هم می کردم باز 200-300 مگ از اکانتم می پرید
آقا خوش به حالت !! این یک ساعت هم رایگان بود:2:نقل قول:
الانم که سرعت فوق العاده عالی و مابین 150 تا 250 هست:19:
تو 7 روز 35 گیگ دانلود کردم
قابل توجه کسانی که می گن اگه 3 گیگ حجم می داد به جای این طرح 13 روز رایگان بهتر بود
از بدشانسی بعضی از دوستان ، که یکی از دلایلش دانلود همزمان کاربرای یک مرکز مخابراتی هست ، من که واقعا شانس آوردم و فکر کنم تنها من دانلود میکردم . تونستم بیش از 150 گیگ دانلود کنم.
دم پارس آنلاین واقعا گرم به من که خیلی حال داد.:42::33::12:
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
اینم از سرعت دانلود شبانه : :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما سرویستون چیه؟من که سرویس 1 مگ دارم الان با 50 تا دانلود می کنم مرکز مخابراتیمون هم خلوته!نقل قول:
دان استریم خط شما چنده؟
سرویسم که 1 مگ هست. داون استریم 2048 و آپ استریم هم 512 . شما از کجا دونستی مرکز خلوته ؟نقل قول:
به نظر من هم طرح خوبی بود
حدود 100 گیگ دانلود کردم.
نقل قول:
تو 7 روز 35 گیگ دانلود کردم
نقل قول:
از بدشانسی بعضی از دوستان ، که یکی از دلایلش دانلود همزمان کاربرای یک مرکز مخابراتی هست ، من که واقعا شانس آوردم و فکر کنم تنها من دانلود میکردم . تونستم بیش از 150 گیگ دانلود کنم.
ببخشیدنقل قول:
به نظر من هم طرح خوبی بود
حدود 100 گیگ دانلود کردم.
میشه بگید شما ها چه نوع فایل های دانلود می کنید؟