دوستان سرعت مخابرات در روز و شب چه قدر هست؟
یکی لطف می کنه یه پینگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و 80.239.149.96بگیره اینجا بزاره؟
لطفا بزارید حیاتی هست:) پیشاپیش ممنون:)
Printable View
دوستان سرعت مخابرات در روز و شب چه قدر هست؟
یکی لطف می کنه یه پینگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و 80.239.149.96بگیره اینجا بزاره؟
لطفا بزارید حیاتی هست:) پیشاپیش ممنون:)
سلام به دوستان عزیز من خیابان خواجه عمید میشینم میگن فقط محله شما تو اصفهان فیبر نوریه و در انحصار مخابرات
حالا سوال اینه که مزیت فیبر نوری نسبت به بقیه چیه؟ آیا میشه درخواست بدیم برای خطوط معمولی؟
متاسفانه نمیشه، شما هم باید بالاجبار از مخابرات آشغال سرویس بگیری!!نقل قول:
یه سری هم به اسیاتک بزن!
درضمن محله ما هم فیبر نوریه!!!!
یه سر هم به رنگین کمان و آریافون بزننقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
رنگین کمان زنگ زدم . میگه قبلا میشد سرویس داد ولی حالا دیگه نهنقل قول:
تا کی باید از مخابرات دزد سرویس بگیرم؟ آخه مگه من چقدر مصرف میکنم که هر 3 روز 1 گیگ تموم میشه؟
من که میگم مخابرات داره دزدی میکنه
من با خط dlc سرویس میگیرم و از نرم افزار networx استفاده می کنم، حتی 1 کیلوبایت هم دزدی نمی کنه، خیالت از این بابت راحت باشه...نقل قول:
فقط اینکه شبانه نداره و قطعیاش واسه من زیاده و تعرفش نسبتا بالاست و اگه تو یک ماه خونه نباشی و از اینترنت استفاده نکنی، یه گیگت میپره خیلی خیلی بده
عزیز اگه میشد با برنامه های محاسبه گر دزدیشون رو فهمید که تا حالا صد باره خود من شکایت کرده بودمنقل قول:
توی مخابرات توی دانلود دقیقا یک گیگ همون یه گیگه ولی توی وب گردی قضیه اینطوریه که مثلا شما پی سی ورلد رو با شاتل مثلا با یه مگ باز میکنی ولی توی مخابرات با دو مگ همین سایت باز میشه انوقته که یه وقت میبینی توی یه روز با یه وبگردی ساده چهارصد مگ ترافیکت پریده در صورتی که استانداردش 150 تا دویست مگ هست
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
حدس میزنم اشکال از باگ نرم افزاری باشه به احتمال زیاد اینا بلد نیستن چطوری پهنای باند را دقیق محاسبه کنن میان نرمال حساب می کنن که میزان مصرفش بالا میره.نقل قول:
ما آشنا تو شرکت ارتباطات زیر ساخت داریم. شکایت کنم جواب میده؟نقل قول:
دوستان من الان صبا نت دارم...و به دلیل عدم نیاز به دانلود و نیاز به پینگ می خوام از مخابرات سرویس بگیرم ...چون واقعا سرعته شبانه صبا اذیتم می کنه..و بعد از دو برایه باز کردنه پیج هم برام مشکل ایجاد می کنه!
ایا سرویسه مخابرات هم شب افت سرعت داره؟ یا کلا تو شبانه روز ثابته؟
سرعته پیج باز کردن و پینگش به چه صورت هست؟