سنجش آخر گاج یا کتاب زرد کانوننقل قول:
اگه مایه داری سنجش آخر رو بگیر پاسخ های تشریحی که داره خیلی خوبه
Printable View
سنجش آخر گاج یا کتاب زرد کانوننقل قول:
اگه مایه داری سنجش آخر رو بگیر پاسخ های تشریحی که داره خیلی خوبه
نقل قول:فقط ازادو میخواما قیمیتش چند هست حالا ؟ :دینقل قول:
سلام دوستان من ازاد عمران قزوین رو زدم تاحالا شهرشم نرفتم به نظرتون دانشگاش خوبه ؟ تا تهران چه قدر میشه رفت و برگشت ؟
ترازش 5800 بود سهمیه بسیجم دارم ! میشه در اومد؟
دو جلده جلد اول سوالات کنکور با پاسخنامه کلیدی و جلد دوم فقط پاسخنامه تشریحی که با هم دور و بر 20000 تومان در میاد 9 دوره کنکور دانشگاه آزاد ازسالهای 85 تا 89 و 11 دوره کنکور دانشگاه سراسری از سالهای 84 تا 89 داخلش هست رشته شما چیه؟نقل قول:
نقل قول:این پستو بخون من تراز حدود 4900 میخوام ارزش داره خدایی 20 هزار تومن خرج کنم ؟ :31:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6042022&postcount=5651
داداش دانشگاه قزوین ازادش اگه اونی باشه که من میدونم رتبه برتر امکانات کشور خیلی باحاله خدایش تهه امکانات در مورد شهرشم که یه شهر دانشجویی خوبه:46: برا منم دعا کن عمران تهران زدم البته رشتم تجربی بود یهو امدم سمت علاقم دعا کن 9کرتمنقل قول:
شما قبلا به من نگفتی اگه میخوای تراز 4900 بیاری اصلا نیازی به این کتاب نیست انتشارات راه اندیشه کنکور های آزاد سال قبل رو تکی میفروشه (هر کنکوری 1000 تومان) کتابفروشی ها سوال کنی دارننقل قول:
اصلا به نظر من این تراز خوندن نمیخواد من به خاطر این اون کتاب رو بهت پیشنهاد دادم چون رشته ای که من زدم تراز 6500 میخواد
نمرات کتبی سال سوم شما خیلی بالاست به خاطر همین تاثیر خوب میذاره من بهت میگم حتما قبولی
ممنون از راهنماییات عزیز :46::40:نقل قول:
سلام . جیگرتو تو که درست خیلی خوب بود حتما" در میای داداش فقط قدر همین وقتا رم بدون منم همون قزوین باراجین رو زدم که میگی . ازاد که سهله سراسریم به گریه میندازیم تا دیگه دور و برمون پیدا نشن ( روحیه رو حال کردی):10::15:نقل قول:
با دروود
دوستان،آیا مرکز اینترنت دانشگاه های آزاد،بنا بر اساسنامه آنها،جزو وظیفه دانشگاه برای ارائه خدمات می باشد و یا آنکه امکانی افزون تر بر وظیفه و برای آسانی بیشتر دانشجویان می باشد؟