کرک سالم پچ 1.0.7 رو می خوااااااااااااااااااام! هر چی میریزم میگه این کرک فقط با پچ 1.0.4 یا 1.0.3 سازگاره!
Printable View
کرک سالم پچ 1.0.7 رو می خوااااااااااااااااااام! هر چی میریزم میگه این کرک فقط با پچ 1.0.4 یا 1.0.3 سازگاره!
ببخشید من این کرکه سیو رو میخام که بتونم سیوایه قدیمیمو لود کنم :31:
این کرکه لود سیوهایه قدیم رو یکی برام میذاره :40:
دوستان کسی میدونه چرا با اینکه سیستم من از 4 گیگ گرافیک شیر استفاده میکنه و 8 گیگ رم چرا باز هم iv تو سیستم من هنگ میکنه و کیفیت راضی کننده ای نداره ؟ بازی طوری اجرا میشه که انگار گرافیک 128 داری!!!
بعد از چند دقیقه بازی کردن یهو هنگ میکنه و مجبور میشم بازی رو ببندم
چیکار کنم؟؟
من gta vice city و sanandres رو نصب میکنم ولی توی هر دو بازی ماوس کار نمیکنه یکی میگفت کلید esc چند بار بزن درست میشه ولی درست نشد ویندوزم 7 64 بیت کارت گرافیکیم ATI
چرا این بازی روی سیستم من برای نیم ثانیه هی وای میسه:13:
سیستمه من
athlon X2 4200
4 gig ram
gerafic : ATI 4670 1gig
چرا اینطوری میشه ؟؟
سلام دوستان! من یه مشکل در رابطه با کیبورد دارم اینکه وقتی از دکمه های حروف برای کنترل بازی استفاده میکنم با فشار دادن این کلید بازی یه لحظه تیک میزنه (گیر میکنه) ولی وفتی تنظیمات رو رو دکمه های جهات چهارگانه میزارم مشکلی نداره ولی برام سخته! کسی میدونه دلیلش چیه و چجوری درست میشه؟ سیستمم هم خوبه مشکل سیستم نیست اما windos 7 ultimate دارم
من dvd بازی رو خریدم.4 تا
نصب میکنم.3 تا برنامه windows live و physx و vcredist هست.این ها هم نصب میکنم.بازی اجرا میشه اما همون اول که 2 تا لوگو وسط صفحه نوبت به نوبت میاد ارور میده و stop working میده.علت چی میتونه باشه؟
سلامنقل قول:
مشکلم با گیر کردن بازی با عوض کردن کرک حل شد:8: هر چند که هنوز بازی روونه روون نیست به هر حال بنظر این بازی پر از باگ باشه:13: