نه بحث با تو فایده نداره ... آقا من میگم فقط واسه همین 8 نفر در مقایسه با کل ایران اینطوره ... اونم ایراد از شاتل نیست ... از خودشونه ... حالا باز تو هی بگو شاتل ... :31:نقل قول:
Printable View
نه بحث با تو فایده نداره ... آقا من میگم فقط واسه همین 8 نفر در مقایسه با کل ایران اینطوره ... اونم ایراد از شاتل نیست ... از خودشونه ... حالا باز تو هی بگو شاتل ... :31:نقل قول:
نقل قول:
این تاپیک واسه مشکلاته نه طرفداری از شاتل:27:
در پی صحبتهای اخیر باید تائید کنم که من هم به شدت از شاتل راضی هستم...
بگزریم، میخواستم بدونم تو سال جدید تغییری که برا محدودیت رایگان نیست؟ من اکو هستم...1 تا 7 رایگانه دیگه؟
مشکل از خودشونه یعنی چی ؟نقل قول:
سرعتش عالیه ... عالی ... صبا دزده ... شرکتی که 1 مگ رو جای 128 بده معلومه چیه ... تاره شنیدم یه شاهکارهای جدیدی هم کرده ...نقل قول:
سرعت تو بده ... ماله 95% بچه ها عالیه ...
من قبل از شاتل (15 ماه پیش) صبا داشتم از بس قطعی داشتم امدم شاتل تازه اون زمان تازه قطعی هاش شروع شده بود!نقل قول:
تاپیک اسپم بازار شد.دی:
الان بن میشیم.پی:
نقل قول:
خوب تو چیکار داری که خط 128ش سرعت دانلودش 90-80 و خط 512 ش سرعت دانلودش 120-140 هستش
که این خودش شاتل رو میخوره:31:
سر سوزن از شاتل طرفداری نمی کنم ... از حرف های بی اساس تو انتقاد میکنم ... تو مشکل رو نمیگی ... الکی جو سازی می کنی ... مگه مجورت کردن adsl بد داشته باشی ؟؟؟ برو همون دایل آپ تا صبا جونت بیاد ... بعد که دیدی چه گندیه بهت سلام میکنم :21:نقل قول:
نقل قول:
بابا من با شاتل دشمنی که ندارم ولی به جان خودم من شبا 3-4 گیگ با صبا دانلود میکردم ولی الان به خدا یه ماهه با شاتل 200 مگ دانلودیدم:18:
:16::34: پس خیلی وقته از صبا جونت خبر نداری ... برو ببین سرعت 128 چقدر شده ... 3 تا از دوستانم که تهران هستند میگن اول دانلود سرعتت 120 هست ... بعد از 1 دقیقه میشه 10 ... سرویس 128 ... حالا برو صبا بگیر :27:نقل قول: