اقا رادیاتور پراید کلا چند لیتر اب میگیره ؟ با اب داخل موتور چی ؟ چطوری اب داخل موتور را خالی کنم ؟
Printable View
اقا رادیاتور پراید کلا چند لیتر اب میگیره ؟ با اب داخل موتور چی ؟ چطوری اب داخل موتور را خالی کنم ؟
سلام دوستان
من چند روز پیش آب رادیاتور رو چک کردم دیدم خیلی کم شده ولی رایاتور کاملا تمیز بود ( در حالی که قبلا یهو اینقدر کم نمیشد )
یه کم توش آب ریختم ( از اینایی که سبز رنگ هست و مثلا مخصوصه ) بعد رفتم بیرون ، تو راه یه جا موندم رفتم کارمو انجام دادم و اومدم دیدم خیلیش ریخته رو زمین
بعد کاپوتو زدم یالا نگاه کردم دیدم درش محکمه و مشکلی نیست ولی از همونجا آب ریخته بیرون
اون لحظه که نمیتونستم بازش کنم ، اومدم خونه وقتی خنک شد بازش کردم دیدم باز کم کرده و خیلی کثیف شده ( عکسشو میذارم ) ، یکم دیگه آب رادیاتور ریختم
چون دیر موقع بود نتونستم جایی ببرم ، امروزم نگاه کردم دیدم باز آب کم شده و هم چنان کثیفه
به نظرتون چه مشکلی پیدا کرده ؟؟؟
اینم بگم که ضد یخی که الان توش هست رو حدودا 10 ماه پیش ریختم ، به زودی هم قراره برم ضد یخ بریزم
ماشین 405
محتوای مخفی: عکس ها
سلامنقل قول:
آمپر بالا نمیاد ؟
این عکست نشون میده ظاهرا سرسیلندر سوزونده باشی !
آب روغن قاطی کرده انگار
نه امپر معمولیه ، بالا میاد تا قبل نصف ، فن روشن میشه و دوباره پایین میرهنقل قول:
سر سلیندر سوزونده ؟؟؟!!!!!!
فکر نکنم ، ماشین مشکلی توش دیده نمیشه تازه حس میکنم سر حال تر شده
حالا نشانه های آب روغن قاطی کردن و سر سیلندر سوزوندن چیه ؟؟؟
سلامنقل قول:
توی نت همه جا نوشته 5.5 یا 6 لیتر
مطلب شماره ی 92 در تاپیک زیر رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسی که گذاشتید و آب کم کردن زیاد شک بر انگیزه درون روغن رو هم ببینید که ک نکرده باشهنقل قول:
وا ینکه اگر به تعمیر گاه نشون میدید همون اولی هرچی گفت قبول نکنید
سلام کسی باز نکرده؟نقل قول:
سلام
1- از وقتی هوا سرد شده مدام چند قطرهای از آب رادیاتور از قسمتهای مختلف (بویژه اتصالات) چکه میکنه. چکار کنم؟ با آچارکشی و سفت کردن بست ها مشکلل حل میشه؟
2- موقع روشن کردن وقتی موتور سرده فقط همون اول کار یه دود سفیدی از اگزوز میاد. آیا واشر سرسیلندر سوخته؟ سه ماهه واشر رو عوض کردم.
دوست عزیز چه ماشینی دارید؟نقل قول:
و اینکه اون قسمت ها اگه جوین های لاستیکی هستند بهتره باز بشند و دوباره با ذره ای گریس بسته بشند
در مورد دود سفید اگر بعد خوب و راحت کا ر می کنه ممکنه دود برای روغنی باشه که سری قبل در اگزوز ریخته شده و یا تنظیم نبودن باعث بد رو شن شدن وو دود بشه
نقل قول:
سلام مجدد
دوستان با تجربه و گل راهنمایی کامل کنید لطفا