برای من دایال اپ هستشنقل قول:
نمیدونم چرا ؟
:20:
Printable View
برای من دایال اپ هستشنقل قول:
نمیدونم چرا ؟
:20:
نقل قول:
دوست عزیز همچنین گزینه ایو نداره این یاهوی من
من این ورزن یاهو 3 4 روز پیش از یاهو دانلود کردم و نصب کردم
خواهش می کنم کمک کنین بچه هاااااااااااااااااااااااا اااااا :41:
ورژن یاهو شما 9.0.0.2162 هستش دیگه درسته؟نقل قول:
نقل قول:
مهران جان ISP که ازش سرویس میگیری رو عوض کن و از یک شرکت و ا یک شماره هوشمند دیگه استفاده کن ببین مشکلت برطرف میشه یا نه اگه برطرف نشد درصورتی که ویندوز xp داری از ورژن 8 و در صورتی که ویستا داری از ورژن 9.0.0.2162 استفاده کن
اقا اين ورژن جديد ياهو رو از كجا بايد دانلود كنيم؟؟؟ سايت ياهو ديگه نرم افزارش رو نداره نميدونم چرا
دقیقا برای منم این ارور 3 روزه میاد.یکی گفت کانکشن رو پاک کن دوباره بساز،کانکشن رو هم پاک کردم و دوباره ساختم درست نشد.سرعت اینترنتم هم 512.خواهشا یکی کمک کنه.نقل قول:
سلام به شما
بچه ها من id info خودمو فراموش کردم
مثلا اون سوالی که داده بودم و از این چیزا که موقع ثبت نام میدیم
راهی داره دوباره یه جوری ببینمشون که اگه آیدی ام هک شد بتونم آیدی را پس بگیرم ؟
حامد جان ISPها رو عوض کردم نشدنقل قول:
یاهو مسنجر رو هم عوض کردم بازم جواب نداد
حالا دیگه چیکار کنم ؟ :11:
سلام
چطور میشه بعد از هر بار نصب ویندوز ( البته قبلش کپی گرفتن از فولدر ِ C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles) این آرشیو ها ( که هر کدوم مربوط به -یک دوره نصب و استفاده از ویندوزه - رو با هم ادغام کرد طوری که آرشیو مسیج فعلی پاک نشه و همینطور هر کدوم جایگزین اون یکی نشه .. (در کل یعنی همه در ادامه ی هم بیان ) .
مرسی
من ویستا دارم برای همین طبق گفته شما باید این رو دانلود کنم 9.0.0.2162 کسی این رو تست کرده و مطمعا هستید که جواب میده ؟؟؟ چون دوستمون در بالاتر گفتند که جواب نداده.