یعنی همین دیگه حتی با ۲ مسئول فروش مختلف صحبت کردم شماره مستقیمشون و اسمشون هم دارم اگه خواستید ، فروش مستقیم تهران هستن !
اون خانم دومی که یه فاکتور زده بود واسه فاکتورش حتی با شماره موبایل خودشم بهم زنگ زد ( چون چند بار زنگ زد مشغول بودم جواب ندادم ! ) که یهو خدای نکرده کنسل نکنم !!
اصلا هم از طرز برخوردشون خوشم نیومد اول میگفت فقط یه پورت داریم فقط و همین یدونه مونده !! اگه تا ۵ دقیقه دیگه واریز نکنید پور میشه !!!!!! یعنی تو دروغ رو ببین چقدر ضایع ! بعد من گفتم خب الان که نمیتونم ! گفت بزارید با مدیریت صحبت کنم ! بعد ۲ ثانیه هلد کرده میگه خب گفتن تا ۱۵ دقیقه دیگه وقت دارید !! انگار مسابقه داریم !! خلاصه سرتون رو درد نیارم من تا ۴ ساعت بعدشم نزدم به حساب بازم پورت سر جاش بود و خالی بندی ایشون هم سر جاش ! خیلی هم علاقه داشتن سرویس های گرون بدون شبانه بندازن به ما که من گفتم پس هیچی اصلا نمیخوام میرم از آسیاتک میگیرم ! اینو که گفتم دوباره هلد کردن با مدیریت صحبت کنن که انگار میز بقلی ایشون بودن چون ۲ ثانیه ای جواب میدادن !! دوباره گفتم خب مشکلی نیست مدیریت اجازه دادن !!
یعنی فقط میتونم بگم دنبال پول بودن که واریز بشه هرچی هم بیشتر بهتر !!
خدا رحم کنه با این شرکت ببینم به کجا میرسیم ، خوب نباشه فردای وصل شدن تخلیه میکنم میرم جای دیگه
Sent from my iPhone using Tapatalk