آقا کسی بلده بگه ! من که تهرانی نیستم ، تازه دادن آدرس خلاف مقرراته ! زنگ بزن شماره مغازه رو از 118 بگیر !!!:31:نقل قول:
Printable View
آقا کسی بلده بگه ! من که تهرانی نیستم ، تازه دادن آدرس خلاف مقرراته ! زنگ بزن شماره مغازه رو از 118 بگیر !!!:31:نقل قول:
اولا لیون کامپیوتر مغازه نیست بلکه شرکته .نقل قول:
دوما توی سایتش هست .
1 سال یا بیشتر !!!!!نقل قول:
نظرم این بود که 4870 بگیرم 1 سال یا بیشتر بعد با یه 4870 دیگه کراسفایر کنم
اینجوری 4870 تا اون موقع ارزون تر میشد و راهت میشد خرید
و 4870 خودم رو هم نگه میداشتم
. ولی شما میگی اگه بعد 1 سال یا بیشتر عوض کنم بهتره؟
هزینش هم بیشتر میشه نه؟
تازه همون کارت جدیدی که مبخواد بیاد رو هم میشد با 4870 کراسفایر کرد دیگه؟
مادر برد چی پیشنهاد میدید ؟
کدوم صرفه بیشتری داره ؟
نه هر كارتي رو نميشه با 4870 كراس فاير كرد بايد سري 4000 باشهنقل قول:
هموم 16+16 رو بخر
4850 با برند سافیر 240 تومن در پاساژ ایران
دوستان من Geforce 9800 GX2 با رم 1 گیگ ddr3 رو با برندهای مختلف توی سایت NVidia می دیدم حول و حوش 300 دلار قیمت زده، اما همین رو ولیعصر پرسیدم گفت 750 تومن. من دارم اشتباه می کنم یا چیز دیگه ایه؟
سلام. این چیزایی که شما دیدین عین واقعیت هست.نقل قول:
چند وقت پیش انویدیا قیمت کارت هاش رو کلی کاهش داد، ولی در ایران خبری نیست.
داری درست میگی !!! ایرانه دیگه چه میشه کرد ؟!! خرید GX2 تو ایران اشتباه محضه. چون کارتهای قویتری قراره بیان که قیمتشون کمتر از اینه. یکیشون 4850X2 هست که دور و بر 600 باید باشه. البته وقتی بیاد. البته من تو لیون کامپیوتر دیدم GX2 رو زده بود 680 تومن.نقل قول:
من تصمیم خریدن 4850 رو گرفتم ولی شنیدم کارتی هست که زیاد داغ میکنه
برای داغیش باید چیکار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا برندی هست که داغ نکنه و قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
1) میتونی دور فن رو بالا ببری 2) میتونی از خنک کننده های آبی استفاده کنی ( البته اگه از قیمتهاشون متعجب نشی!!!:31:) 3) میتونی یه کیس خیلی خنک و با تهویه ی مناسب مثل سایلنت استورم یا Toniq 3 بخری ، البته این برای کل قطعات لازمه. 4) میتونی خودت فن قوی بخری و کار بذاری ، البته اگه کیست فن نداره ، خدا به دادت برسه!!! :27:5) میتونی صبر کنی مدلهای جدید 4850 بیان که اینها بعضیهاشون دو تا فن دارن و خوب خنک میشن ، بعضیهاشون هم سیستم خنک کنندگی خوبی دارن ، برندهایی مثل Powercolor یا سونیک و برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به قسمت اخبار کارت گرافیک مراجعه کن.نقل قول: