نه متاسفانه هنوز نگرفتمش ...لینکشو پیدا نکردم ...نقل قول:
این آسفالته قشنگه ؟؟
Printable View
نه متاسفانه هنوز نگرفتمش ...لینکشو پیدا نکردم ...نقل قول:
این آسفالته قشنگه ؟؟
نقل قول:
من رو n95 نصب كردم file curputed ميداد ولي گرافيك عالي داره!!1
اينم لبنكSystem Rush:
[PHP]http://www.n-gage.com/firstaccess/system_rush_evolution-first_access.zip[/PHP]
سلام
این N-GAGE هم که مثل قبلی هاست. برنامه و بازی نصب میشن ولی موقع اجرای بازی error code -18 میده.
حالا اگه کسی تونست اجرا کنه حتما اینجا بنویسه.
مرسی
میشه به من آموزش فرمت گوشی رو بگین تا 5700 رو فرمت کنم . وقتی میرم تنظیمات کارخانه میزنم میگه:لاک کد یا کد قفل رو بده .کجا مینویسه اون کد رو؟؟؟؟
چیکار کنم لطفا بگید.وقتی برنامه ورژن خودش یا جاوا رو روی مموری میزنم میگه:certificate error .contant your supplier.لطفا کمک کنییییییییییییییییییییییی ید.
تاييد ميشه!نقل قول:
سلام
این N-GAGE هم که مثل قبلی هاست. برنامه و بازی نصب میشن ولی موقع اجرای بازی error code -18 میده.
حالا اگه کسی تونست اجرا کنه حتما اینجا بنویسه.
مرسی
چی شده n gage 2????کی کجا؟؟؟؟منم میخوام!الان تستش میکنم !!
خبرهای تکمیلی رو میدم!!
بچه ها پوشه ی n gage در کجا ایجاد میشه؟؟؟؟؟؟
با توجه به اینکه هندزفری n81 از نوع پورت 3.5 میلی متری است شما فقط با رابط هندزفری خودتون (یعنی همون قسمت که خراب شده ) میتونین از هندزفری n81 استفاده کنین...نقل قول:
بالاخره هر گوشی معایب و مزایایی داره و مسلما چون هدف اصلی این گوشی موزیک است نمیشه به خاطر دوربینش زیاد بهش خورده بگیریم..نقل قول:
میتونی وصل کنی به کامپیوتر و با برنامه هایی مثل power recovery و... اینکار رو انجام بدی..نقل قول:
کد پیش فرض گوشیت رو بزن که (12345) است...نقل قول:
برای اون پیغامی هم که موقع نصب برنامه میده یعنی باید برنامه رو ساین کنی ولی در بیشتر مواقع با بردن تاریخ گوشیت به یکسال بعد (2009) برطرف میشه...
آخه مشکل اینجاست روی فن مموری نصب میشه ولی در مموری کارت این ارور رو میده.
دوستان یه سوال کلی دشتم. مربوط به 5700 نیست.
کلا اگه یه گوشی بگیریم و سریالش با اونی که رو جعبه نوشته نخونه مشکلی بعدا برای گوشی پیش میاد؟ یا اصلا اون گوشی کار کردست؟