نقل قول:
install به صورت extracting هست و توی دو dvd بازی 7 فایل زیپ هست که روی 6 این ارور رو میده:
write error in "data2.cab".probably the disk is full
درصورتی که درایو E من 12 گیگ داره
دو گزینه retry وcancel رو گذاشته که retry عمل نمیکنه
Printable View
نقل قول:
install به صورت extracting هست و توی دو dvd بازی 7 فایل زیپ هست که روی 6 این ارور رو میده:
write error in "data2.cab".probably the disk is full
درصورتی که درایو E من 12 گیگ داره
دو گزینه retry وcancel رو گذاشته که retry عمل نمیکنه
دوست عزیز میشه بگی فرمت درایو شما چیه ؟
Ntfs یا Fat32 ؟؟؟
روی هر درایو هم که تست میکنی همینطوریه ؟
سلام
اخیرا من در نصب چند بازی دچار مشکل شدم
وقتی مسیر نصب رو انتخاب می کنم و دکمه ی next رو میزنم همش به من پیغام میده که فضای کافی برای نصب نداری.در حالی که فضای خیلی زیادی رو در درایوم دارم
کمک
سلام من يه دي وي دي گرفتم چند تا بازي توشه ولي هيچ کدوم فايلي براي نصب ندارند فقط يه فايل رار شده است که وقتي اونو ميريزم تو درايو کامپيوتر هيچ ايکوني براي بازي ندارد
عزیزم مشکل عجیبیه .نقل قول:
سلام
اخیرا من در نصب چند بازی دچار مشکل شدم
وقتی مسیر نصب رو انتخاب می کنم و دکمه ی next رو میزنم همش به من پیغام میده که فضای کافی برای نصب نداری.در حالی که فضای خیلی زیادی رو در درایوم دارم
شما با همه درایو ها اینطور مشکلی داری یا فقط با یک درایو ؟
فرمت درایو هاتون رو هم اینجا مطرح کنید .
دوست عزیز شما باید فایل ها رو از داخل فایل رار خارج کنی و بعد فایل های استخراج شده رو اجرا کنی .نقل قول:
کمک
سلام من يه دي وي دي گرفتم چند تا بازي توشه ولي هيچ کدوم فايلي براي نصب ندارند فقط يه فايل رار شده است که وقتي اونو ميريزم تو درايو کامپيوتر هيچ ايکوني براي بازي ندارد
بچه ها من need for speed carbon رو نصب کردم بازی رو 1024-768 هست و تمام گزینه ها بالا...اخرین درایور بایوس چیپست گرافیکم نصبه...اما تو بازی داری بازی میکنی هر1 دقیقه گیر میکنه ........
عزیزم گیر میکنه منظورتون چیه ؟ یعنی از بازی میپره بیرون ؟
شما Directx9 آخرين ورژن را نصب كردين؟نقل قول:
نقل قول:
c:Ntfs (درایو ویندوز)
e:Fat32
بله
شما میخوای بازی رو روی یه سیستم دیگه تست کن .نقل قول:
c:Ntfs (درایو ویندوز)
e:Fat32
بله
چون به احتمال زیاد اشکال از سیدی نصب بازی باشه .