سلامنقل قول:
زمانی که پروژه دادین تاریخ فارغ التحصیلی زده میشه
سلامنقل قول:
زمانی که پروژه دادین تاریخ فارغ التحصیلی زده میشه
دوستان من ترم بهمن امسال که ترم نهم میشه میتونم واحدامو تموم کنم ولی از اونجایی که یک سال برای ارسال دفترچه فرصت است فکر میکنم اگه واحدامو نگه دارم تا ترم ده یعنی بهار تموم کنم بتونم دوبار ارشد شرکت کنم
به نظرتون کار درستیه؟ده ترمه شدن که مشکلی برای فرجه یکساله ایجاد نمیکنه؟
ممنون
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان می خواستم بدونم قانون 3 برادری هنوز اجرا میشه 3برادر رفته باشن خدمت و برادرچهارم معاف بشه یا براش
شرایطی چیزی دارند یا خیر ؟؟؟ کسی اطلاع داره بگه :n28:
سلام
متولد 9 1371 الان ترم 6 کاردانی روزانه که3ترم قبل مشروط شده ام و معدل کل 11.97 و 42 واحد پاس کردم-به نظرتون چطوری یه شانس دیگه بگیرم؟کمیسیون موارد خاص درخواست بدیم؟
سربازی رو چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی فرمایید.
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید ، راستش قسمت قوانین چشم خیلی کلمه های تخصصی داشت ، برای همین ممنون میشم راهنمایی کنید ، من الان چشم راستم 6.25 نمره ضعیفه و 1 نمره آستیگمات و چشم چپم هم 6.0 نمره ضعیفه و 1 نمره آستیگمات ، الان سوالام اینه که آیا آستیگمات با ضعیف بودن جمع میشه؟ و اینکه آیا من معافم ؟ اگر معافم ، چطوری باید اقدام کنم برای معافی؟ و اینکه من الان دانشجو ترم 2 هستم ، ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر فراوان.
اگه پیوسته هستید مشکلی ندراهنقل قول:
این قانون دیگه نیستنقل قول:
سلامنقل قول:
سنواتتون تموم شده
فکر نکنم کمیسیون هم قبول کنن
با این حال درخواست بده
به احتمال زیاد معافینقل قول:
دفترچه بگیر و قسمت معافیت رو پر کن تا کمیسون پزشکی دعوت بشی و دکترای اونجا نمره چشمتو تایید کنن
اقا راسته كه ميگن فارغ التحصيلان خرداد 92 (چه اونايي كه قبل از خرداد 92 و چه اونايي كه بعد از خرداد 92 و تو تابستون 92 وارد 18 سالگي شدند) تا 30 شهريور 93 فرصت ارسال دفترچه رو دارند!!! توي دفترچه كنكور 93 كاملا واضح نوشته:
صفحه 38 > *تذكرات مهم: > 8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم پاسخ هاي vazifeh.police.ir:
و هم اين خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط تو اين خبر به شرطي كه يك سال بعد از فارغ التحصيل خود را معرفي كنند رو نميفهمم يعني چي:n13:
اگه واقعا اينطور باشه ديگه دغدغه تمديد تاريخ اعزام رو نداريم
سلام
ببخشید یه سوال:
اگر کسی کارشناسی پیوسته رو 11ترمه تموم کنه باز یکسال فرصت داره؟یا نه؟
مثلا:
اگر کسی دیماه سال 93(ترم 11اش باشه) فارغ التحصیل کارشناسی پیوسته بشه تا چه تاریخی برای معرفی فرصت داره؟
سلام
فردی که متولد 27 اردیبهشت 72 هست و دانشجوی سال سوم گیاه پزشکی و می خواد که مدرک معادل کاردانیشو بگیره، امسال در کنکور کاردانی به کارشناسی رشته مترجمی زبان شرکت کنه ( به رشته اش علاقه نداره می خواد تغییر رشته بده). تیر ماه مدرک معادل رو می گیره، تا قبولی در کنکور کاردانی (مهر ماه) آیا مشمول خدمت میشه؟
مرسی
سلامنقل قول:
از نظام وظیفه دانشگاه بپرسید که سنواتتون چطوریه
سلامنقل قول:
تا تیر ماه سال آینده مهلت داره